Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.826
Cevap
546
Favori
1.047.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen yıl Lşmak arcadia da kalmıştım bu yılda ayırttım.Burda da belirtmiştim.Özellşkle çocuklar için çok güzel bir otel.Tatlı kısmı başarılı olmadığını söyleyebilirim.Birkaç küçük eksikliği görmezden gelmiştim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alierik A kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım siz yazmıştınız çocuklu aileler için makul bi otel diye. Ben ağustos ayına rezervasyon yaptırdım. Ödeme 2025'e sarkacak. Ön ödeme ve 12 taksit olması Bana çok makul ve fırsat geldi. Hayırlısı olsun diyelim artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oturbisuraya O kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/2023-f-p-otel-firsatlari--153786218-243#156221437
    İlgili yorum buydu hocam aratinca buldum hocam onceliklerinize de uyuyorsa degerlendirmek lazim tabi,belki mesaj sahibine ulasir detay alirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet doğrudur.Bende aynı şekilde aldım Arcadia dan.İçecek be yemekler öyle uçup kaçmıyor ama çocuklarım geçen yıl başta Kids clup ve akşam Show larında çok eğlendiler.Buda bana yetti.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Limak limra da bende e kaldım. Yemeklerde tatlılar bizim de dikkatimizi çekecek şekilde kötüydü. Şikayet edince tatlı için pastanemize gidin demişlerdi ve gerçekten pastanede çok iyiydi tatlılar.

Limak Limra da tatlı için pastaneye gitmelisiniz.

• Obilet üzerinden 1000₺ üzeri otel rezervasyonları için 150₺ indirim kodum var iki adet. 100₺'den devredebilirim ilgilenen olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueHomeland007 -- 25 Kasım 2023; 10:21:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TDB T kullanıcısına yanıt
    Evet limak grubunun genelinde Tatlı için bir sıkıntı söz konusu.Dediğiniz gibi pastahane kısmında ki tatlılar çok daha iyi oluyor

• Arkadaşlar sueno oteller için mng veya diğer firmaları veya oteli arayan oldumu zira hiçbir yerde otellerin satışı yok, rezervasyon yapanlar için sorun teşkil edermi acaba..?

Çok sağol hocam bu Limak hangi otel acaba. Pek hoş görüntü değil gerçekten. Ama yorumlar genel olarak iyi gördüm ETS de. Gittiğimde ben de gözlemlerimi yazarım.

• Alierik A kullanıcısına yanıt
    Umarım ilgililer burayı takip ediyordur,etmiyorlarsa bile ben MT arar kendim bildiririm. Belki önlem alırlar.

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt

Port nature a bakabilirsiniz.

• Belek bölgesinde land of legends a gitmek isteyenler için 2024 yılı girişlerinde yüzde 50 indirim yapmış.

thelandoflegendsthemepark.com
    Legendary Days
    https://thelandoflegendsthemepark.com/legendary-days

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Orkaya bakmadım. Duymamıştım bu oteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ism72 -- 25 Kasım 2023; 13:14:0 >
  • AslanDrogba kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

İlgililer burayı takip etmiyodur hocam :)

• kaptan _27 K kullanıcısına yanıt
    Ben oteli aradım rezervasyon gözüküyor bir sıkıntı yok dediler.

• Ben aradım bildirim yaptım hocam. Otelleriyle ilgili görüşlerin,yorumların sosyal medyadan takip yapıldığını söyledi. Ben doğrudan forum ve başlık ismini verdim. Takip yapılacağını bildirdiler.

İnşallah.

Yorum bana ait, bu senede limra yazan arkadaşlara benzer yorumları yapmıştım zaten.
    Ben malesef parasının ederi bir otel olmadığını düşünüyorum, ancak 2 çocuk olan aileler için ne yazıkki çocuklar ücretsiz olsun diyince çok alternatif çıkmıyor.

Ben de bu nedenle tercih etmiştim, bu sene port nature deneyeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.