Regnumu ön ödemeli nereden aldınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (159. sayfa)

-
-
MNG hocam. Hem 7000 tl indirim hem %25 ödeme var. ETS'ye göre baya avantajlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 25 Eylül 2024; 0:53:10 > -
Bu konu gerçekten kalabalık bir üye sayısına ulaşmış, 12 saat önce bakmışım konuya en son, girip bakayım dedim neler olmuş diye, yarım saattir okuyorum daha 3 saatlik bir periyodu okuyabilmişim.
Yani yanlış anlaşılmasın ama otelde ben buradayım sen nerdesin tarzı paylaşımları okumakta pek hoş değil. Özelden iletişime geçilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MNG de fırsat FIRSAT10000 indirimi olan otelleri yüzde 25 öde değilde yuxde 10 öde yapmislar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de xanadu oteli araştırıyorum her sene Antalyadayız
bu sene ege tarafında takılalım diyoruz
Antalyadan fethiye marmarise geçmek çok yorucu oluyor
Herkese şimdidem iyi tatiller. Konuyu açıldığından beri takip ediyorum, 1-2 mesajım vardır en fazla. Herkesin tatilleri yavaş yavaş şekillenmiş. Bende destek isteyeyim.
İlk defa eşimle bi otel tatili düşünüyoruz. Hatta ETS ve Jolly üyeliğimiz bile yok ☺️ İmkanlardan dolayı balayı bile yapamadık diyebilirim. Ama keşke bu forumda bu fırsat konularını daha önce görseydim, evlenmeden 1 sene önce uyguna rezervasyon yapardım ☺️
Neyse, şimdi 1.5 yaşında çocuğumuz var. Seneye tatil zamanı 2 yaşlarında olacak. Kurban bayramı için Antalya taraflarını (Regnum, Ethno) düşünüyoruz, Eylül başı gibi Bodrum ( Norm Dora, fırsat yakalanırsa Voyage Torba)
Süreç nasıl ilerler, hangi oteli nereden almak gerekir, ön ödeme varmı? Hemen şuradan al, kaçırma derseniz de alabilirim. Desteğinizi beklerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam kısmetse bu sene Ekim ilk hafta Xanadu Island tatilimiz var bir aksilik olmazsa gittiğimde deneyimleri hem burada hem de 2024 konusunda paylaşacağım. Daha önce hiç deneyimlemediğim bir otel grubu bizim için de.
-
Deniz ve aqua öncelikli olarak en iyi kirman hangisi kalite farkı varmı aralarında. Birde mng sitesinde fiyat vermiyor. Çağrı merkezi ilemi almak gerekiyor
Mng satmıyor bu sene heralde Kirman turistikadan alabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yukarıda @Neolayım hocamın kirmanları mngden alın diye mesajını gördüm o nedenle sordum ama kendisini alıntılamayı unutmuşum.
Kirman Otelleri olarak seçin ve her otelin içerisine girip promosyon kodunu uygulayın. O şekilde hem indirim oluyor hem de fiyat belli oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kirman Grubu otelleri 4000 ile 10000 TL arasinda indirimli oluyor bu şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
Monachus Setur'da , jolly'de yok diye biliyorum. Otel google puanı 4.8 fena değil gibi duruyor bu arada.
-
Fabayda kaldım eylül başı. Gerçekten çok beğendim diyebilirim. 2025 açılırsa bana da bilgi verebilir misiniz?
-
Otele göre değişiyor hocam. Kendi bünyesinde ön ödeme veya farklı kartlara taksit yapan da var acenteden alın bizde de aynı zaten diyen de. Ethno daha fiyat açıklamadı ama Regnum düşünüyorsan beklemenin anlamı yok. Yukarıda bir arkadaş yazmış MNG sitesinde hem indirim hem de %25 ön ödeme varmış.
Eylül için bütçene bağlı tabii ama Voyage Torba 20 sinden sonra düşüyor 4 gece 60k gibi bir fiyatı var. Norm için de 6 eylülden sonra fiyat kırılımı var. Eylül başı 4 gece 54k çıkarken 6 eylülden sonra 4 gece 37k oluyor fiyat. Norm için ön ödeme yok şu anda.
-
Daha önce aşağıdaki 2 kirman'dan birine gidip , akra kemer'e de gitmiş olan var mıdır ?
Kirman Belazur Resort & Spa
Kirman Calyptus Resort & Spa
Akra Kemer
-
Kirman Belazur fiyat vermiyordu açıldı mı?
-
kirman otellerinde en iyi olanı hangisidir acaba
-
Mng websitesinde ben de Regnum fiyatı göremiyorum. Acaba kaldırdılar mı? Siz nasıl aldınız hocam call centerdan mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X