< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (330. sayfa)

-
-
Bilmiyorum hocam bir bakın, tatilbudur satışını yapıyor. Biz nasip olursa çarşamba günü giriş yapacağız otelin iyi kötü yanlarını yazarım buradan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz detay yazsaydınız iyi olurdu bütçe gibi mevkii gibi ama yine de cümlenizi okuyunca aklıma bendis beach geldi Bodrum akyarlarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat iyimiş ama özellikle şunu gördükten sonra ükrtüm.
-
Halen rezervasyon yapmış değiliz hocam bizde gördük, bulamadık düzgün birşey, azka hotel var bardakçı koyunda oraya bıkıyoruz
nerede gördünüz yorumları hocam bende araştırmıştım ama okadar kötümüymüş ya. Liberty olunca düzelir diye düşünmüştüm bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maximum aidatsiz kart ets de 9 taksit yapiyor mu? Deneyen oldu mu
30 bin tl bir bütçe ayarladım. konum akdeniz tarafı olursa iyi olur
-
Sanırım Google’da
Henüz 15 inceleme var gerçi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba,
Bu başlıkta çok güzel bilgi ve tavsiyeler görmem sebebiyle bilenler belki bana da yardımcı olabilir diye düşündüm.
İki yetişkin, 8 ve 1 yaşlarında iki çocuğumla tatil için Antalya'da Ağustos ayında otel arıyorum. Bütçem maksimum 60.000-70.000 TL arası. Bu fiyat aralığında en uygun ve memnun kalınabilecek otel olarak hangilerine bakmam lazım.
Alkol kullanmıyorum, çocuklar için aqupark olmasını istiyoruz.
Teşekkürler...
-
Merhabalar,
Kaç gece konaklama yapmak istiyorsunuz? Fiyatı bu belirliyor
Son durumu nedir bilmiyorum ama Alaçatı da ZİGANA vardı. Pandemi dönemi konaklamıştım o civarda UHD olan nadir otellerden biriydi ve biz çok memnun kalmıştık.
Rüzgar olayını mutlaka dikkate alın. Malum sörf diyarı oralar :) Yılın bazı dönemlerinde rüzgardan durulmuyor. Ağustos sonu sıkıntı olabilir tam emin olmamakla beraber.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 8 Nisan 2024; 14:15:37 > -
Merhaba
Eldar Resort Hotel (kemer) hakkında bilgisi olan varmı
Hocam uhd değilde oda kahvaltı temiz bir butik arıyorum çeşme veya alaçatıdaquote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKSon durumu nedir bilmiyorum ama Alaçatı da ZİGANA vardı. Pandemi dönemi konaklamıştım o civarda UHD olan nadir otellerden biriydi ve biz çok memnun kalmıştık.
Rüzgar olayını mutlaka dikkate alın. Malum sörf diyarı oralar :) Yılın bazı dönemlerinde rüzgardan durulmuyor. Ağustos sonu sıkıntı olabilir tam emin olmamakla beraber.
Utopia Resort&Residance’a gelecek olanlar , oda sıcak su durumlarını sorsunlar ,alt kat tercih edebilirler 4 kat oda sıcak su yok. Bekliyoruz öğlenden bu yana.
5 gece kalmak istiyoruz. Yazmayı unutmuşum. Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X