Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: root16 , kxk2025 , Neolayım , sasduncan21 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 15 Masaüstü6 Mobil
5 sn
3.492
Cevap
473
Favori
278.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

maalesef fiyati piyasaya gore makul sayilabilecek otellerde veya 20k dusunce makul sayilabilecek nitelikte olanlarda gecmiyor. nerede gecirmasyon var oralarda bum bum 2026 F/P Otel Fırsatları 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

her ay antalya git-gel yormayacaksa ne ala hocam 2026 F/P Otel Fırsatları 

Aradığım 2 husus var,
    Hem mutlaka kar olmalı hem de iki buçuk yaş çocuk güzel zaman geçirebilmeli.
    Schengen bölgesinden ne önerirsiniz?

yar olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur.
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Sorgun 60 k çıkıyor bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Club Marco Polo tanıtıyor bu otel fıyatı hep 300 euro ustunde olan yeme ıcmesını saglam bıldıgım bır oteldı fakat cıddı sorunları varmıs 2 ay once bır vıdeo yuklenmıs. Acık bufe acente videosuyla aynı. Acente videosunda o guzel o dıngın vıdeodan sonra yuklenen musterı vıdeosu beynımden vurdu benı.

Peyzaj falso ana bufe ana baba gunu yemek yeme alanları tıklım tıklım cımenlık alanlar kellesmıs kıds club viran şehir savaştan çıkmış gibi. Odalar sarısite günlük kiralık performansında yerde izmarit unutulmus.

Bu oteli ciddi reklamını yapan tatil acente influencerları siz tanıyorsunuz videolarını izlemişssinizdir vıdeolara acentelere guvenmeyın.

Life By ilbaşyoutube
    Club Marco Polo Tatilde Büyük Hayal Kırıklığı! 😞 | Tatil Vlogu #kemer
    https://www.youtube.com/watch?v=7nGNlMjV-F0

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

2026 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 23 Ekim 2025; 22:11:42 >

• mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt

Mert Bey geri dönüşleriniz çok kıymetli teşekkürler.

Bu sene fiyatlarda ayrı uçan Cornelia, premixten sulu kola verip 600 euro / geceden musterılerı kazıklayabılırse canı gonulden tebrık ederım.

2026 F/P Otel Fırsatları
  • Selamlar. Kasım ara tatili için Voyage Belek’ten 3 gece 45 bine tatil almıştım ancak şimdi aynı tarihler Rixos Premium Tekirova 40 bin lira fiyat veriyor. İptal edip geçmeye değer mi? Voyage Belek daha iyi midir?

voyage belek cok daha ıyı bence. Rıxos peyzaj ve denızı guzel oda kasımda ne kadar kullanılır oyle dusunun

Rixoslar kalite bakımından 2 ayrı grup oldu,2.grupta ne bir yatırım ne bir yenileme ne bir para harcama hiçbir şey yok.Yakın gelecekte Tui grubuna geçecegi ile ilgili dedikodular var hatta.

1.grup: Belek,Bodrum,Göcek
    2.grup: Tekirova,Sungate,Rixos Park

Ana büfe
    Belek > sorgun
    Cusine
    sorgun > Belek

İçecek kalitesi aynı bence,hatta alkol konusunda gurme olan bir üstadımıza göre Sorgun'da Belek'de verilmeyen alkoller de veriliyormuş.

Papillon Lara da zam gelmiş. ETS de maxipuan kampanyası zamsız gelir umarım

KASIM ARA TATİL ISITMALI AÇIK HAVUZLU OTELLER !!! (40K ALTI FIRSATLAR)

*IC Santaı Family 40k
    *Akra Sorgun 40k
    *Akra Kemer 38.3k
    *Mylome Luxury 38.5k (çocuk farkı)
    *Baia Lara 38.3k
    *Sherwood Lara 37.6k
    *Akka Alinda 34.2k
    *Tui Magic Life Masmavi 33k (2 çocuk ücretsiz yaşa göre)
    *Aska Lara 29.7k (çocuk farkı)
    *Liberty Lara 29.2k
    *Jiva Beach 27k (çocuk farkı)

***Bütçeyi çok az daha yükselterek kaliteyi de çok artırmak istenirse Bellis Deluxe (42.5k) ve Akka Antedon (43.3k) gayet güzel alternatifler olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 24 Ekim 2025; 8:14:34 >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Geçen sene kalmıştım bu otelde çok memnun kalmıştım yemekler,içki kalitesi,peyzaj,kids Club,çalışanlar her şey mükemmeldi sadece denizini sevmedim.nasıl bu hale gelmiş şaşırdım.

