Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onzy , onzy , ct7 , voyager_71 , voyager_71 , Fatihcan85 Daha Az
6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 22 Misafir (6 Mobil) - 19 Masaüstü9 Mobil
5 sn
20.384
Cevap
704
Favori
1.112.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yiyecek içecek kalitesi olarak akranın önde olduğunu biliyorum ama çocuklar ağır basıyor işte ve norm'un bu seneye göre sene çok fazla üstüne koyacağını düşünüyorum voyage seviyesine çıkmasada bir tık altı olup fırsat oteli kategorisinden elit otel kategorisine çıkacağını düşünüyorum. Sezonu dün itibari ile kapattılar hummalı bir çalışma olucak diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metiny9 kullanıcısına yanıt

Bende sırf denizci olsam bile çocuktan dolayı titanik’e çekmiştim , akra kemer’den rezervasyonu. Meret güzelde fiyat açmıştı dayanamadım ama 2026 de gideceğim akra’ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Nasıl olur bilmiyorum ama şubat gibi 3 gece düşünebilirim akrayı 😀

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 2/2 oldu hocam sizin içiniz rahat olsun.Bu gidişle bu saatten sonra da böyle f/p gelmeyecek gibi.
    Biz de son rezervasyon için bekliyoruz ama ümitler tükeniyor.

• Titanic Belek alan arkadaşlar, Youtube’da önüme 2024te çekilmiş 2 saat 40 dakikalık bir video çıktı, benim ilgimi şu an çekmediği için izlemedim bu sebeple faydalı mıdır bilmiyorum iki üç kere ilerlettim detaylı çekim gibi duruyor, tesisi alanlar merak ediyor olabilir diye linkini ekliyorum:

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Şenay hocam başka rezervasyon yapacak mısınız? Kapattınız mı 2025'i?

• WaLLoPII kullanıcısına yanıt
    Sanırım Çarşamba gecesi hocam. Ben 24-28 Nisan alacaktım. 23 Nisan Çarşamba'ya denk geldiği için 23-27 Nisan almıştım.
    Yine de 2025 için değişikliğe giderler mı, bilemiyorum...

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anda 3 rezervasyon var bunlar bile bana fazla mı diye düşündürüyor küçücük bebekle 3 kere git gel gözüm korkuyor ilk tatili bir görelim akışa göre diğer ikisine enerjimiz kalacak mı karar veriririz :)
    Voyage Torba Mayıs
    Norm Bodrum Eylül
    Voyage Sorgun Ekim
    Norm ile Sorgun arasında 15 gün olacak üst üste iki yolculuk fikri beni endişelendiriyor ama zaman gelince göreceğiz :)
    Değiştirmeye değer opsiyonlar çıkmadı henüz karşıma hocam

Norm Orientali konuşmuşmuyduk hiç? O da aşırı uygun piyasaya göre. 7 gece 55k civarı. Değerlendirilebilir gibi.

Hayırlısı olsun hocam.İlk yıl alıştırırsanız bebekle bu kadar oteli daha sonra da rahat edersiniz.
    Bizimde şimdilik 3 tane oldu
    Rixos Göcek Nisan
    Norm Bodrum Eylül
    Voyage Sorgun Ekim

Haziran başı için de ya Titanic Bodrum ya Rixos Sharm ya da en kötü ihtimalle La Blanche İsland ile kapatacagım.Ama son 1 haftada açılan fiyatlar çok keyfimi kaçırdı.Titanic Bodrum için 1-5 Haziran psikolojik sınırım 50-55k ama olmaz gibi.
    Hepimiz için hayırlısı olsun.Selamlar...

Uygun fiyat hocam.Gecen seneden takip ettiğim kadarıyla hizmet ve kalite Norm Bodrum'un altında.Ama kesinlikle kötü değil memnun eder.Ets dışı aynı bölge otelleri için Kimeros ve Mirada del Mar'a da bakın açıldığında.

Akra mı norm mu desem kemer için sizde akra dersiniz o halde.

Aynen hocam Akra net.

Bu video’yu izlemiştim gayet güzel. İskeleden girdiği yerde denizin berraklığı çok güzel. Video’da 1:00:39’a bakın 1-2 dakika çekim yapıyor. Valla gayette iyi deniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 18 Ekim 2024; 0:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

Hocam bu ön ödemeli rezervasyonlardaki taksitin değişmesi durumu, değişiklik öncesi rezervasyonları etkileyecek mi? Kesin bilgi var mı:)

• WaLLoPII kullanıcısına yanıt

Kartsız.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Ben ilk %25 ödemeyi 12 taksit yapmıştım hocam ama kalan %75 kısmı 9 taksit aldılar değişiklik oldu 12 yapamıyoruz dediler. Ama bir sonraki gün 12 olmuş tekrar anladığım kadarı ile. Taksit sayısı güncelleniyor değişiyor. Eski rezervasyon olmasına rağmen (5 Kasım 2023) taksit sayısı değişti son ödemede bende.

• Çocuksuz ailelere fikir olması açısından özellikle yazıyorum bu mesajı,
    2025 yılını 2 yetişkin olarak değerlendirecek olsaydım tatilimi 70 k bütçeyle 2 kez tatil yapacak şekilde şu şekilde planlardım:

1. Seçenek

15-21 Mayıs Tui Blue Barut Andiz 6 gece 37.968
    14-18 Eylül Akra Kemer 4 gece 34 küsür

Totalde 72 civarına 10 gece

2. Seçenek

13-17 Mayıs Selectum Luxury Belek 4 Gece Ön Ödeme avantajıyla 34 bin
    14-18 Eylül Akra Kemer 4 gece 34 küsür

Totalde 68 bine 8 gece konaklama

3. Seçenek

15-19 Mayıs Voyage Torba 4 gece 45.216
    veya
    22-26 Mayıs Voyage Sorgun yine 45.216
    24-28 Eylül Norm Collection Doora 4 Gece 29.376

Totalde 75 civarına 8 gece biri çok kaliteli biri f/p iki konaklama

Akra’da fiyat biraz arttı, bence hala konaklamaya değer düzeylerde, 14 Eylül fiyat kırılımı Eylül sonlarına kaydı, 38 civarına çıktı, buna opsiyon da Norm Collection Door’a olabilir hala ama Akra her zaman önde gelir.
    Çocuksuz ve yüksek sezona zorunluluğu olmayan ailelere Mayıs Eylül Ekim olmak üzere, sezonu açarak ve kapatarak, sıcaklarda da kavrulmadan tam ayarında sıcaklıkta, benzer bütçelerle 2 ayrı kaliteli tatil öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 18 Ekim 2024; 0:53:58 >

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Peşin yazmışlar da onu sormuştum aslında.

• Bir tane de 50k bütçeye 8 gece iki seferlik f/p tatil önerisi paylaşalım,

22-26 Mayıs Norm Oriental 4 gece 26.784
    1-5 Ekim Maxeria Didim 4 gece 22.623

Totalde 8 gece 49.500 civarına yaz başı ve yaz sonu 2 tatilli f/p konaklama planı :)

Bu plan yetişkin oteli içermediğinden henüz okula başlamamış çocuklu aileler için de uygundur

• 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.