Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (76. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (8 Mobil) - 13 Masaüstü10 Mobil
5 sn
1.515
Cevap
353
Favori
129.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gobektas

Eftelia Aqua mesela

son yorumlari okuyunca net bir verdigin paraya yazık oteli oldugu anlasiliyor. zaten alanya civarinda elle tutulur 2-3 otel var, gerisi heyecan arayanlara ozel oteller. bunlar oyle ucuz bir fiyat olmali ki keyfinizi kacırırlarsa cikip gittiginizde verdiginiz paraya uzulmeyesiniz. hani ne kadar kotu olabilir diyorsaniz bence ölçü budur. madem para verdik katlanalim kafasinda olursaniz bünyede stres yaratır bu tarz oteller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ön ödeme tercih sebebi olmuştur muhtemelen sizin için
    Bence ön ödemeliler açıldıkça tek çocukla alınabilecek daha iyi alternatifler çıkacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam aynı tarihte 85 civarı akra kemer. %25 9 taksit ön ödeme ve kalanı mayıs sonu 9 taksit olarak ödeme kolaylığıyla birlikte 60-65 gibi bir fiyata takabül ettiğini tahmin ediyorum port nature için.

Daha avantajlı bence. Ayrıca 2 çocuğu olan başka bir arkadaşımla birlikte aldık. Onunda etkisi var. Ödeme kolaylığı olmasa almazdım ama. Başka alternatif çıkarsa değerlendiririz yine. Elimizin latında bulunsun şimdilik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzknn -- 20 Eylül 2025; 13:10:56 >

Orijinalden alıntı: erdfb_1907

Gece gece fiyatı belli olan otel var mı diye bir bakayım dedim.La Blanche Island'ı gördünüz mü kendi bağımsızlığını ilan etmiş resmen 🤣🤣
    Hayır bu neyin özgüveni onu da anlamadım 2 tane şişe bira bile vermekten aciz otel denizin olmasa bir halta yaramazsın.Bak ya sinirlendirdiler akşam akşam.Zamanında beyaz kum diye mermer tozu döktüğünüzü de biliyorum sahile hadi bakalım 😁

4-11 temmuz 2026 2y 1c 138.6k, %25 on odemeli diye herhalde.

kafasındaki rakiplerle aynı skalada ama rakiplerden eksik yonlerini nasil kapatacak muamma 2026 F/P Otel Fırsatları 

• Arkadaşlar akra didim hakkında ne düşünüyorsunuz. 2026 eylul ortası düşünüyorum. 14.19 eylül 5 gece 89k . 2y+1ç . Hotel nasıl olur hava nasıl olur . Fikri olan varmı. Didim için daha iyi fikri olan varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Selamlar hocam Akra Didim Fiyat olarak güzel bir indirimde aslında, mantıklı bir tercih olur otel acentede özel desk altı indiriminde bu arada rezervasyon içinde özelden ulaşırsanız yardımcı olabiliriz

hava muhtemelen iyi olur. gunduzleri sicaktir ama aksamlari hafif usutme ihtimali var.

3 bolgeden rastgele 3 otel...

megasaray belek 74.1k

akra kemer 77.2k

ali bey clup park 66.5k

Teşekkürler hocam Antalya tarafı çok uzak çocukla bir saati zor gidiyoruz o kada yolu gidemeyiz diye didim baktım. Akra didim yeni açılacakmış bu sene nasıl olur bilemedim. Yani bi anda barut kalitesinde olabilirmi. Tesis onun gibi olabilirmi . Sezon fiyatı 115 civarı akra didimin.

Özelden ilettim size fiyatı

Tatil fırsatlarını paylaştığımız Whatsapp grubu için bize özelden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setvatur -- 20 Eylül 2025; 22:20:35 >

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.