Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MerTR19 , kimi10 , kimi10 , Omerslgn Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.805
Cevap
683
Favori
1.071.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Temuzun ilk haftasi didim tatil yaptim hava sicakligi 37-39c lakin ara ara cok kuvetli yüzgar var cocuklar sudan ciktigi an hemen havlulara sarip 10dk beklettik üsütme olmasin diye, Ekim cocuklar icin riskli gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 22 Eylül Norm Doora randevum var o tarih aralığında Anda Barut ile kıyaslarsak hava bakımından nasıldır? Yeme/içme üst seviye duruyor Anda da. Fiyat farkı az değil ama hava olarak rüzgarlı bir bölge sanırım. Bir de bu otelde de fiyat değişimi oldu mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burock2010 B kullanıcısına yanıt

nirvana cosmo hangi tarihler 74 ve hangi site yuzde 25 ödemeli saolun

• secoo120 kullanıcısına yanıt
    Çıtır zam yedi mh arayıp eski fiyat istenebilir, hava eser diye ben riske girmedim ama seneye muhtemelen norm + anda konbosu yapabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Titanic daha iyi bence hocam , yani kendilerine has avantaj dez avantajları var

• Aşağıdaki otel yeni açılacak sanırım göz gezdirmekte fayda var ama temmuz 5 gece 6 gün 59k gösteriyor.. Bu arada uygun otel arayan arkadaşlar tatilbudur'a bakabilirler çok uygun düşük fiyatlı oteller var.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
    2025 Otel Fırsatları / Yorumlartatilbudur.com
    Royal Atlantis Icon Fiyatları - Side
    https://www.tatilbudur.com/royal-atlantis-icon#
    2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 21 Ekim 2024; 17:6:28 >

• Çok sık karar değiştiriyorum :)

Ancak 15-20 Eylül'de VOYAGE SORGUN olabilir diyelim. 75 bin tl gayet makul gibi geldi bana.

• Arkadaslar elinde fazla touristica yuzde 10 indirimi olan veya cikarsa mesaj atabilirse sevinirim banada en fazla yuzde 5 cikti :)

• burock2010 B kullanıcısına yanıt
    78 e mi aldın

• The Alim kullanıcısına yanıt

Çocuğunuz varsa Land of Legends ta keyifli olabilir.

• Crystal ve Kirman otelleri çoğunlukta bu sitede ama forumda pek iyi bahsedilmiyor galiba bu 2 gruptan. Puanları yüksek gerçi ama anlamadım hangi otele baksak puanlar yüksek. Fake yorum ve puanlama çok fazla anlaşılan otellerde.

• Haziran'ın son haftası çocuklarla 4 gece 5 gündüz Titanic Lara düşünüyoruz. F/p açısından bu fiyat segmentinde daha iyi bir otel tavsiye edebilir misiniz?

• Deniz Ahmedoğlu D kullanıcısına yanıt

"Çocuklar" detayını açmanız lazım hocam, yaş ve sayı çok önemli kriter.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Sitesinde biraz daha uygun görünüyor. Siteden aldığımızda daha da bir indirim yolu yoktur sanırım. Otel baya hoşuma gitti. Hava olarak o dönem bodrumdan bir farkı yoktur bence. Aydın dqha sıcak oluyor hatta ama rüzgar problem olabilir. Norm ile arasında 18 bin fark var.

• Celert C kullanıcısına yanıt
    Sizce ne bekliyor hocam? Ben de merak ediyorum ama kestiremiyorum. İyi mi kötü mü olacak?🤣🤣

• secoo120 kullanıcısına yanıt
    Hocam zorlamak lazım bazen belli olmuyor siteden 6 taksit olabilir bilmiyorum

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Araştıran var mı oteli ? 24 saat snack falan yazıyor, konsept olarak iyi olacak sanırım

• Metiny9 kullanıcısına yanıt
    Konumuna baktım , denize 0 degıl royal beach ile ortak sahili kullanacak muhtemelen yolum kenarında bir yerleşim mapstan bakılabilir

• samtual kullanıcısına yanıt

Haklısınız :) Biri 4, diğeri 7 yaşında.

• sbaydar kullanıcısına yanıt

Su an bile ciddi fiyat farkı oluştu ucuza aldık diye kobay mı yapacaklar bizi ne yapacaklar işkilleniyorum artık 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 

• 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.