Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.825
Cevap
547
Favori
1.047.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar temmuz ayında çeşme veya alaçatıda konaklayabileceğim fp otel önerisi olan varmıdır daha önce hiç oralarda kalmadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam bir bakın, tatilbudur satışını yapıyor. Biz nasip olursa çarşamba günü giriş yapacağız otelin iyi kötü yanlarını yazarım buradan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt
    Biraz detay yazsaydınız iyi olurdu bütçe gibi mevkii gibi ama yine de cümlenizi okuyunca aklıma bendis beach geldi Bodrum akyarlarda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

Fiyat iyimiş ama özellikle şunu gördükten sonra ükrtüm.

2024 F/P Otel Fırsatları
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Halen rezervasyon yapmış değiliz hocam bizde gördük, bulamadık düzgün birşey, azka hotel var bardakçı koyunda oraya bıkıyoruz

• nerede gördünüz yorumları hocam bende araştırmıştım ama okadar kötümüymüş ya. Liberty olunca düzelir diye düşünmüştüm bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum aidatsiz kart ets de 9 taksit yapiyor mu? Deneyen oldu mu

• TIRPAN kullanıcısına yanıt

30 bin tl bir bütçe ayarladım. konum akdeniz tarafı olursa iyi olur

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Sanırım Google’da
    Henüz 15 inceleme var gerçi

• Herkese merhaba,

Bu başlıkta çok güzel bilgi ve tavsiyeler görmem sebebiyle bilenler belki bana da yardımcı olabilir diye düşündüm.

İki yetişkin, 8 ve 1 yaşlarında iki çocuğumla tatil için Antalya'da Ağustos ayında otel arıyorum. Bütçem maksimum 60.000-70.000 TL arası. Bu fiyat aralığında en uygun ve memnun kalınabilecek otel olarak hangilerine bakmam lazım.

Alkol kullanmıyorum, çocuklar için aqupark olmasını istiyoruz.

Teşekkürler...

• Mehmet.e.e. M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Kaç gece konaklama yapmak istiyorsunuz? Fiyatı bu belirliyor

• brutal55 kullanıcısına yanıt

Son durumu nedir bilmiyorum ama Alaçatı da ZİGANA vardı. Pandemi dönemi konaklamıştım o civarda UHD olan nadir otellerden biriydi ve biz çok memnun kalmıştık.

Rüzgar olayını mutlaka dikkate alın. Malum sörf diyarı oralar :) Yılın bazı dönemlerinde rüzgardan durulmuyor. Ağustos sonu sıkıntı olabilir tam emin olmamakla beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 8 Nisan 2024; 14:15:37 >
  • Merhaba
    Eldar Resort Hotel (kemer) hakkında bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Son durumu nedir bilmiyorum ama Alaçatı da ZİGANA vardı. Pandemi dönemi konaklamıştım o civarda UHD olan nadir otellerden biriydi ve biz çok memnun kalmıştık.

Rüzgar olayını mutlaka dikkate alın. Malum sörf diyarı oralar :) Yılın bazı dönemlerinde rüzgardan durulmuyor. Ağustos sonu sıkıntı olabilir tam emin olmamakla beraber.

Hocam uhd değilde oda kahvaltı temiz bir butik arıyorum çeşme veya alaçatıda

• Utopia Resort&Residance’a gelecek olanlar , oda sıcak su durumlarını sorsunlar ,alt kat tercih edebilirler 4 kat oda sıcak su yok. Bekliyoruz öğlenden bu yana.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

5 gece kalmak istiyoruz. Yazmayı unutmuşum. Teşekkürler2024 F/P Otel Fırsatları 

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.