Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.484
Cevap
845
Favori
1.456.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 34 e nasıl getirecez, oteli aradım biara kadın ets fiyatından inemem diyor. Nasıl yapcaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam çok iyi bir seçenek asistan hizmetinin bebekle ne gibi bir faydası olacağını öngörüyorsunuz onlara ileteyim değerlendirsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celert C kullanıcısına yanıt
    Odaya gerekebilecek bebek eşyalarının hızlı temini, Allah korusun bir hastalık durumunda ilaç temini, bazı alanlarda öncelik ve kolaylık, ve o anda ihtiyaç duyabileceğimiz çeşitli ihtiyaçlarda hızlıca yardım ve çözüm bulabilmek konusunda birebir muhatap.

• almost A kullanıcısına yanıt

Lara bölgesindeki delphinleri değerlendirin bence belli bir yeme içme ve hizmet kalitesi olan bir gruptur. Lara denizide kum çok sığ değil ama taşlık istemeyenler için uygun.

• Sueno grubu kafası güzelken açıklamış herhalde bu fiyatları 1 ay önce döndüm Sueno dan 56 k ya almıştık bu sene için.. 160 k fiyatı hakedecek bir hizmet kesinlikle yok 6 gece boyunca benzer yemekler yedik tatlılar zayıftı Sueno meydan gerçekten başarılı ama 2 konser magnum dondurma için bu paralar asla verilmez voyage selectum Gloria vs almak varken yanından geçmemek lazım
    2 sene önce gittiğim Trendy Lara yemek bakımından 2 gömlek üstündür bence Sueno dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTRAKYALIx -- 18 Ekim 2024; 19:56:57 >
  • t3ksas kullanıcısına yanıt

Hocam Türkiye'de orta doğu oluyor :D Bizim milletin erkek topluluğu olunca neler yaptığı aşikar. Rus-İngiliz-Almanlarla tatil yapmak her daim iyi oluyor.

Erkek gruplarını kabul eden oteli direk eliyorum

• senayakbas kullanıcısına yanıt

hocam sizin görüşünüz nedir bu erkek grupları hakkında. Voyageler kabul ediyormus. Siz sanırım bu sene oraya gitmiştiniz.

• 11-15 Ekim çok ucuzdu hocam belki onun etkisi olabilir ben 20-24 eylülde orada olacağım misafir kitlesiyle sorun yaşayacağımı pek düşünmüyorum

• Merhaba , haziranın ilk haftası için Bodrum nasıl olur 31 Mayıs -5 Haziran düşünüyorum?

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

bende bu sene voyage sorgun veya belek düşünüyorum eylülün 2. haftası. Nirvana me 2 senedir gidiyoruz baya sıktı. Bu erkek grup olayını netleştirirsem birini seçeceğim

• Hocam bilmiyorum erkek gruplarına ekmek de çıkmaz voyagedan böyle bir ahmaklık yapmazlar heralde 😁 mesela Granada da çok var yorumlardan search edildiğinde çok çıkıyor

• atesoku kullanıcısına yanıt

Daha önceden çok uyguna alanlar olup onları göz önüne alarak tesis kısmalara gidiyor eyv. onu anlıyorum. Eylüle daha yakın bir zamanda ciddi rakam ödeyip alanların suçu nedir. Bu konuyu daha önce gündeme getirmiştim burada ama bunu hiçbir zaman anlamıcam. Kaliteli tesis istikrarı bozmamalı. Bende eylül sonu Norm Doora aldım çok büyük kısılma olursa her ortamda gömerim tersinde de tabiki hakkını veririm.

• secoo120 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam yazın ortasında alanların günahı nedir düşüncesi

• papillion belvil ile voyage sorgun arasında ne kadar fiyat farkı olur acaba fiyat tahmini olan var mı? papillionda kaldığımız için direkt voyage mı desenek kararsız kaldık

• Ben bu yıl gitmedim hocam ilk kez forumda okudum o yüzden yorum yapamayacağım. Bugün arkadaşım Voyage Belek’e giriş yaptı 4 gece orada olacak ona soracağım gözlemlerini.

• porazo P kullanıcısına yanıt

Normal koşullarda Papillon Belvil daha makul olması lazım ama her fiyat açıklayan zirvede açıklıyor.

• Sir.Eko kullanıcısına yanıt

dediğiniz gibi hocam ya açıklayanlar baya yüksekten açıklayınca insan güvenemiyor birde bu yıl baya kişi gitmiş memnun kalmış herhalde fiyatları etkiler mi soru işareti :)

• porazo P kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 senedir bu mecrada fiyatlara bakıyordum voyage ve Gloria dışında tüm otellere gitme potansiyelim vardı 😄 şu an en mantıklısı ikisi oldu hayırlısı olsun

Akka - titanic- liu-barutlar-mirage park -swandor-Crystal -nirvana -miramare -Rubi -utopia hepsi voyagela aynı para Eylül 3.hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 18 Ekim 2024; 21:0:3 >
  • Bu seneki bu saçma fiyatların sebebi arz talep meselesimi acaba? Dediğiniz gibi bu sene gibi bende hiç görmedim. Rota yurtdışı bende.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet)

• Tek bekar kardeşinize önerisi olan 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) Nerede ekmek çıkar

• 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.