|
Almak istediğim araç için sormuştum aslında. O yüzden şasi numarasından sorgulatamadım. Sizi çok uğraştırmayacaksa bakabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Almak istediğim araç için sormuştum aslında. O yüzden şasi numarasından sorgulatamadım. Sizi çok uğraştırmayacaksa bakabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Herkese merhaba, Makul kmlerde 2024 b9 elegance sahibi olmak istiyorum, piyasada sürekli konuşulan alternatör arızası sorunu çok soru işareti oluşturuyor. Klasik vatandaş gibi tüm paramla alacağım için arıza alırsam çok zor durumda kalabilirim. Alternatör sorunu çok yaygın mıdır ? Her b9 da kesinlikle yaşanacak gibi bir bilgi var mı ? Değişiklik sonrası tekrarı yaşanabiliyor mu ? |
|
|
Merhaba. 2024 model R-line 1.5 etsi kullanıcısıyım. Aracı sıfır olarak aldım. 14 ay, 40.000 km boyunca can sıkan bir sorun yaşamadım. Alternatör arızası hiç yaşamadım. Aracı aldığım dönem 2-3 kez elektronik sistemler ekranda uyarı verdi, kontak kapatıp açınca düzeldi. Güncelleme yapıldığı için midir tam bilemiyorum ama uzunca zamandır herhangi bir elektronik arıza uyarısı da almadım. Sadece geçtiğimiz aylarda emergency assist arızası uyarısı vermeye başladı. Emergency assist devre dışı olduğu için travel assist sistemleri de devre dışı kalıyordu. Bu konuda servise başvurduğumda direksiyon simidine gömülü bir çipin arızalandığı, markanın servis bülteninde ilan edilmiş bir sorun olduğu bildirildi. Ücretsiz olarak sadece direksiyon simidi değiştirildi. Değişen parça sadece direksiyon simidi. Servis danışmanı çıkan direksiyon simidi üzerinde gömülü olan bahse konu arızalı çipi gösterdi. Alternatör arızası bu araca özgü değil. Bu motoru kullanan tüm vag grubunda görülebilen bir arıza diye biliyorum. Bu araca özgü olarak ilk dönemler mesajın başında bahsettiğim elektronik arızalar çok gündem olsa da güncellemeler sonrası bunların da çözüldüğünü biliyorum. Ancak yine de banttan inen her arabanın aynı olmadığı da malum. Şahsen arabadan son derece memnunum. İnternetteki olumsuz yorumları hiç araştırmadan aldığım için bunları okuyunca ilk aldığım dönem biraz endişem oldu. Ama şu ana kadar canımı sıkan bir problem hiç yaşamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, dikiz aynasının yanındaki type-c port ile araç kamerası kullanan var ise bir şey danışmak istiyorum. 70mai A510 araç kameram vardı. Güç soketi type-c. ancak araçtaki type-c soket ile beraber kullanamayıp çözümü tip c den a'ya oradan da tip a-c adaptörüne takarak kullanmakta bulmuştum. ancak sanırsam bu kararsız bir bağlantı oldu, gerilim dalgalanmasına yol açmış olabilir diye düşünüyorum. araç kamerası 1 yıl sonra bozuldu. önerisi ya da bu konuda tecrübesi olan var mı? ne yapmak lazım? alttaki type-c şarj portunu kullanabilirim ancak bu dikiz aynasındaki port da pratik olmuştu. |
|
sanırım üzerinde +360 yazan bir kamera kullanıyorum 3-4 yıl oldu alalı , kablo malum uzun , benim araçta da ( superb ) bahsettiğiniz yerde giriş var ama onu kullanmadım , dikiz aynasının etrafından güzelce dolandırıp aşağı indirip kolçağın içine klasik çakmaklık şarjına usb girişinden taktım , hiç sorun yaşamadım |
|
|