DH Otel inceleme Veri Tabanına eklendi; https://forum.donanimhaber.com/dh-otel-inceleme-veri-tabani--159729519#159729519 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 16 Ekim 2024; 10:0:33 > |
2024 F/P Otel Fırsatları (690. sayfa)
-
-
Sueno 2025 sezonunu acmis , sueno beach side 20/08/25 giris 28/08/25 cikis 2 yetiskin bir cocuk 8 yas . 8 gece toplam 144 bin tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba 2025 Haziran 30.06.2024 05.07.2024 tarihleri arasında balayı konaklaması için otel önerisi yapabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala Sueno ya giden var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selamlar
29 ekimi bağlayıp 3 gece otel ayarlasam diyordum
kuşadasında ısıtmalı ya da kapalı havuzu olan otel tavsiyesi verecek olan var mıdır?
-
Kasım ara tatilinde fırsat oteli var mi?
Titanic lara var özellikle 2 çocuğunuz varsa son odalar kalmış gibi 4 gece 31k
Hocam sueno delux rubiye göre çok daha büyük, özellikle çocouk varsa ,çoçuk bölümü çok iyi, sabahtan akşama kadar cocuklarla ilgililer ve etkinliklerle dolu.ve akşamları suenoda etkinlikler daha ıyıydı ve konserlerde denk gelebilirsiniz, bız sıbel can konserıne denk gelmıstık.
Kısaca çoğunda sueno daha üstün..hee denizi .çok da iyi değil, klasik belek denizi ama otel olanakları fazla.Ben yine sueno tercih ederim.otelde odamızıda upgrade temişlerdi.
-
Hocam Kuşadası’nda ısıtmalı yada kapalı havuza güvenip gidip tatil yapmanı tavsiye etmem. Zira çok soğuk oluyor.
Selam
Peki Antalya'da onerebileceginiz otel var mı ara tatil için
?
Dün Titanic Lara'ya giriş yaptık. Uzun yazamıyorum şu an öğle yemeğinde baklava yok. Şimdik diyeceklerim bu kadar. Forumda paylaştığım için tercih etmesinde payım olanlardan özür diliyorum.
aralık ayında 3günlüğe çocukla ve eşimle kaçıp antalyada tatil planımız var önerebiliceğiniz nere var. Havuza girilsin 3öğün yemek olsun yeter. Otelden cıkmıcaz zaten tabi en önemli şey temiz olması. Bütçem 30bin tl max
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 11 Kasım 2024; 9:24:10 > -
Barut goia bakabilirsiniz bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20-25 Kasım arası sapanca ng 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk tatil düşünüyoruz ng de 4 kal 3 öde var başka tavsiyeniz olur mu?
Isıtmalı olanlarda yalandan ısıtmalı max 25-26 derece su sıcaklığı zatüre olup yatak döşek olmak için gidilir
Merhaba, hangisini tercih ettiniz? Memnun kaldiniz mi? Yazdiginiz oteller benim de radarimda çünkü
Merhaba, orka'yi tercih ettiniz mi? Nasildi, memnun kaldiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X