Ben bundan önce 1 tane regnum rezi yaptırıp iptal etmiştim. Önce iptal sigortasını iade etmediler, dedim 1 aya kadar iptal ücretsiz. Öyle ama iade edemiyoruz dediler, tamam neyse dedim. 1-2 saat sonra arayıp iptal sigortasınıda iade ediyoruz dediler. Bir sıkıntı yaşamadım yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (169. sayfa)

-
-
Valla iyiymiş. Bana bu yıl ETS bir rezervasyondaki iptal sigortamı iade etmedi. Hatta daha önceleri Setur'dan da iade gelmediğini tecrübe ettim. Öyle 1 ay kalaya kadar yapılan iptallerde iade edildiğini bilmiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 25 Eylül 2024; 19:55:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bana ondan dolayı mı ettiler emin değilim. Mt 1 gün önce yaptırdığınız için iade ediyoruz dedi aslında.
Koskoca tur şirketleri (ETS, Jolly, MNG, Setur vb.) bir tane düzgün uygulama yapamıyorlar. Üyelik sistemi yaparsın ya da telefon bazlı bildirim sistemini aktif edersin, yeni bir otel sisteme dahil olduğunda sana anında bildirim ya da mail gelir. Ya da uygulamaya girince sıralama olur tarih tarih. Kullanıcı deneyimi diye bir şey var, zerre umurlarında değil. Gerçekten çok basit şeyleri yapamıyorlar anlam veremiyorum. Sürekli gir otellere bak yenileme yap yeni otel geldi mi gelmedi mi kontrol et, şu devirde olmaması gerekir..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha 2 gün önce akra kemer kendi sitesinde ağustosta gecelik 12 bindi şimdi 20 bin nedir bunun aslı
-
Bu işin en dibi setur son arama tarihini bile kaydetmiyor 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bekleyin üstad. Mng’de daha doğru düzgün otel açılmadı. 1 ay daha bekleyin bir çoğu açılacak. 18-23 ağustos 5 gece 6 gün 61k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 25 Eylül 2024; 20:11:49 >
Baktığınız tarihteki balkonsuz oda bitmiştir. Bir üst oda satışa başlamıştır ondan. Daha zam yemedi yanlış görmüş olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 25 Eylül 2024; 20:13:46 >
Şu anda %25 hangi taksit yaptıysanız geri kalanı da aynı oluyor.Geçen yıl ben aldığımda 12 taksit yapmışlardı,kalan %75 de Temmuz ayında 12 taksit yaptılar
yok hocam aynı oda tipi ve bütün ay fiyat aynı artmış
-
Evet bir de o var. Tatilbudur da aynı. Bu işi yapanlar bilmiyorlar mı uygulamanın önemli olduğunu. Ets uygulamasi yine bir nebze öbürlerine göre güzel. Diğerlerinin neresinden tutsan elinde kalıyor. Uygulamaları yüklüyorum sonra sinirlenip siliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2 gündür bakıyorum temmuz ağustos ayına hiç geçiş yok. Şu an gene ağustos 5 gece 6 gün 2 yetişkin 1 çocuk baktım 60.700 tl 2 gün önceki fiyatla aynı. Siz hangi oda tipine bakıyorsunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 25 Eylül 2024; 20:15:28 >
Vade farklı 18 taksit’e kadar yapıyor mng. Hem %25’e hem %75’e taksit yapıyor. Mükemmel bir hizmet bence. Ama otel portföyü çok iyi değil. Birde yanlış görmediysem diğer acenta’larla olan oteller mng de pahalı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 25 Eylül 2024; 20:17:44 >
2024 için Jolly üstünden yaptığım rezervasyonda yüzde 25 geri kalanı tatile 1 ay kala ödeme kampanyasında yüzde 75 ödeme işi çok zorladı beni. Provizyon çekemediler, ödeme yapmak istedim 2-3 saatte anca ödeme yaptım. Bu nedenle Jolly benim gözümde bitti. Forumda benzer sorunu yaşayanlar veya şikayetvarda bu örnekleri görebilirsiniz.
Tatiliniz iptal edilecektir diye mesaj atıyorlar ama sorun kendilerinde haberleri yok. Bu strese gerek yok.
Peki neden biz sizi ödeme için arıyoruz diyorlar?
Yani kalan %75'i günü geldiğinde otomatik çekmesi gerekmiyor mu? Tarihi de belli olmalı. Ama MNG Müşteri Hizmetlerinin bana söylediği üstte dediğim gibiydi.
-
Sonuçta sanal kart kullanan var ki ben öyleyim veya o zaman başka kart kullanacaksın.Mesela beni aramaları gereken tarih 25 Temmuzda ama kredi kartımın hesap kesim tarihi geçtikten sonra ben aradım onları ve kalan tutarı taksitlendirdik
Hocam mesela 7 gün kala diyorlarda geçen ramazan bayramında tatilim vardı bayram dönemi yoğunluk olur diye 10 gün kala aradılar ödeme linki göndermemizi istermisiniz dediler bende kabul ettim ve 10 gün kala mail adresime gelen linke ödeme seçeneklerini işaretliyerek ödememi taksitlendirdim.
Gloria Verde voyage sorgun akra kemer hangisi tercih edilebilir. Akra ile arasında 16 17 bin fiyat farkı var.
Yılbaşı için rezervasyon yapanlar var mı? ETS de tüm oteller dolu gözüküyor. Jolly ve MNG de bir çok otel var. Yılbaşı için önerisi olanlar var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X