|
1 Mobil
-
-
-
Köfteci Yusuf menüsüyle açılış yapınca şimdi ne yazsak tuhaf kaçacak
Pendik bölgesindeyim restoranlar 2 bin TL ler konuşuyorlar. çok absürt, biz fix menü dayatması olmayan yerleri tercih edeceğiz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 19 Şubat 2026; 12:7:48 >_____________________________ -
-
Aydin belediyesi her Ramazan tüm ilde iftar çadırı açıyor. Konya'da yok. Çok tuhaf , halbuki tam tersi olmaliydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar. -
Alıntı
metni:1 KASE ÇORBA (MERCİMEK VEYA ET SUYU) 1 YARIM PORSİYON EKMEK ARASI LEZZET (TEK KÖFTE BURGER - KÖFTE VEYA SUCUK) PATATES 1 SU (0,5 ml) 1 İÇECEK 1 TATLI (Yarım Kaymaklı Ekmek Kadayıfı, Trileçe) Fiyatlarımıza KDV dahildir. Menü görsellerimizde bulunan seçenekli ürünlerimizden 1 adet seçim yapma hakkınız bulunmaktadır. Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz şube stoklarıyla sınırlıdır. Zaten bunlar 405TL tutuyordu ayrı ayrı sipariş oluşturduğunuzda, ramazan menüsü fiyatlandırmasında bir indirim yok.
_____________________________ -
Bu videolardan cok gordum, tercihlere ya da mecburiyetlere lafim yok da ana yemek olarak sunulana bakin.
https://www.instagram.com/reel/DU_bqNFjfbc/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
konya iftar çadırları listesi
Meram Öğretmenevi
Mevlana Öğretmenevi
Konya Uygulama Oteli
Türkmenoğlu Düğün Salonu
Ilgın Belediye Sosyal Tesisi
Beyşehir Öğretmenevi
Çumra Öğretmenevi
Akşehir Öğretmenevi
Karapınar Öğretmenevi
anca sallayın
_____________________________ -
Millet Fix menü adı altında bindirim yaparken siz indirim mi bekliyordunuz bir de?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 23 Şubat 2026; 16:27:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bilmiyordum. öğrenmiş oldum. teşekkür ederim.
_____________________________ para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar. -
-
köfteci yusuf olmasa aç kalırdım, eve yetişemiyorum çoğu zaman gayet uygun ve lezzetli birkaç restorana baktım adamlar 1500 liraya fiks menü altında 200 gram döner yanına patates kızartması sarma falan koyup satmaya çalışıyorlar

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android