Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: taxlaw , Lynefaynel , ayk3534 , ermac20 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil
5 sn
917
Cevap
296
Favori
73.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de bir Trakyalı olarak bu bölgede son yıllarda denize sadece saroz körfezinde giriyorum. Bilen bilir suyu çok temizdir ve en sıcak zamanda bile baya serindir. Çokta keyif alırım, kendi açımdan sorun olmayacaktır. Oğlumda tam bir kum canavarı kumla oynamaktan deniz gözü görmüyor zaten. %25 için son bir yoklama yapacağım, olmazsa alıcam artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • secoo120 kullanıcısına yanıt
    Hocam torba alın hala etkisindeyiz eşimle kendimize gelemedik öyle bir tatildi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Bu sene çoğu kişi aynı yorumu yaptı, o yüzden torba da talep fazla olacağını ve ilerleyen zamanda gene 7 gece zorunlu olacak diye hissediyorum.

Sorgun boş çekerse eylül sonuna ön ödemeli talip olurum.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    10K dan 15K bayağı iddialı şu dönemde:-)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar Barut B Suits otelini daha önce deneyimleyen oldu mu? Fiyatı uygun görünüyor. Malum çocuklar büyüdü 11 ve 16 yaş oldular. Tavsiye eder misiniz

• brutal55 kullanıcısına yanıt

Hocam benim şu an gündemimde olmadığı için görüşmedim ancak rixos otellerine kendi satış kanalından rezervasyon yaptıran birçok forumdaş mevcut ve bildiğim kadarıyla ön ödeme yapılıyor. İsterseniz çağrı merkeziyle görüşebilirsiniz. Otelle ilgili 2025 konusunda değerlendirmem var. Konuda aratarak okuyup kendinizce bir kıyas yapabilirsiniz.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

İlk kez bu tarih aralığında bir deneyimimiz olacak inşallah hocam. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Biraz baskıladım fakat hiç yakınından bile geçemedik %25 in. 16-21 Mayıs 5 gece 2y1ç %5 sadakat indirimi ile 80.726 9 taksit aldım geçtim. Ön ödemesiz olduğundan tatil gününe kadar ekstra yaşayacağım zararı yeme-içme hayaliyle gözardı edebilirim artık 😄

• secoo120 kullanıcısına yanıt
    Hocam ön ödeme karlı olan eylül ekim zaten enflasyon ve maaş zamlarıda az olacağı ön görüldüğünde çok üzmeyecektir edecegınız zarar 2-4k olur ancak

• Ekim ayında Voyage torba denizi nasıl olur, geçen sene giden oldu mu acaba ?

• sduztas S kullanıcısına yanıt
    Rakamlara takılma mantığı kavra yeter ;)

• witcher_king kullanıcısına yanıt

Bodrum Ekimde çok soğuk olur ama siz bilirsiniz

• osonguler kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, başka aylara bakayım o zaman.

• 14 - 19 Mart 5 gece 2 yetişkin 1 Bebek

26 - 31 Mayıs 5 gece 2 yetişkin 1 Bebek

Bu 2 tarih için fırsat otel bakıyorum.
    Mart ayı için bütçem Max 40k
    Mayıs ayı için bütçem Max 70k

Teşekkürler

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    Kurban bayram için arum barut collection tavsiye ederim 2 çocukla fiyatı arşa cikarmasalar alırdım kesin.Önceden Barut konaklamanız varsa ek %5 indirim istemeyi unutmayın fiyat 56-57 binlere geliyor ;) dipnot 4 geceden bahsediyorum siz 5 gece sormuşsnz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftrhüseyin -- 22 Ağustos 2025; 20:58:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sduztas S kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene aldım işte %20 ön ödedim maaşım 10x di şimdi 14.5x kalanı gelecek ay ödemeye başlayacağım kuvvetle muhtemel 4 ay sonrasa 15.5x olacak maaş 5 takside de öyle ödeyecegım (not kötü zamlar aldık enf ve altı)

• witcher_king kullanıcısına yanıt
    Hocam göreceli 19 Eylül daha az riskli fiyat farkı da yok ama ekimde ütopik bir soğuk olmaz ve ısıtma havuzu hamam gibi yapar voyage.

Hazirandaki Ayvalık suyu ayarı olur

Sadece akşamları bir tık erken oluyor gösterilerde hırka giyme ihtimali var

• quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

Güncel listeyi paylaşıyorum. Fiyatı farklılaşan bir iki otel var güncelledim. Aramalarda çocuk eklemişim düzelttim onları 2 yetişkine çevirdim. Setur 2026 çıkmamış. ETS ve Jolly'de var şu an. Jolly'de %25 ön ödemeli kampanya bulunmakta. Düşük segment otellerde var ancak ben daha çok bilinenleri eklemeye çalıştım.

• %25 ön ödemeli yurt içi otellerde: Toplam rezervasyon tutarın %25'i "Masterpass" altyapısına kayıtlı kredi kartınızdan rezervasyon anında tahsil edilir. Rezervasyon tutarının bakiyesi check-in tarihinden 28 gün önce ön provizyon işlemi ile bloke edilir. Ön provizyon işlemi başarılı olduğu takdirde bakiye tutar check-in tarihinden 5 gün öncesinde tahsil edilir. "Masterpass" altyapısı ile yapılan rezervasyonlarda misafir; %25 ön ödemeli yurt içi otellerde check-in tarihinden en az 25 gün öncesine kadar herhangi bir gerekçe göstermeksizin rezervasyonunu kesintisiz iptal edebilir, iptal sonrasında tahsil edilen tutar iade edilir ve varsa ön provizyon iptal edilir. Belirtilen tarihlerden sonra yapılacak iptal talepleri için ilgili otellerin iptal politikaları geçerlidir.

2026 F/P Otel Fırsatları

Alıntıları Göster

Listeye eklenen yeni oteller var. Bodrum otellerini de eklemeye çalışacağım. Fiyatların yanlarına otelin bulunduğu bölgeyi de ekledim. Eski listeden farklı Granada, FashionTV ve Bodrum otelleri eklendi.

2026 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 23 Ağustos 2025; 15:20:20 >

• jacktheblack J kullanıcısına yanıt

bu fiyatlar hangi tarih

• 2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

• KingOfcameL kullanıcısına yanıt

ekran görüntüsünü güncelledim eski mesajlarda kalmış alıntılarda görülmüyor. 1 ağustos girişli 5 gece 2 yetişkin fiyatları.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.