Şimdi Ara

2026 Dünya Kupası | Elemeler | ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    Futbolcuların suçu yok mu?

    Kondisyon yok adamlarda. Şerefinle yenilirsin ona kimse bir şey diyemez. Dün İspanya 10-0 bile yapardı maçı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Faniyim, fani olanı istemem.
    Acizim, aciz olanı istemem.
    Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Yok şu takımda yok bu ülkede futbol oynamış topla getir yine bir mok yok ama rakip takımda derleme oyuncu topluluğu ama sanki hep bir arada oynamış gibi bir oyun anlayışı ile defansıda,orta sahası,ileri uçtaki oyuncularda gerçekten üst seviye oyuncular birebirde adam geçme,oyunu sürüklase edebilme özellikleri çok şaşırtıcı bu takımda ne arda,ne kerem gibi vs.oyuncularla bu işin olmayacağı aşikar görüldü hsangi hoca gelirse gelsin işte kapasite bu kadar.

    _____________________________
  • Kendi evinde oynuyorsun diye İspanya ya Gürcistan a oynar gibi oynamak nedir çok garip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

    dün akşam kova yaşar 8-0 ingiltere rekorum elden gidecek diye çok tedirgin olmuş

    _____________________________
    2025 Opel Grandland MHEV GS Ultimate

    2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

    Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Montellaya kızmıyorum bizim oyuncular ölü gibiydi koşacak halleri yoktu.Pres bile yapmadılar.Uzun zamandır hiç bu kadar kötü bir milli takım izlememiştim.Bence bu takım bu skordan sonra bir süre zor toparlanır.Çok kötü rezil oldular.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

    Bu nasıl yorum hocam allahını seversen. Bide 3kulhu 1 elham oku da tam olsun!

    Bu takımın, inanırsa, çalışırsa ve isterse neler yapacağı aşikâr.


    Her ne olursa olsun dünya kupasına gitmeliyiz.


    Ülkenin bütünleştirici bir parçası olan milli takım bunu başarmalı.

    Ülke olarak buna ihtiyacımız var. Bu sportif bir başarının ötesinde bir olay.

    Lütfen olaya bu yönde bakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 8 Eylül 2025; 15:46:46 >
    _____________________________
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    İnsanlar bazen çok sevdiği bir şey hayal kırıklığı yarattığı zaman böyle şeyler söyleyebiliyor.Arkadaşı anlıyorum uzun yıllar sonra ilk defa dünya kupasına bizi götürebilecek bir jenerasyon yakaladık.Ama onlarda büyük hayal kırıklığı oldu.Şuan karizmayı öyle bir çizdirdik ki bakalım takım psikolojik olarak nasıl toparlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klür134 -- 8 Eylül 2025; 18:37:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 tane yenilir mi bee
    Ohaa Türkiye,
    36 verilir mi bee
    Kova kaleciye...
    Lay Lay Lay Lay Lay Lay Lay Lay

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    Psn:HeadBloodSteel//Gamertag:Fenerbahce4EVA//Gamertag:Th3M4NIMAL

    Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı)
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

    güneşi yücelt

    _____________________________
  • Kazanacağımızı düşünmüyordum ama 6-0 ı beklemiyordum. 10-0 a da giderdi frene bastılar.

    İspanya'ya karşı yanlış oyun planıyla çıktık. Beklentim otobüs çekeriz uzun top oynarız. Ha elbette yine yenilirdik ama 3-0 gerideyken 1 gol buluruz amma şansa amma planlı böyle biter diye tahmin etmiştim. Artık kaşına gözüne bakmadan bir forvet bulunmalı bu takıma.

    Eleştiriyi kısa tutacağım.

    1-şu kulüpçülük işinin gerçeği medyaya yansıdığı gibiyse ilgili oyuncular kadro dışı bırakılacak. Üstten emir mi geldi Baskı mı geldi? 10.dakikada yap değişikliği. Yılanın başını al oyundan.

    2-önceki jenerasyonda karam tayfadan bahsediyorum kanka ilişkisi vardı çok cıvıklardı. Şimdi ise abi kardeşiz kafasına girmişler. Birbirlerine baskı yapan yok. Her hatadan sonra sıkıntı yapma abi/kardeşim mevzusu dönüyor. Bunun verdiği rahatlıkta iyi değil.

