Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thuthq , thuthq , SonyFun , my90 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.892
Cevap
878
Favori
1.589.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam voyage - norm tecrübeli arkadaşlardan duyduklarımız gösterdi ki Voyage ve diğerleri :) tabi ne beklediğinle alakalı :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Bu yıl akra kemer ve norm oriental a gittim. Akra dan çok memnun kaldık. Gloria voyage gibi yerleri de deneyimlemek istiyoruz. Vereceğimiz 17 18 bin fazla paraya değermi acaba onu bilmek istedim. Akra dan daha iyi olsun beklentim var.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Kirmanlar her yerde ayni fiyat

• tsunami0108 T kullanıcısına yanıt
    MNG de 4-7 bin TL arasında indirim var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sbaydar kullanıcısına yanıt
    Evet Mng ye ozel bir indirim. İndirim ilerleyince yansitiliyor.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

Tam tarihini kendimiz belirleyemeyiz ama artık kesim tarihi önemli değil. Arkadaşın Jolly tur örneğinde verdiği gibi olmasın da. Karttan çekemiyoruz iptal edeceğiz vs gibi söylemler tatsız açıkçası.

Onun haricinde anladığım, kalan ödemenin peşine onların düşmesi gerekiyor. Tabi ki iptal olmasın diye ben de ararım :)

• Emperatore E kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yaşamazsınız hatta ön ödemeyi bu yıl ben banka puanı almak için fazla ödemek istedim ona göre link attılar puanımı aldım.

• Gloria Verde port natureden daha uygun 1-6 temmuz bir cocuklu olanlar için aklımda kalan soru Gloria Verde de kalınca diğer iki otelin hangi imkanlarından yararlanabiliyoruz ve kolay oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eafs E kullanıcısına yanıt
    Auapark ve havuzlardan yararlanılıyor muş. Yemekler den yararlanılmak istenirse yüzde 50 ücret alıyorlar Mış yorumlarda bu şekilde görmüştüm

• Neyden bahsedilmiş hocam kaçırdık mı konuyu :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    Beklentiyle alakalı hocam. Ben şahsen o farkı vericeme norma giderim dedim öyle aldım. Ama kiminin beklentisi üst düzey olur tatmin olmaz vs. İkisinede giden arkadaşlar yorumladı geçmiş sayfalarda. Ordan fikir alabilirsin.

• Mng de kirman calyptus icin %25 on odeme hangi asamada gorunuyor? Kart bilgilerini girdim tum tutari cekmeye calisti.

• MasterCard olması lazım, bir de arayıp yapın ekstra indirim talep edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbaydar -- 25 Eylül 2024; 21:26:43 >
  • Arkadaslar Kirman Leodikya Resort hem ets de hem de tripadvisorda puanı cok yuksek. bu otelı daha once deneyımleyen oldu mu? yemek kalitesi nasıldır?

• Bu sene ETS’den %25 ön ödeme ile rezervasyon yapıp kalan %75’lik kısmını öderken maximum kart ile puan kazanan oldu mu? Şartlarda 6 taksit ödeyince puan kazanılabilir diyor ama ETS kalan kısım ödemesinden puan kazanamazsınız diyor.

• Emperatore E kullanıcısına yanıt
    Mng karta blokaj yapmıyor , ben kart kesilince arayıp ödemeyi tamamlamıştım,

2023 yılında Rubi’nin kalan %75 i vardı word kart 10kya 1k puan vermişti 10k wordden çektim birazda axcessten çekip puan almıştım kafamıza göre ödemiştik hatta coşku bey diverso vardı sağolsun kampanya oldu mu yazardı otele 3 ay kalsada kampanyadan chip para kazandırırdı

• sbaydar kullanıcısına yanıt
    Diğer otelleri bilmiyorum da port nature Türkiye’de sattığı hiç bir odadaki karı önemsemiyor , fun sun ve Rus satış kanalları o kadar profesyoneldi ki bizim garibim jolly stickerı bile yoktu bir yerlerde

• erdsavas kullanıcısına yanıt
    6 dan sonraya vermiyorlar yani bana öyle demişlerdi.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene 2000 tl ye 75 puan kampanyaları yüzünden sürekli arayıp 2000 ödüyordum :)) bıkmışlardır muhtemelen benden

Puan kazanarak ödemek candır

Voyage Torba ödemesini not almışım 2023 yılında örneğin
    2.400/ 12 taksit - 75 bonus Garanti
    2.600/ 12 taksit - 75 bonus Cepteteb
    2.000/ 9 taksit - 75 bonus Deniz Bonus
    2.000/ 9 taksit - 75 bonus Teb
    2.000/ 9 taksit - 75 bonus Garanti
    2.000/ 6 taksit - 75 wp Vakıfbank
    2.000/ 6 taksit - 75 wp Vakıfbank
    2.300/ 6 taksit - 75 wp Vakıfbank
    2.300/ 6 taksit - 75 wp Vakıfbank

• erdsavas kullanıcısına yanıt
    😁dediğim olay buydu bu sene muhtemelen ben böyle olurum gibi kampanya olursa tabi

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.