Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: root16 , kxk2025 , Neolayım , sasduncan21 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 15 Masaüstü6 Mobil
5 sn
3.492
Cevap
473
Favori
278.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aynı tarihler aynı teklifi 2.cocuk hariç olmak üzere Grand yazıcı turban da veriyor, Marmarisin denizi de dikkate alarak değerlendirme yapar mısınız lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 24 Ekim 2025; 15:52:38 >
    Eğer bütcem Temmuz ayı için 65-70k olsaydı ve tek çocuğum olsaydı Grand Yazıcı almazdım, Phaselis Rose da almazdım, çok daha iyi alternatifler var.Örneğin Baia Lara 60.5k, Ali Bey Club 68k, Barut Hemera 68k,Akra Kemer 70k,Miramare Beach 70k.
    Bu alternatifler her yönden Grand Yazıcı'dan çok üstün oteller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 24 Ekim 2025; 16:14:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Alkolü dikkate almayarak 5 yaş çocuk odaklı tercih yaptığınız da

Örnekte ki otellerden hangisini tercih edersiniz.

Çocuk odaklı olursa Ali Bey Club ön plana çıkar.Bir çok otelden ekstra olarak mini club sabah 10:00 - akşam 22:30 full mesai çalışır.Etkinlikler,aktiviteler çocuklara çok uygun.
    Aquapark deseniz 25.000 M2 devasa bir alanda hem yetişkin hem çocuk aquaparkı mevcut.Yiyecek-içecek anlamında da hiç geri kalmaz Ali Bey.
    Fiyatı bütçenize uyuyorsa hiç Grand Yazıcı riskini almayın bence hocam.Daha iyi bir alternatif çıkarsa f/p olarak değiştirirsiniz.

Hocam selamlar,

Yeme-içme ve hizmet açısından bu otelle megasaray side ve adora'yı kıyaslarsanız hangisi daha iyidir?

Çocuk odaklı bir tatil olacaksa Phaselis Rose, daha sakin ve dinlenme odaklı bir tatil olacaksa Adora tercih ederim.

Hocam akka alinda yı aradığımda açık ısıtmalı yok demişti.

oraya tatile giden birisi oldumu acaba kış dönemi forumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 24 Ekim 2025; 19:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam sadece kaydıraklı havuz ısıtmalıysa ara tatil dönemi için küçük kalır hijyenik olarak pek tavsiye etmiyorum. Bayram dönemi benzer havuzlu bir otelde konaklamıştık çocukların hepsi enfeksiyon kaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BLACKBERRY PRİV
    MOZİLLA FİREFOX
  • soner tatlı S kullanıcısına yanıt

Starbucks varmış ama ücretliymiş bilginiz olsun.

Anladım hocam bilgilendirme için tşk.

2 yıldır Akra Kemere gidiyoruz biraz sıktı yeni otel deneyelim diyoruz bu sene ama Deniz önemli olduğu için Kemer ve Bodrum dışına pek çıkamıyoruz.

Phaselis Rose nasıldır? Çocuk yok, eylül sonu gidiyoruz genelde. Fiyatı iyi geldi. Üzer mi?

Phaselis Rose size pek uymaz bence fazla kalabalık ve çocuk yoksa sizin için çok yorucu olur ve Akra Kemer'den sonra kalitede sıkıntı yaşarsınız.Phaselis Rose direk orta bütceli ve 2 çocuklu aileler için daha uygun.
    Akra Kemer'den sıkıldıysanız alternatif olarak Balmy Foresta, Balmy Beach +16 ve Kimeros için fiyat bekleyebilirsiniz aynı bölge için.
    Bodrum için ise The Plaza'yı ve Prive +16 bekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 25 Ekim 2025; 12:10:59 >
  • kompocyo kullanıcısına yanıt
    İyi tatiller dilerim hocam şimdiden. 👋

Orijinalden alıntı: mertkilictatilciniz

Arkadaşlar Cornelia Diamond bugün giriş yaptım, detaylı anlatacağım. Alkol grubu önden bilgi olsun diye ileteyim. Fotoğraflarda üst rafta ki içkiler ücretli alt raf ücretsiz. Bunun haricinde efes,miller,becks, alkolsüz peja şişe biralar var. Aynı zamanda fıçı efeste servis ediliyor..

Kola fanta sprite premix servis var.

Housewine olarak kavaklıdere kullanılıyor.

