< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 12 Temmuz 2026; 8:9:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2026 Dünya Kupası | Yarı Final Heyecanı | Ana Konu (191. sayfa)
-
-
Haalandın hep yaptığı normal bir ikili mücadele bu. Asıl foul direk sonrası Berge ye yapılan müdahale, direkt penaltı. Arjantin’in kollandığı belli olmasın diye gelen geçen doğranıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fransa İngiltere finali olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menori -- 12 Temmuz 2026; 8:48:59 >
Rakipler bulduğu fırsatı değerlendiremez, Embolo yalandan kendini yere atıp kart göstertmeye çalışır ama FIFA kupayı Messi'ye veriyordur evet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
EMBOLO ARJANTINLI OLSAYDI 2'CI SARI KARTI GORURMUYDU?????????
Sörloth yedi Norveç i dün yazık oldu.
hayatımda gördüğüm en doğru kırmızı kart
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tarihin en şaibeli dünya kupası... :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Şu pozisyon bile resmen Norveç'in elenmesi için görmezden gelindi. Bu pozisyonda oyun durdurulması gerekirdi. Bunun yorumu olmaz. Top örümcek kameraya çarpıp yön değiştiriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-

www.sozcu.com.trMessi maçın yüzde 88'inde bunu yapıyor: Yürüyerek yarı finalde - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/messi-macin-yuzde-88-inde-bunu-yapiyor-yuruyerek-yari-finalde-p335740
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
-
-
2022 ve 2026 Dünya kupaları hem leş, hem de ağır şaibeli oldular.
Infantino'nun başta olduğu her kurum ve organizasyon şaibelidir.
2012'de sponsorluk karşılığı turnuvalarda üst tur satan aşağılık bir rüşvetçidir kendisi.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
Kesinlikle doğru. 2022 Arjantin gruptan çıkamıyordu, finale kadar, hatta finalde de ittirdiler. 2026 da herşey aleni, yoruma dahi gerek yok. Aynen katılıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: zotacing2022 ve 2026 Dünya kupaları hem leş, hem de ağır şaibeli oldular.
Infantino'nun başta olduğu her kurum ve organizasyon şaibelidir.
2012'de sponsorluk karşılığı turnuvalarda üst tur satan aşağılık bir rüşvetçidir kendisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ratingi 9.1 ve adam maçın adamı olma pozisyonunda, futbolculuğun deli gibi koşmak değil beyinde olduğunun ispatı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim. -
Şunu Arjantinli biri yapsa ortalık ayağa kalkardı
x (formerly twitter)
Latin Tribün (@LatinTribun) on Xhttps://x.com/LatinTribun/status/2076181802553631045?s=20
Konu o değil hocam.
Messi nin futbol zekasına lafım yok. Al bu adamı Arsenal de oynat? Komik gözükür bu yaştan sonra. Kimse idare etmez. Ama bu adamı Arjantin ve FIFA idare ediyor. Dişli bir rakip çıkarsa perişan olur bu Arjantin.
Artık vakti de geldi. İngiltere ezer geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Messi 2022 de nasıl bu takımı şampiyon yapmış akıl alır gibi değil. Şu takimdan kaç oyuncuyu kendi takımında görmek istersin diye sorsalar 4 yada 5 derim. Oysa diğer yarı finalistlerden her oyuncuyu kendi takimimda isterdim O kadar kötü bir Arjantin ile kupa kaldırmak mucizevi bir şey. Daha bu adama laf atmak akıl tutulmasından başka bir şey değil.Adam 39 yaşında en yüksek rating ile oynuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
ve ben buna, layığım! -
Fransa bu sefer intikam alır. Pepsi yeter baydı artık sürekli destek sürekli bir ayrıcalık. Arjantin nefret ettirdi kendinden .
_____________________________ -
Arjantin 2022 de şampiyon olmadı, şampiyon yapıldı. Gruptan çıkamıyordu, Suudi Arabistan çıkıyordu. İnanmayan açsın, baksın, 2022 grup maçlarını izlesin. Sonrasında da şampiyon olana kadar kollandı, Messi çok büyük futbolcu ama 2022 Dünya Kupası onun değil, Arjantin'in değil. Kupa Fifa ve hakemlerin. Kupa Arjantin'e verildi yanlışlıkla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt