Şimdi Ara

2039'da Hatay'da bir referandum yapılacakmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • size sorarım: hatay'ın iskenderun ilçesi birçok yönden il statüsünün üste iken neden hala ilçe olarak kalmıştır? bu sorunun cevabı ile olası refandum dedikodularının gerçekliği ayyuka çıkıyor sanırım. yalnız önemli olan bu konunun bölge halkından saklanması sonucu halk bu konuda tamamen bilgisiz bırakıldı. kıbrıs meselesii hatırlayıp 2039 yılında neler olabileceği hakkında çok ta olumlu konuşmak şuan için saçma olur. inşallah kıbrıs gibi hatay da "vazgeçilecek topraklar" arasında değildir
  • ya arkadaşım öyle bir sürü ilçe var türkiyede ilçesi il merkezinden büyük olan karadeniz ereğli,tarsus,lüleburgaz, gibi alakası yok senin dediklerinle tamamen siyasi iskenderunu il yapsan antakya merkez nüfus 150.000 iskenderun sanayi sayesinde 350.000 ne anladık hataydan o zaman zaten gerek te yok orasını il yapmaya
    quote:

Orjinalden alıntı: proveza

size sorarım: hatay'ın iskenderun ilçesi birçok yönden il statüsünün üste iken neden hala ilçe olarak kalmıştır? bu sorunun cevabı ile olası refandum dedikodularının gerçekliği ayyuka çıkıyor sanırım. yalnız önemli olan bu konunun bölge halkından saklanması sonucu halk bu konuda tamamen bilgisiz bırakıldı. kıbrıs meselesii hatırlayıp 2039 yılında neler olabileceği hakkında çok ta olumlu konuşmak şuan için saçma olur. inşallah kıbrıs gibi hatay da "vazgeçilecek topraklar" arasında değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan0640 -- 6 Eylül 2007; 16:38:03 >

• quote:

Hele ki Atatürk'ün halktan bir şey saklayacağını mı düşünüyorsun hele ki böylesine ileriyi düşünen bir insanken.

şunu unutma ki Atatürk Cumhuriyeti kuracagını son ana kadar gizledi

quote:

20 Ekim 1921 tarihinde Fransa ile yapılan Ankara Antlaşması ve 23 Temmuz 1930 tarihinde imzalanan Hatay Antlaşmasının gizli maddelerinden birine göre; “Bölgede 99. yıl sonunda yani 2039’da Hatay’da yapılacak yeni bir referandum (halkoylaması) ile bölgenin akıbetinin belirlenmesi” ibaresine dayanarak bölgede nüfus çoğunluğu oluşturmaya çalışan Suriyelilerin tapu sahibi olmaları da mı tesadüf? Elbette bunlar birer tesadüf değil, Ermenilerin, Yahudilerin amacı ne ise Suriyelilerin de amacı odur… Yapılan şeyler de bir tesadüf değil bilinçli bir politikanın gerekleridir…

1930 a 99 ekleyince 2029 eder.

• Türkiyedeki son 32 yılım ha. Ben Hataylıyım acep nolcak
  • hala Mersin diyenler var Mersin nerden çıktı YA?

Hatay diyolar hatay sazan gibi atlamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Orjinalden alıntı: musandia

Mersin'in yerlileri çok milliyetçi adamı oyarlar yani

yanlış olmasın

Bi ara bayrak yürüyüşünde kızın teki zafer işareti yaptı die linç ediliyodu sivil polisler kurtardı mersinde

istersen sen de bi dene ,kurtarmaya çalışırız seni kalabalıktan

ben zaten mersinliyim öztürküm senin neyin muhabbetini yapıyorsun ki

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.