Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (24. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
917
Cevap
296
Favori
73.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

her turlu kitlemeye devam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok muzdaribiz , tamam az otel var bu şekilde çalışan ama fiyatlar gereksiz fazla yüksek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Bu konuda çok muzdaribiz , tamam az otel var bu şekilde çalışan ama fiyatlar gereksiz fazla yüksek.

şah inn'li caprice'li yıllarda sayımız az diye yüksek fiyat cekiyorlardi, simdi oteller bollaştı ama hitap ettiğimiz kitlede para var, talep var diye yüksek fiyat çekiyorlar.

• vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Ben aralık ayında bu ağustos için 5 gece 6 günü indirim kupon vs diyerek 46 bine almıştım Bera Alanya otel için. Fena bir otel değildi. Diğer otellere göre kıyasla fiyatları yüksek verdikleri hizmet daha düşük. Ama bu konsept için fena değil Bera otel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam 2025 konusundaki gibi ilk mesaja fiyatlar topluca girilirse çok iyi olur oteller açıkladıktan sonra

• akikara kullanıcısına yanıt

Arycanda da kötü. Demekki kötünün kötüsü varmış

• 2026 Yaz tatili için ne zaman başlar erken kampanyalar bu sene taşınma filan gidemedik bir yere bari erkenden alayım kafam rahatlasın

• Aska Lara için 2026 sezonuna bir not düşeyim aklınızda bulunsun çünkü ara ara ciddi indirimler yapıyor. Önünden bile geçmeyin.Aqua ve denize otobüsle ulaşım, kapasite üzerinde müşteri ve kalitesiz yemek nedeniyle 1 gece zor dayanıp başka otele geçtim.

• bu sene eskiden çok güvenilen otellerin kötü hizmet çıkardığını okudum çeşitli yorumlarda.

acaba akra kemer için benzer şey yaşayan duyan var mı acaba?

• Zaman Ötesi kullanıcısına yanıt

Hocam koskoca tripadvisorda 1 ve 2 puan veren kullanıcı var mı diye baktım. sadece 4gün önce ve 2 ay önce 1 kişi olumsuz puan vermiş. tesis resmen müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuş. olumlu sahte yorum her otel için olabilir ancak memnun olmayan insanı olumsuz yorum yazmaktan kimse alıkoyamaz. bence endişeye gerek yok. Kasım ara tatilinde 5. ziyaretimiz olacak biz hep çok beğendik. iyi tatiller..

Pek görmedim fakat 2026 seozunu için akra kemer, şu anda bile temmuz ilk haftası 5 gece 6 gün'e 110 bin tl istiyor, eğer iptal sigortasız alırsan 95-96k civarı oluyor ama risk. Şu ana kadar açanlar yüksek açtı, barut grubuda yüksek açtı. TUI MAGIC LIFE Jacaranda var oda 88k istiyor , değer mi bilmiyorum tabi eylül sonuna kadar f/p gelirse değerlendiririz. Muhtemelen acentalar %25 ön ödeme ile başlayacak. Benimde forumda gördüğüm sanırım bu sene gidilebilecek iyi otellere giden arkadaşlar biraz kalitenin düştüğünü söylüyor yani fiyat yüksek ama kaliteler düşüşte. Sanırım bazı oteller bunun önüne geçebilmek amacı ile önden artık yüksek açıyor kalite'yi korumak adına belki öyledir bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 14 Ağustos 2025; 9:32:7 >
    Beğenmeyenler olmuştu 2025 konusunda çok beğenenler de oldu beklenti biraz

2 kişinin olumsuz yorumu vardı ama onlar da sadece ana restorandan şikayetçilerdi. yani gnel bir hizmet kalite eksikliği değildi.

ben 5 gün sonra akra kemer'e giriş yapıcam. güncel durumu hakkında gördüklerimi yazarım.

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Kedi kedi kedi. Heryerde kedi :)

bu sene birkaç kişi saat 12:00’de oteli boşaltmalısınız dendiğini yazmıştı, sanırım şu anda yapmıyolar ama bunu yapma potansiyelleri can sıkıcı. Tesisi akşama kadar kullandırmayan otele ben şahsen gitmem.

• eng61 E kullanıcısına yanıt

12 değil hocam 17:00

12 de her otelde olduğu gibi odayı boşaltıyosun. Adamların tek derdi akşam yemeğine kalmaman. Zaten girişte verdikleri kağıtta fln yazıyor hepsi.

Bi çoğumuz için hala listenin başlarındadır kendisi :) Satışa açalı çok oldu aslında ama 4 taksit olması sıkıntı çıkardı herkes için. Ödeme planında kolaylık olsa bi çoğumuz 2026 için alırdı muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 14 Ağustos 2025; 14:18:26 >
  • eng61 E kullanıcısına yanıt

Akşam yemeği ekstra ücretli.  Bende sırf bu yüzden gitmem tekrar. (Otelide çok sevmiyorum orası ayrı:) )

• Merhaba, Eylül ayı için 25-35 Bin TL aralığında denize sıfır tavsiyeleriniz var mı?

• brk-95 kullanıcısına yanıt
    Günlük mü 😅

• MerTR19 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.