< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Arkadaşlar yeni kasa ve önceki b8 kasa passat variant 1.5 tsi - 1.5 eTsi’lerde kullanılan şanzıman dq200 mü dq381 mi? Bilgisi olan yazabilirse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracın kendi lastigi pirelli diye biliyorum. Bende 18 jant var. Kıs lastigi icin Ben continental tercih ettim, Goodyear da testlerde çok iyi ama kullanan arkadaşım çabuk eskidiğini ve 2 kış kullanımdan sonra lastigin patinaj yaptığımdan bahsettiği için Goodyear dan vazgeçtim. 17 inç için hangi ölçüler gerekir bilmiyorum maalesef
Bana hankook lastikler ile geldi yazlık. Kışlık olarakta continental aldım.17 inc jantım
Ben kuru dsg diye biliyorum b9 varintların şanzımanı
Ben de dq200 diye biliyorum. VAG'da ıslak kavramalar 40.000 km'de yağ değişimi yapıyor, bakım tablosunda bu km'de kavrama yağ değişimi (şanzıman yağ değişimi değil, kavrama yağı ayrı oluyor) yok ise kuru demektir.
-
Merhaba ben lassa aldım baya sessiz güzel
geldi tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç lastik aldınız? Fiyat nedir?
-
Kötü oldu ya b8 variantta gönlüm kalmıştı bir sw sever olarak. Tiguan formentor gibi araçlara dq381 koyuyorlarsa passatta kesin vardır dedim ama yokmuş.
Teşekkürler cevap veren herkese
Audi a4deki dq381 için yağ değişim aralığı 60 bin km... zamanında ben değiştirmiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklisiniz. 40.000 mil imis. Km aklimda kalmis.
Ben de b7 variant kullanmış ve kavrama değiştirmiştim. O nedenle b9'a çok kafam gitti geldi ama sonunda sırf şanzımandan dolayı almadım. Yoksa elegance modelini çok beğenmiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son senelerdeki kuru kavramaların da daha güvenilir olduğunu söylüyorlar. Aslında dsg için en önemli şey kullanma şekli diye biliyorum. Özellikle yoğun trafikte kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.
Temelde ana fark; islak kavramalarda hidrolik basincla balatalara guc uygulandigindan daha yuksek torklara mukavemet gosterebiliyor. Kuru kavrama ise bildigimiz manuel baski balata mantigi. DSG’nin surekli olarak, hem konfor hem yakit tuketimi icin 1-2 ve 2-3 arasi vites degistirme istegi, sikisik trafikle birlesinde kavramalar cok fazla calisiyor.
Saniyorum ki islak kavramalar balatalari daha cok asindirma toleransina kadar kullanabiliyor, hidrolik guc farki ile. Omru de bu nedenle daha uzun oluyor. Sehir ici trafiginde cok az isim oldugundan ben onemsemiyorum. Yogun trafikte sport modda kullanmak vites araliklarini uzattigindan en mantikli kullanma sekli olabilir.
Eylül ayında 18500 e geldi 4 adet
ben de kartal çıkınca ataşehirdeki lastikcime gittim 4 adet sava kışlık aldım. 4250 den yardımcı oldu.
viteste manuele geçiş olmaması kötü bir süre sonra vites tekrardan otomatiğe alıyor kendini her ne kadar kulakçıklar ile manuel değiştirsek de.
-
Hayırlı olsun.
Ekstralar ne kadar acaba.
Ekstralar olmadan en düşük ne kadar teklif almıştınız.
-
Extralar hariç 1935 teklif aldım beyaz araç 16 jant. Ama bence o aracın beyazı alınmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 10 Aralık 2024; 16:19:32 >
Ben beyaz aldım 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X