1-6 Haziran yada 10-14 Ekim 2026 için 2 yetişkin bir çocuk fiyatı alabilir miyim ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2026 F/P Otel Fırsatları (36. sayfa)

-
-
Yok artık :D
-
Ön ödeme olmadan almak tamamen saçmalık.
Mng,Tatilbudur,Jolly'de şu an %25 ön ödeme var Fakat Ets açmadı. Setur desen Allah'a emanet 1 tane otel bile açamadı zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 21 Ağustos 2025; 16:29:26 > -
Fiyatları sisteme daha yüklenmedi 7-10 gün içerisinde fiyatları yüklenmiş olacaktır. Dilerseniz numara bırakın açıklandığında görüşelim.quote:
Orijinalden alıntı: premiumbeyin1-6 Haziran yada 10-14 Ekim 2026 için 2 yetişkin bir çocuk fiyatı alabilir miyim ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden önyargılı bakıyorsunuz olaya anlamıyorum. Bugün toplantısı vardı otelin aldığım notları paylaşmak istedim. Orada fiyat açık , fiyatlar uygun , fiyat verebilirim tarzında bir ibare kullanmadım. Değerlendirmek isteten misafirler vardır. Yazdıklarımdan kendine has önemli olan sorusu olan vardır diye bilgilendirme amaçlı yazdım.
Hocam o zaman "fiyatlar 10 gün içinde belli olacak, olduğunda yardımcı olabilirim " yazman daha doğru olurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ön ödeme de çok otel yok maalesef.
Kesinlikle. Böyle olunca ets de görünmeyen bi otele acente fiyat verebiliyor durumu oldu.
Eylül-Ekim içerisinde gelirler çoğu.
-
Buradan iletişime geçeriz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız dediğiniz gibi yapsam daha net ve açıklayıcı olurdu. Sizlere katılıyorum.
-
Diğer otellerine göre nerede konumlandırıyor hocam bu belli mi? Benzer seviyeler mi, biraz daha lüks olarak mı yani?
emeğin için teşekkür ederim, akra kemer benimde dikkatimi çekti haziran ayı için 2 kişi 2 çocuk 44 bin fiyat verdi. Ama çocuğun birinin yaşını yükseltince odayı büyültüyo sistem :D onu arayıp bağlarız diye tahmin ediyorum bi odaya sığarız bi bebek bide 4 yaşında kızımla
-
Fransiz balkonlu odaya 2 yas bebegi kabul ettiremedim. 2 yetiskin icin fiyat veriyor ets. Cocugu ekleyince superior kara manzarali odaya geciyor. Halbuki otelin kendi sitesinde fransiz balkonlu odaya 1 cocuk kabul ediliyor
Rixosun kendi satış kanalında Rixos Park Belek için Temmuz ayı boyunca 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk 72.000 tl gibi bir fiyat veriyor. Otelin olumsuz yönleri mevcut ama açıklanan fiyatları düşününce belki değerlendirmeye alınabilir. Sanırım çağrı merkezinden ön ödeme ihtimali de oluyor.
Hocam fact sheet inceledim Belek’le aynı konsept
Belek ayarı olur
Voyage torba 19 eylüle 7 gece şartı gelmiş. Voyage sorgun bayram 7 gün şartı gelmiş Odalar doluyor muhtemelen
5K fark var 2 oda arasında. Otelin kendi siteside vermiyor fransızı çocuklu. Sadece 1 yaşı kabul ediyor. Yaşı 2 yaparsan orasıda fransız odayı vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 21 Ağustos 2025; 19:2:58 > -
Lara da konumlanacak. Ducale Lara ile Kremlin Palace arasında yer alacak. Belek ile Aynı hizmet , sorgundan bir tık üstte hizmet var diyebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X