Yunan adaları... 😄 Ukalalık gibi anlamayın lütfen çok samimi yazıyorum, biz de 2 kişiyiz, pahalısından en f/p oteline çok tesiste kaldık, çocuk zırıltısı gürültü patırtı bütün tatilin keyfini götürüyor. İyi tatiller şimdiden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (160. sayfa)

-
-
Hocam biz daha önce tecrübe etmedik ancak forumdan ve araştırdığım kadarıyla akra kemer (27,7k) tavsiye edilebilir gibi duruyor. otelin alacarte restoranları ve barları için yeme içme durumunu anlatan menüleri şu şekilde
restoranların tamamı ücretsiz ve rezervasyonlu.. incelemenizi tavsiye ederim.
-
Yanıt için teşekkürler.Evet akra kemer formda bahsediliyor.Port nature da aynı konsept(alacartlar ücretsiz) ve 4 gece için port natur 16400 akra kemer 30000 fiyat veriyor.İkisinde de ısıtmalı havuz varmış.Aradaki fiyat farkına değer mi acaba ?Ayrıca benim takildigim başka bir noktada 1 çocukla baktığımda akra kemer 20000 e düşüyor, port natur de 1 veya 2 çocuk fiyat aynı.4 yaşındaki ikinci çocuk için 10000 fark abartı gibi geliyor.Bu şekilde yapan otelleri çocuk düşmanı ilan ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
temmuz ilk hafta bende orada olacağım hocam beach te umarım güzel bir tatil olur.
-
Bende muhtemelen Akra Kemer e gideceğim Barut otellerine giden birisi olarak acaba /5 sadakat inidirimi geçerlimi kardeş kuruluş olduğu için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vize de sorun yaşarmıyım diye korkuyorum o konudada. Cocuklu ailelerin daha az tercih ettiği yerleri tercih etmek lazım, marmaris bay resort o konuda cok iyiydi mesela başka tavsiyesi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır değil dün sormuştum rezervasyon yaparken
Daha önce geçerli oldu indirim diye biliyorum:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156780583
-
Orta segment +16 otelleri
Orange County Kemer
Crystal Boutiqe Resort
Marmaris Bay Resort
Liberty Lykia
Tui Blue Barut Andız
Tui Blue Belek
Üst kalite + 16 otelleri
Adam&Eve
Rixos Göcek
Yurtdışı +16 otel önerisi
Rixos Sharm el Sheikh (vize yok)
Kendimi alıntılayarak cevap vereyim:
MNG'de % 25 devam ediyor.
Çoğunluk 3 taksit olmasına rağmen 6 taksit yaptığı World kart da var.
İptal sigortasını o anda üstlerine danışarak iptal edebiliyorlar.
-
Siz yine sorun bana hayır zaten maksimum indirim dönemi dediler ama bonus fiyatından yardımcı oldular iptal sigortası hediyeli şekilde
Merhabalar, önümüzdeki 2024 Ağustos ayını tamamen uzaktan çalışarak geçireceğiz. O ay için ev tutma planım var. Fakat airbnb de kime yazsam henüz fiyatlar belli olmadı Mayıs 2024 de belirlenir diyor. Bende şimdiden daha uyguna almak istiyorum. Bunun için başka güvenli bir yöntem var mıdır önerebileceğiniz.
-
Mng değişmediyse ön ödemeye de 12 ye kadar yapıyordu hocam. Ben en son Sueno'yu o şekilde yaptırdım.
-
Sueno ufak bir zam daha almis
Suenoyu çocuksuz 2 kişilik aileye önerir misiniz? Daha önce hiç gitmeden cok coluk cocuk gürültüsü oluyor mu acaba
Ne olursa olsun ETS nin tekelini delmek önemli idi,oteller üzerinden alımlar arttı ve ETS bonus ayrıcalığını yüzde 3 e düşürdü,taksit üzerinden ağırlaştı mevzu ama tüketici bu konuda tepkisini arttirirsa biter bu iş. Puan falan verirsin de kaç senedir bu ne ya bonus da bonus..
Minik bir düzenleme/ek bilgi
Tui Blue Barut Andiz yemek ve hizmet kalitesiyle üst segment otellerle aynı kategoride.
Alkol hariç, alkol yerli.
Bunun haricinde snack a la carte sunum, sunumlardaki özen ve çalışanların ilgi ve kalitesi pek çok otelden önde, ödüllü özel bir tesis.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
27bin lira olmuş. Yüzde 20 lik bir zam gelmiş totalde. İlk fiyatı 22bindi.
Botanik Hotel & Resort 41.338TL
Granada Luxury Beach 41.472TL
Granada Luxury Okurcalar 41.472TL
A Good Life Utopia Family Resort 44.805TL
Delphin Deluxe Resort Alanya 42.328TL
Arkadaşlar bunlardan hangisini önerirsiniz. 1-6 Temmuz 4 gece 2 yetişkin 2 çocuk
Yada bu fiyat aralığında başka öneriniz varmıdır?
-
Merhaba,
Eğer alkol kullanıyorsanız Delphin Deluxe ithal alkol sunumu sebebiyle diğerlerinden farklı noktasıyla tercih sebebi olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X