Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
295
Favori
71.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Celert

Rixosun kendi satış kanalında Rixos Park Belek için Temmuz ayı boyunca 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk 72.000 tl gibi bir fiyat veriyor. Otelin olumsuz yönleri mevcut ama açıklanan fiyatları düşününce belki değerlendirmeye alınabilir. Sanırım çağrı merkezinden ön ödeme ihtimali de oluyor.
    Fiyat çok iyimiş hocam sordunuzmu ön ödeme olayını iptal oluyormu peki ? Otelin olumsuz yönleri nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • secoo120 kullanıcısına yanıt
    Hocam Sorgun'u görmüşsünüz bence imkanınız varsa Torba'yı da alın.Gerçekten çok farklı çünkü.
    Hava açısından şerbet gibi havası olur Bodrum'un ama deniz bir tık ürpertebilir.
    Didim'i çok önermem değişik bir rüzgar esiyor bazen insanın tadı kaçıyor.Bir de Anda Barut çok kaliteli olsa da bana aşırı çorak ve peyzaj fakiri geliyor,bilmiyorum belki bana öyle geliyordur.

Bodrum'da genellikle Haziran ayına kadar rüzgar güneyden daha çok eser.Bu da Bodrum'un kuzey tarafının (Torba, Meşelik, Güvercinlik, Türkbükü,Gündoğan) o dönem için daha elverişli olmasını sağlar.Bu Temmuz-Ağustos aylarında tam tersi şeklinde olur.

Voyage Sorgun da tabiki harika ama denizden tat alınmıyor kesinlikle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafaos7 M kullanıcısına yanıt
    Nacizane, gerek de yok bence fazla dağılmaya, üstatlar burada gerekli tüm bilgileri paylaşıyorlar ama işte insan merak ediyor☺️

• Arkadaşlar özelden çok mesaj atan kişi oluyor topluca yanıt vereyim.
    Benim telegramla bir ilgim yok, linki ben göndermiyorum, benim telegramım falan yok.

Bir de kızan, küsen olmuş göndermiyorum diye 😁😁

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Titanic belek de ayni eskimenin makullesmesi i yasiyor,artik titanic calista aslinda,zeynep hotel yenilenmedi regnum a katildi,regnum yavastan gozden duserken yenisini yaptilar.Bu arada regnum carya da elestiriler fazlalasmis farkettim de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Banada banada :)

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Keşke olsa ama 4x puan kullanımı için milplus üzerinden almak zorundayım. 31 ağustosa kadar başka otel açar diye bekliyorum olmazsa mecbur iptal garantili fiyattan alacağım. Belki müşteri hizmetlerindekiler yardımcı olur rez. Sırasında.

Dürtüyor voyage torba ama ev kredisini döndüremeyecek duruma gelmeye gerek yok 5 günlük tatil için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdem hocam ve sayın dostlar kundu Belek üstü fiyatlama yemiş Rusya’da 😕 üzer

2026 F/P Otel Fırsatları

• Bu arada ETS uygulamasındaki 2026 fiyat açıklayan oteller sekmesi kayboldu değil mi ?

Bir an ben mi bulamıyorum moduna girdim.

• uzmyrd U kullanıcısına yanıt
    Anlik indirim v.s. belki iyi oluyordur telegram ama burda bizden birilerinin genis konaklama tecrubeleri cok yol gosterici oluyor yani sadece firsat forumu olarak gormeden hic dusunmeden paylasiyoruz, okuyoruz icerikleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Setur da 2026 için açılan hiç otel yok sanırım henüz

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Rubi için giriyorum hergün. Tık yok.

• Zaman Ötesi kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiom mil olayını. Otelle bi görüş istersen. Normal alımda yardımcı oluyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 21 Ağustos 2025; 22:44:4 >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Regnum Carya'nın memnuniyet oranı %92 olmuş böyle bir otel için %96 ve üzeri olması gerekir normalde biraz sıkıntılar var galiba dediğiniz gibi.
    J.Lopez konserinde de ekstra fark istediklerine dair söylentiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 21 Ağustos 2025; 22:48:4 >

Tecrübeli personelleri hep Crown a kaydırmışlar, en büyük sebeplerinden biri bu diye duydum. Bir de direkt sezonda çok büyük paralara giden kesimi de memnun etmek kolay değil sanırsam. Bizim memnun olmama gibi bir durumumuz olmaz diye düşünüyorum 😃 Bir de Carya alanlar Crown a geçebiliyor mu, o taraftan herhangi bir yararlanma durumu var mıdır bunu çok merak ediyorum.

Adamların derdine bak :)

• 2026 erken rezervasyon açıklayan siteler oldu mu?

• kingo_disco kullanıcısına yanıt

maxeria, voyage grubu, miracle,akralar bunlar aklıma gelenler

• DespotHkn D kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• 2026 F/P Otel Fırsatları

ramazan bayramı 3kişi 3 gün

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.