Hocam oteli aradığınızda mail olarak yolluyorlar takep ettiğinizde broşür olarak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (746. sayfa)
-
-
Ben yaz sezonu da kış sezonu da kontrol ettiğimde çok benzer fiyatlar çıkarmışlardı , alkol ve alakart hediye mevzuları da çok benzer , konumlar ters tabi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şenay hanım rezervasyonu nereden yaptırabiliriz buraya güvenilir şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman ben eski fiyatları hatırlıyorum. Akra ile x2 gibi bişeydi açıklandığında diğer otel. Şimdi baktım akra da x2 olmuş :D
-
Benim kafa kendi aldığım tarihe gitti hocam. Şuan benzermiş dediğiniz gibi.
-
Hocam benzerdi fiyatları fakat barut hemera ETS’ye fiyatı akarken bayram bindirmesi oldu hep aynı gitti fiyatları ama sanırım barut zamlandıkça farkı açıyor
ben aldığımda kurban fiyatı 60k civarıydı 7 gece akra için. Barutu o civar göremedim belkide gözden kaçırdım bilmiyorum.
Seneye allah kerim :)
-
Hocam senin bu seneki rezervasyonlar tam isabet hiç alternatif falan bakmana gerek yok.
Harika fiyatlarda süper 2 otel.Çok temiz iş.Zaten fiyatlarda aldı başını gitti.İçiniz çok rahat olsun.
Eyvallah hocam sayenizde. Gözü kapalı havuz başında takılırken halletmiştim :) Burdaki yönlendirmeler çok çok iyi oluyor. Hedef belli olunca iş kolaylaşıyor.
-
Biz sahibini direk tanıdığımız için şahsi numarasını arayarak yaptırıyoruz, babamin arkadaşı çok uzun yıllardır tercih ediyor bu sebeple güvenle ilgili bir sorun yasamiyoruz kurumsal bir acente hiç kullanmadık yani, alo, diyerek sahibine yol aliyoruz, ama güvenle ilgili hiçbir sorun yaşamazsınız
Biliyosunuz datça her zaman benimde aklımda olan bi yer. Temmuzda belki bi kaçmayı düşünebilirim. Not edeyim burayı.
-
obilette yapılan ödeme ve rezervasyonlarda sıkıntı yaşarmıyım.
narcia resort çok uygun fiyata denk geliyor.Oteli bilmiyorum ama aquası için gideceğim.
-
Zannetmiyorum hocam bir sorun olacağını ben 4-5 kez şehir oteli rezervasyonu yaptırdım bir sorun olmadı, en son forumdan da Green Palace rezervasyonu yapanlar oldu bir sorun çıkmadi.
Rezervasyondan sonra yine de otelden teyit alın ama ben güvenilir bir site diye biliyorum.
Akra’yı iptal edecek bir fark yoktur bence ya. Karşılaştırmamızı Nisan’da Akra’da yaparız.😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Obilet ile cumartesi günü ve dün Alanya şehir içi otele rezervasyon yaptırdık, hatta otelin içinde resepsiyon yanında, para kesildiği an otele düşüyor, otele rezervasyonun bu kadar hızlı düştüğünü bilmiyordum.
Teşekkürler bende temmuzda datcaya gitmeyi düşünüyorum yorumları çok güzel. Bizde telefonla yapalım o halde
Arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz,
2 çocuk var biri 2 biri 5 yaşında. ( Aqua Park, çocuk etkinlikleri, Deniz, Yemekler önemli, alkol yok )
3 tane otel arasında kaldık :
Cornelia diamond
IC hotel santai family
Baia Lara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu listeden çok net Cornelia cıkar hocam.
Hele 2 çocuk ücretsiz otellerde Cornelia bulunmaz fırsat.
Hocam teşekkür ederim, peki birde şu otele bak dediğin bir tavsiye varmı
-
Tarih ve max bütcede yazarsan hocam daha net olur alternatifler.
Her dönem farklı bir otel fırsat verebiliyor çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X