    3-hakan bu takımın kaptanısın ve yine her büyük maçta hayalet olduğun gibi bu maçta hayalettin. Kardeşim zaten 31 yaşına geldin. Türkiyeye kapak atıp 2-3 sene burda takılıp kendine bir camia hazırlayıp TV şovcusu olmayı planlıyon o belli. Kaptanlığı yapamayacaksan gençlere teslim et.

    4-ardaya ve kenana lafım var. Genç yaşta yeteneğini ispatlamış adamlarsınız. Daha fazla risk almalısınız. Kenan fark açıldıktan sonra başlarım böyle ise deyip attığı koşuları her zaman atabilmesi lazım. Sağ kanat iş yapamıyorken sana kimse laf edemez. Şimdi arda efendiye gelelim. Seni çok severim. Kurtlar vadisinde bir laf var ya çok abisi olan büyüyemez diye. Herhangi bir olağan dışı bir durum olmazsa en az 10 sene milli takımda yerin sabit kalan 10 oyuncu seçilecek.

    Uzun lafın kısası genç kuşağın çok geçmeden bayrağı devralması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Klür134 K kullanıcısına yanıt

    Bu ülke dünya kupasına katılamayalı 24 yıl oldu hocam. 6 organizasyon kaçırdıdk.

    2002 den öncede 48 yıl önce katılmıştık.

    Elimizde böyle büyük bir nufüs var iken daha çok ve yetenekli futbolcular çıkarmalıyız. Koskoca ülkenin adam akıllı santraforu yok!

    İstanbul'un nufusunun 4te1i olan ülkeler dünya kupasında boy gösteriyor. v.s v.s..



    Haddini bilerek oynamazsan netice bu olur! İspanya maçında ilk 20 dk kontrollu oynayıp direnç göstermeliydik.

    2002 brezilyası şu an ki ispanyasından daha güçlüydü. Brezilya ile oynanan ilk maç ve yarı final maçlarını hatırlayın.

    Yenilsek bile nasıl mücadele etmiştik. Her iki maçı da kazanabilirdik.

    O yüzden futbol da "haddini bilerek oynama" kavramı burada ortaya çıktı. Hele ki Almanya İspanya gibi takımlara karşı böyle oynarsan bu gibi sonuçlar kaçınılmaz olur.

    _____________________________




  • Bu nedir arkadas? Milli Takimin Ispanya macina girisinde atli Polisler otobüsün yaninda kosan Polisler vs. Sahada basari olmadiktan sonra bos isler bunlar yazik harcanan paraya. Birde stattan cikislarini görseydik mactan sonra.



    x (formerly twitter)
    Nasuh Bektaş (@nasuhbektas) on X
    https://x.com/nasuhbektas/status/1965373474899378436
    _____________________________
  • Kenan Yıldız şampiyonlar ligi maçında da şov yapmış. Takım oyunu vs tamam kabul ediyorum ama milli takımda şut bile çekmiyor.

    Zaten lig maçında Hakan ayrı şov yaptı, Kenan ayrı şov yaptı.

    Ben artık art niyet arıyorum bu işte.

    _____________________________
    Faniyim, fani olanı istemem.
    Acizim, aciz olanı istemem.
    Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

    ispanya ile yaptık şut bile çektirmez iki pas yaptırmaz ispanya adama, ne zannediyorsunuz hocam.

    _____________________________
    Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.
    Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!

    Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
  • montella çok yanlış takıım yönetiyor kesinlikle on numara ile çıkmamalı, İsmail yüksek 6 numara hakan 8 numara diğer 8 numara da arda ya da orkun olmalı çok yanlış 10 numara ile oynamak.

    _____________________________
    Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.
    Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!

    Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

    Ne alaka hocam maçı izlemediniz mi? Nasıl şut çektirmiyorlar.

    Sen şut çekmek iste yeter. Sakatlanmamak için oynamıyorlar işte. Gürcistan maçında çok mu iyidiler?

    _____________________________
    Faniyim, fani olanı istemem.
    Acizim, aciz olanı istemem.
    Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.