Şimdi Ara

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
259
Cevap
15
Favori
14.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aracı dün ilk defa gördüm o jantları falan özelleştirilmişti sanırım çok güzel görünüyordu binicilerine Selamlar güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni kasa ve önceki b8 kasa passat variant 1.5 tsi - 1.5 eTsi’lerde kullanılan şanzıman dq200 mü dq381 mi? Bilgisi olan yazabilirse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • laurent_blanc kullanıcısına yanıt
    Aracın kendi lastigi pirelli diye biliyorum. Bende 18 jant var. Kıs lastigi icin Ben continental tercih ettim, Goodyear da testlerde çok iyi ama kullanan arkadaşım çabuk eskidiğini ve 2 kış kullanımdan sonra lastigin patinaj yaptığımdan bahsettiği için Goodyear dan vazgeçtim. 17 inç için hangi ölçüler gerekir bilmiyorum maalesef

• aratheon A kullanıcısına yanıt
    Bana hankook lastikler ile geldi yazlık. Kışlık olarakta continental aldım.17 inc jantım

• mert bbc kullanıcısına yanıt
    Ben kuru dsg diye biliyorum b9 varintların şanzımanı

• Ben de dq200 diye biliyorum. VAG'da ıslak kavramalar 40.000 km'de yağ değişimi yapıyor, bakım tablosunda bu km'de kavrama yağ değişimi (şanzıman yağ değişimi değil, kavrama yağı ayrı oluyor) yok ise kuru demektir.

Merhaba ben lassa aldım baya sessiz güzel

geldi tavsiye ederim

• selim026 S kullanıcısına yanıt

Kaç lastik aldınız? Fiyat nedir?

Kuru kavrama dq200, kesin. Hatta ilgili dokumanı foruma b9 konusuna yüklemiştim zamanında. Sırf o nedenle almaktan vazgeçmiştim yaz sonunda.

Edit: kaynak
    2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 9 Aralık 2024; 18:6:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Kötü oldu ya b8 variantta gönlüm kalmıştı bir sw sever olarak. Tiguan formentor gibi araçlara dq381 koyuyorlarsa passatta kesin vardır dedim ama yokmuş.
    Teşekkürler cevap veren herkese

• bahadr35 kullanıcısına yanıt
    Audi a4deki dq381 için yağ değişim aralığı 60 bin km... zamanında ben değiştirmiştim.

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Haklisiniz. 40.000 mil imis. Km aklimda kalmis.

Ben de b7 variant kullanmış ve kavrama değiştirmiştim. O nedenle b9'a çok kafam gitti geldi ama sonunda sırf şanzımandan dolayı almadım. Yoksa elegance modelini çok beğenmiştim.

• Son senelerdeki kuru kavramaların da daha güvenilir olduğunu söylüyorlar. Aslında dsg için en önemli şey kullanma şekli diye biliyorum. Özellikle yoğun trafikte kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.

• Temelde ana fark; islak kavramalarda hidrolik basincla balatalara guc uygulandigindan daha yuksek torklara mukavemet gosterebiliyor. Kuru kavrama ise bildigimiz manuel baski balata mantigi. DSG’nin surekli olarak, hem konfor hem yakit tuketimi icin 1-2 ve 2-3 arasi vites degistirme istegi, sikisik trafikle birlesinde kavramalar cok fazla calisiyor.
    Saniyorum ki islak kavramalar balatalari daha cok asindirma toleransina kadar kullanabiliyor, hidrolik guc farki ile. Omru de bu nedenle daha uzun oluyor. Sehir ici trafiginde cok az isim oldugundan ben onemsemiyorum. Yogun trafikte sport modda kullanmak vites araliklarini uzattigindan en mantikli kullanma sekli olabilir.

Eylül ayında 18500 e geldi 4 adet

• ben de kartal çıkınca ataşehirdeki lastikcime gittim 4 adet sava kışlık aldım. 4250 den yardımcı oldu.

viteste manuele geçiş olmaması kötü bir süre sonra vites tekrardan otomatiğe alıyor kendini her ne kadar kulakçıklar ile manuel değiştirsek de.

Hayırlı olsun.

Ekstralar ne kadar acaba.

Ekstralar olmadan en düşük ne kadar teklif almıştınız.

• malioner06 M kullanıcısına yanıt

Extralar hariç 1935 teklif aldım beyaz araç 16 jant. Ama bence o aracın beyazı alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 10 Aralık 2024; 16:19:32 >
    Ben beyaz aldım 😀

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.