< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (745. sayfa)
-
-
Kesinlikle size katılıyorum, beklentilere ve verdiğimiz paraya göre yorum yapıyorsak musmutlu ayrılmamız gerekiyor. Açıkcası odayı penthouae suite çevirdiler, beklenti dışı gerçekleşen herşey mutlu ediyor. Umarım çıkış günümde de aynı cümleleri söyleyebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2 Akra kemer 2 Lara barut kombinasyonu yapılır 😁
Benım asıl merakım hemera vs Akra kemer 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi voyage?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cornelia diamond menü ve içeceklerin listesinin olduğu bir sayfa mevcutmu acaba
Hocam Mart sonu Hemera’dayım aksilik olmazsa. Karşılaştırma yaparım. Bence Akra Kemer’den iyi çıkacak yine.
Belek
Hocam maalesef Bolu yangını yüzünden Murat alpsu konserinde iptal olmuş voyage da
Merhaba. Tecrübeli üstadların yardımına ihtiyaç var. :) Okullar başladıktan sonra (22 Eylülden sonrası için) Antalya'da 6 veya 7 günlük tatil niyetimiz var.
- Alkol kullanmıyoruz.
- Alakart vb. bir hizmet olmasına gerek yok.
- 4 Yaşında bir çocuk olacak.
- Genellikle havuzda vakit geçirilecek. (Denizin çok iyi olmasına gerek yok.)
- Özellikle oğlanın iyi vakit geçirmesi için aquapark ve çocuklar için çeşitlilik en önemli bizim için.
- Bütçem kısıtlı max 70'e kadar çıkabilirim. (Taksit de önemli tabi.)
Not: Güzel bir otel için gün sayısını 5'e kadar düşürebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Karşılaştırmanızı büyük bir merakla bekliyorum. Kış dönemi için konuşacak olursak fiyatlarda Lara Barut > Hemera > Akra. Lara Barut'un kalitesi, olanakları zaten diğer iki otelin kat ve kat üstünde gibi. Hemera ile arasında ortalama gecelik 2500 TL, Akra Kemer ile arasında 2800 TL fark var. Akra Kemer ile Hemera arasında da gecelik şuan için ortalama 300 TL gibi düşünülmeyecek bir fark var (İki yetişkin olarak). Denkleme Voyage Belek'i dahil edersek onla da Lara Barut arasında gecelik 1000 TL ortalama fark var. Voyage Belek iki gece değil, minimum üç gece rezervasyon alıyor bir de. Lara Barut'un bence bir eksisi Lara oteli olması. Kış sezonunda bayi toplantısı, bilmem kimlerin etkinliği gibi konulara denk gelmek daha olası gibi. Akra Kemer, Kemer'de, Hemera'da Manavgat'ta olduğu için sanki denk gelme olasılığı daha az diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 23 Ocak 2025; 4:3:52 > -
Merhaba hocam,
Alternatiflerinizi 5 gece, 6 gece ve 7 gece olarak ayıralım karar sizin için daha kolay olacaktır.
5 gece alternatifleri
*Papillon otelleri 69k
*Gloria Verde 62k (27 Eylül giriş)
*Akka Antedon 66k
*Mylome Luxury 64.5k
*Mirage Park 63k
6 gece alternatifleri
*Liu Resort 66.6k
*Baia Lara 70k
*Balmy Foresta 70k
*Sueno Side 68k
*Akka Alinda 65k
*Kimeros 60.8k
7 gece alternatifleri
*Selectum Family Belek 62.5 (24 Eylül girişli)
*Baia Kemer 66.5k
*Kremlin Palace 61.2k
*Asteria Belek 60.2k
Her gece kategorisinde kendi seçimlerim ise 5 gece üzerinden Gloria Verde, 6 gece üzerinden Liu Resort, 7 gece üzerinden ise Selectum Belek olur.
-
Kıymetli Hocalarım, Akra Kemer ile Lara Barutu kıyaslamak bence biraz acımasız olmuş, elbette ki lara barut her anlamda ezer geçer :) ayrıca Kerem Hocam akrayı beğenmenize sevindim ve beklentinizi istemeden yükseltenlerden biri olduğum için de üzgünüm, beklentiyi yükselttim ancak parasına göre düşününce yine çok çok iyi değil mi hocam :)
-
Hay Allah razı olsun reis. Çok teşekkür ederim.
Bilgilendir bizi kral ona göre Akra yı iptal edecem
Tekrar selamlar Cornelia Diamond için menü ve içeceklerin olduğu bir liste varmı acaba bildiğininiz birde Youtube da bakıyorumda hiç Türk tanıtan yok oteli hep Ruslar tanıtmış varmı bildiğiniz Türkçe tanıtım yapan acaba.
-
-
Akra Kemer ile Barut Hemera birbirinden çok farklı klasmanlar değil mi?
-
Aslında konsept olarak aynı ancak hemera daha büyük tabi kalite olarak da öndedir
Fiyat olarak şuan kış sezonu için çok benzerler. Temmuz ortası Akra Kemer'in fiyatı daha yüksek (ETS üzerinden iki yetişkin fiyatını kontrol ettim.). Kullanılan ürünlerin kalitesi, yemeklerin tadı, hizmet v.b. konularda iki otelde de kalmadığım için yorum yapamıyorum; ama https://barut-hemera.gomymenu.com/#/restaurants ile https://akrahotels.com/media/np1pimf3/luna-teras-bar.pdf karşılaştırınca Akra Kemer'in içki konsepti olarak bence daha önde olduğunu görüyorum. Giden arkadaşların fikirlerini o yüzden merak ettim kendi adıma. Tabii çeşitli otellerde menüde olsa da yok denilen, menüde olmasa da verilen ürünler gördüğüm için burdan karşılaştırmak ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 23 Ocak 2025; 10:46:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X