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları
    Öncelikle otele 16:00 ‘ da giriş yaptım.
    Kapıda güvenlik noktasında ki karşılamadan ve uğurlamaya kadar güleryüzlü bir yaklaşım mevcut. Girişte lobi önünde aracınızı teslim alıp otoparka götürüyorlar. İstediğiniz zaman hızlı bir şekilde geri getiriyorlar.
    Resepsiyon çok hızlı saniyesinde oda teslimi yapıldı (16:00 civarında girdiğim için hızlı olabilir) Otelin genel olarak konsepti ve içerikleri hakkında sözlü ve yazılı olarak bilgilendirildim.
    Hemen misafir ilişkilerinden bir arkadaş geldi ve tesisi tanıtmaya devam etti. Odaya giriş yaptığımda standart odanın aslında gayet geniş olduğunu gördüm. Yatak 2,00x2,00 büyüklüğünde geniş bir kanepe ve sehpa vardı. Bunun yanında büyükce bir makyaj masası ve aynası da mevcut idi.
    Teras denilebilecek kadar büyük bir balkon var idi. Malesef zemin halıfleks kaplı ama tertemizdi. Hiç kirlilik hissiyatı veya kötü koku almadım. Oda standart olmasına rağmen hem küvet hemde duş bölümü var idi. Buklet malzemeleri otelin kendi logosu ile tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde mevcut. ( Taraktan tutun, el-vücut losyonları, traş seti, diş bakım seti, kese, hijyen kiti, katı sabun, törpü, küvet için köpük, banyo tuzu, saç kurutma makinesi, bornoz, standart banyo havlusu baş-ayak havlusu vs. İhtiyacınız olabilecek herşey mevcut idi.
    Minibar günlük yenileniyor, kola fanta sprite soda su efes bira şişeli olarak, sade ve meyveli süt paketli olarak mevcut idi. Bunun haricinde çay çeşitleri ve kahve setide var. Atıştırmalık sneakers, cips, fıstık , mevsim meyveleri , 70cl kavaklıdere kırmızı şarap eklenmiş. Isıtmalı havuzların sıcaklıkları gayet güzeldi. 10 ekim itibariyle ısıtmaları açılmış. Kapalı ve açık havuzlardan istediğinizi tercih edebiliyorsunuz. Çocuk kulübü inanılmaz kapsamlı ve devasa. Ben bile girip oynamak istedim orada. Bisikletler, legolar, ps5, devasa top havuzları vs. Çocukların ilgisini çekebilecek herşey bulunuyor idi. Snack restoran a la carte olarak servis veriyor. Kırmızı et, balık ve beyaz et seçenekleri fazlasıyla var idi. Hem büyük porsiyonlar hemde lezzetli seçenekler vardı. İçeceklerde yine masaya servis ediliyor. Hepsi cam bardakta sunuluyor. Mika veya karton/plastik bardak yok. Diğer a la carte restoranları kullanmadım çünkü ana restoran çeşitlilik ve lezzetliliği fazladıyla yetti. Deniz ürünleri (soğuk/sıcak midyeler, akya/levrek/somon, kalamar tava, ızgara karides/kalamar vb.), kırmızı etler (kuzu şiş/kuzu pirzola/dana şaşlık/ızgara antrikot vb.) Beyaz etler (ızgara kanat/pirzola/bonfile/şiş vb.) Mezeler aşırı kaliteliydi neredeyse iyi bir meyhane mezeleri kadar başarılı idi. Yerli ve çok çeşitli ithal peynirler tüm öğünlerde standart olarak var idi. (Gouda/Edam/Rokfor/Emmental/Rende ve slice parmesan/cheddar/brie/camambert vb.)
    Pastane ürünleri özellikle tatlılar ciddi derecede kaliteli idi. Gloria serenityden sonra en beğendiğim pastane oldu. Kruvasanlar pek beğenmedim ama standart seviyede idi. Fıstıklı ve şerbetli tatlılar yığınla heryerde servis ediyorlar. Fıstık dolama/fıstık sarma/fıstıklı baklava/fıstıklı kadayıf/ve diğer tüm baklava türleri cevizli veya fındıklı/soğuk baklava/ algida paketli dondurmalar(sadece magnum yoktu diğer tüm çeşitler vardı neredeyse) Birçok otelde konaklıyoruz meslek dolayısıyla ama ilk kez yeşillikler, sebzeler ve meyveler çok çok iyi temizlenmiş ve yıkanmış pırıl pırıl olduğuna şahit oldum. En içine sinen otel burası oldu bu konuda. Kuruyemişler premium, kaju fıstık badem fındık sıcak ve taze heryerde. Waffle muhteşem ötesi iyiydi. Bol çilekli bol kivili ve bol ananaslı idi. Tatlılarda ve büfelerde kesinlikle pralin yok, hepsi orjinal nutella kullanılmış. Waffle ve krepler için akçaağaç şurubu ve file badem zevk üstüne zevk kattı.
    Alkol seviyesi yukarıda gönderdiğim gibi. Bana fazlasıyla yeterli geldi. Özellikle baileys yerine holidays vermemeleri hoşuma gitti. Temizlik heryerde hat safhada personeller heryerde vızır vızır silip süpürüyorlar. Havlular mis gibi kokuyor ve tertemiz. Tekstil ürünlerinde yıpranmış veya eskimiş hiçbirşey ile karşılaşmadım. Hepsi pırıl pırıl ve ütülü idi. Havlular dahi ütüleniyormuş. Bu arada ütü demişken odada ütü yok :) laundry servis ile ücretli ütü hizmeti veriyorlar. Yanınızda seyahat ütüsü bulundurmak faydalı olacaktır.
    Plaj oldukça geniş, mevsim dolayısıyla kullanmadık ama denize girenler vardı. Havuzlar devasa büyüklükte ve yeterlilikte. Aquapark kullanmadık ama gayet büyük ve donanımlı idi.
    Toparlayacak olursam otel benden geçer notu aldı. Gayet memnun ayrıldık. Odalara bir dokunuş yaptıkları takdirde daha da iyi sonuçlar doğacaktır. Birde alkolsüz içeceklerin premix olması yerine şişe/kutu verilse tadından yenmez. Dipnot spa fevkalade idi. Masaj için ciddi pazarlıkla istediğimiz rakamlara kadar inebildik. Lagun odalarında inanılmaz gözümüz kaldı. Bir daha ki sefer diyelim artık. Sorusu olan var ise canı gönülden yanıtlayabilirim. Herkese iyi forumlar..

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkilictatilciniz -- 25 Ekim 2025; 12:32:49 >

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. The plaza ve prive muhtemelen bütçemizi aşar. Balmyleri ve Kimeros bekleyeyim o zaman.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.