Hocam değerli yorumlarınız için teşekkürler, otel bana da çok yeni sıfırmış gibi geldi 2017 yapımı olduğunu görünce de şaşırmadım değil..Alkol benim için çok problem değil,sıra olayına da çok takılmıyoruz o yüzden düşünülebilir takibime aldım..Fakat bu sene erken almak da çok mantıklı değil gibi o yüzden de çok acele etmeyi düşünmüyorum..ya da formdanda anladığım kadar iptal garantili alıp fırsat beklemek mantıklı sanırım..Rezerve yaptıracak olursam da bilgisini paylaşırım..

Yakın bir dostum sadece Temmuz ayında izin kullanabiliyor, eşi ise sadece 10-31 Ağustos arası zorunlu izne çıkabiliyor.Dolayısıyla birlikte tatil yapma şansları yok, ama 8 yaşında bir kızları var onun tatil yapabilmesi için dün biraz çalışma yaptık.Mecburen 1y + 1ç avantajlı olan oteller arasında Barut Hemera ve Baia Lara'yı bulduk.Çoğu otel 2y+1ç fiyatları ile 1y+1ç fiyatları çok yakın yani çok bir avantajı yok.Ama bu 2 otelde baya indirim oluyor 1+1 konaklamada
    Günün sonunda yüksek sezonda fiyatları emsallerine göre makul olan bu 2 otel için rezervasyon yapıldı.

Baia Lara 9-13 Temmuz 45.3k (baba ve çocuk)
    Barut Hemera 26-30 Ağustos 51.5k (anne ve çocuk)

Böylelikle çocuk doya doya 8 gece 10 gün makul bir fiyata tatil yapmış olabilecek.Benzer ve zorunlu mecbur durumda olan anne-babalar için aklında bulunsun.

• CLUB HOTEL PHASELİS ROSE (2 ÇOCUK ÜCRETSİZ VE YÜKSEK SEZON FİYAT AVANTAJI) !!!
    📢📢📢⛱️⛱️⛱️

Değerli Arkadaşlar herkese selamlar,

Phaselis Rose 2 çocuk ücretsiz kategorisine eklenmiş özellikle 16 Temmuz'a kadar kendi klasmanındaki muadil otellere göre bence harika bir fiyat veriyor.1.çocuk 11, 2.çocuk 6 yaşa kadar ücretsiz.
    4 gece 64.7k (gecelik 16.1k)

Otel Info: Tipik Tekirova oteli.Deniz,konum,doğa ve yeşil alan zaten cepte.50.000 M2 / 550 oda makul sayılır.Otel HD sistemin en eski otellerinden biridir,ancak yenileme ve renovasyonlarını yapıyor,personel uzun yıllardır çalışıyor,çocuk dostu,bol aktiviteli.Hem Resort hem de village konseptte,yürüyüş alanları güzel,peyzaj harika.Sahil,havuz ve iskele biraz kalabalık,bazen şezlong sorunu yaşanabilir.İskelesi büyük,iskelede bar mevcut.Alacarte 1 tane ücretsiz,alkol almayanlar için önemli bir husus olan pastane gece 23:00'e kadar açık.Ana restaurant lezzet ve çeşitlilik yönünden gayet iyi.Kırmızı etini,balığını,tavuğu eksik etmez.Alkol konsepti bence yetersiz ama bir çok kişi için kabul edilebilir. (Fact sheet'i aşağıda paylaşıyorum)
    Bölgede hangi otellerle benzer kalitede?
    -Kimeros'dan düşük, Pirates'den yüksek tam Mirada del Mar kıvamında diyebiliriz.

Bu kadar zor bir sezonda özellikle 2 çocuklu aileler için biraz can suyu olacaktır.

https://www.phaselisrose.com/acenta/factsheet/TR.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 24 Ekim 2025; 13:21:14 >

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.