< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (475. sayfa)

-
-
22 Eylül Norm Doora randevum var o tarih aralığında Anda Barut ile kıyaslarsak hava bakımından nasıldır? Yeme/içme üst seviye duruyor Anda da. Fiyat farkı az değil ama hava olarak rüzgarlı bir bölge sanırım. Bir de bu otelde de fiyat değişimi oldu mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nirvana cosmo hangi tarihler 74 ve hangi site yuzde 25 ödemeli saolun
Çıtır zam yedi mh arayıp eski fiyat istenebilir, hava eser diye ben riske girmedim ama seneye muhtemelen norm + anda konbosu yapabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Titanic daha iyi bence hocam , yani kendilerine has avantaj dez avantajları var
Aşağıdaki otel yeni açılacak sanırım göz gezdirmekte fayda var ama temmuz 5 gece 6 gün 59k gösteriyor.. Bu arada uygun otel arayan arkadaşlar tatilbudur'a bakabilirler çok uygun düşük fiyatlı oteller var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 21 Ekim 2024; 17:6:28 >
-
Çok sık karar değiştiriyorum :)
Ancak 15-20 Eylül'de VOYAGE SORGUN olabilir diyelim. 75 bin tl gayet makul gibi geldi bana.
-
Arkadaslar elinde fazla touristica yuzde 10 indirimi olan veya cikarsa mesaj atabilirse sevinirim banada en fazla yuzde 5 cikti :)
78 e mi aldın
Çocuğunuz varsa Land of Legends ta keyifli olabilir.
Crystal ve Kirman otelleri çoğunlukta bu sitede ama forumda pek iyi bahsedilmiyor galiba bu 2 gruptan. Puanları yüksek gerçi ama anlamadım hangi otele baksak puanlar yüksek. Fake yorum ve puanlama çok fazla anlaşılan otellerde.
-
Haziran'ın son haftası çocuklarla 4 gece 5 gündüz Titanic Lara düşünüyoruz. F/p açısından bu fiyat segmentinde daha iyi bir otel tavsiye edebilir misiniz?
-
"Çocuklar" detayını açmanız lazım hocam, yaş ve sayı çok önemli kriter.
-
Sitesinde biraz daha uygun görünüyor. Siteden aldığımızda daha da bir indirim yolu yoktur sanırım. Otel baya hoşuma gitti. Hava olarak o dönem bodrumdan bir farkı yoktur bence. Aydın dqha sıcak oluyor hatta ama rüzgar problem olabilir. Norm ile arasında 18 bin fark var.
Sizce ne bekliyor hocam? Ben de merak ediyorum ama kestiremiyorum. İyi mi kötü mü olacak?🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zorlamak lazım bazen belli olmuyor siteden 6 taksit olabilir bilmiyorum
Araştıran var mı oteli ? 24 saat snack falan yazıyor, konsept olarak iyi olacak sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konumuna baktım , denize 0 degıl royal beach ile ortak sahili kullanacak muhtemelen yolum kenarında bir yerleşim mapstan bakılabilir
Haklısınız :) Biri 4, diğeri 7 yaşında.
-
Su an bile ciddi fiyat farkı oluştu ucuza aldık diye kobay mı yapacaklar bizi ne yapacaklar işkilleniyorum artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X