teşekkür ederim çok iyi oldu bu liste |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Liu Resorts sitesinde euro olarak açıklanmış fiyatlar. İlk girdiğimde geceliği 615 euro gözüküyordu hatta yazdım foruma sonra rezervasyona tıkladığımda 1-6 temmuz iptalsiz fiyatı 1952 euro olarak çıkınca sildim. Erken rez indirimi yazıyor. Aradım sormak için henüz fiyatlarımız açıklanmadı dedi müşteri temsilcisi. Yinede bakayım sizin için dedi, tl olarak henüz yok euro olarak yabancı misafirlerimize açılmış dedi. Ama ben tr üzerinden giriyorum ve fiyat gözüküyor, hatta rezervasyon ödeme aşamasına kadar geldim dedim. Sonraki aşamada tc istediğinde problem çıkaracaktır sistem falan dedi. Bana çok mantıklı ve bilgiliymiş gibi gelmedi temsilci. Şansını denemek isteyen arkadaşlar deneyebilir. Yada bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Çünkü 140k lardan 94k lara düşüyor iptsalsiz rez. Otel hakkında fikri olan var mı bu arada değermi bu fiyata? Eğer 94k olursa tabi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 21 Eylül 2025; 11:29:38 > |
|
Selamlar hocam düşündüğünüz bir tarih varsa bakalım |
_____________________________ |
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rixos Mısır Otelleri'nde Geçerli 3.500 TL İndirim Kuponu! ⭕ 30 Eylül 2025 tarihine kadar yapılan satın alımlarda geçerli olup, 31 Aralık 2025 tarihine kadar olan konaklamalarda kullanılabilir. ⭕ 35.000 TL Üzeri Rezervasyonlarda 3.500 TL İndirim Fırsatı! ⭕ Kupon başka kampanyalar ile birleştirilemez. ✅ Swissotel Sharm El Sheikh,Rixos Radamis Sharm El Sheikh,Rixos Premium Alamein,Rixos Sharm El Sheikh (Adult-Only +18),Rixos Premium Magawish Suites & Villas,Rixos Premium Seagate Sharm El Sheikh,Rixos Radamis Beach Hotel,Club Prive By Rixos Sharm El Sheikh,Rixos Montaza Alexandria tesislerinde geçerlidir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için bize ulaşın! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 21 Eylül 2025; 17:57:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam bende www.stayforlong.com dan alacağım. Seçenekler de Yaşadığımız ülkeyi ve para birimini seçiyorum. Bu şekilde ödeme yapacağım. Hanım ve çocuklar in yabancı pasaportları var, benimki TC.pasaportu. Bende bir sıkıntı cikarmi otele girişte? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
stayforlongdan hic almadim, alana da sahsen denk gelmedigim icin sizi yanlış yönlendirmek istemem hocam. genel olarak yabanci ülkedeki bir acenteden/tur şirketinden alırsanız ve sizde oturum izni varsa sorun çıkmıyor hocam. bu net bir bilgi. illa içim rahat etsin, oturumum yok derseniz yenge hanım adına alabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YILBAŞI FIRSATLARI ! ROYAL SEGİNUS 31.12.2025 - 03.01.2026 2 Kişi Ultra Her Şey Dahil Yılbaşı D Standart Kara Manzaralı 63,000.00 TL Yılbaşı C Standart Kara Manzaralı 69,007.50 TL Yılbaşı B Standart Kara Manzaralı 78,007.50 TL Yılbaşı A Standart Kara Manzaralı 96,000.75 TL (Maximum Karta Özel Vade Farksız 6 Taksit ! ) ⭕ 31 Aralık Cenk Eren ⭕ 1 Ocak Ebru Gündeş ⭕ 2 Ocak Özcan Deniz Konserler, konaklama ücretine dahil. (Verilen fiyatlar anlık geçerli olup Eylül ayı bitiminde fiyat artışı beklenmektedir.) |
Liu hakkında bilgi vereyim. Kompakt bir otel,yeni bir otel. Oda kalitesi iyi Yemek ve alkol kalitesi iyi Şişe biralar,dondurmasından cipsine hepsi paketli 3 havuz var 1 tanesi yetişkinler için relax,minderli şezlonglar olması vs çok iyi. Otelin en iyi yeri sahildeki özel Beach club havasında olan çok iyi plajı. Bence en eksik yanı da aktiviteler ve Kids club Otelin %90ı Rus misafir çok az yerli oluyor. Çocuksuz çift ve bekarlar için bence iyi çocuklu ailelere bence hitap etmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
YILBAŞI FIRSATLARI ! RIXOS SUNGATE 30.12.2025 - 01.01.2026 2 Kişi Ultra Her Şey Dahil Yılbaşı D Standart Kara Manzaralı 46,002.00 TL Yılbaşı C Standart Kara Manzaralı 50,001.00 TL Yılbaşı B Standart Kara Manzaralı 60,000.00 TL Yılbaşı A Standart Kara Manzaralı 70,002.00 TL (Maximum Karta Özel Vade Farksız 6 Taksit ! ) ⭕ 30 Aralık Candan Erçetin ⭕31 Aralık Berkay Konserler, konaklama ücretine dahil. (Verilen fiyatlar anlık geçerli olup Eylül ayı bitiminde fiyat artışı beklenmektedir.) |
regnuma ısınamadigim icin tamamen duygusal olarak kundu voyage diyesim geliyor ama acilis senesi bilemiyorum. yalniz agustos son hafta antalya tercih eder miyim iste ona cevabim net. hayir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 21 Eylül 2025; 21:40:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |