Aynen öyle çok az gerçekten. |
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (3. sayfa)
-
-
Bir de ürün delonghi kahve makinesi hediyeli. Başvuru da yaptım ama 1 ay oldu ses seda yok, değerlendirmeye alınmıştır diye SMS geldi. İki kere samsung çağrı merkezini de aradım bilgi verebilen yok.
-
-
Hocam ilk izlenimlerin nasıl?
70W güçlü bir sesi var, Dolby Atmos vs. uygun bir filmle ses denemesi yaptınız mı?
Bir de ne kadara almıştınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hoca 55s95b yamuktu değişimden bunu yolladılar. soundbar var onu kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55 inç yerine 65 mi gönderdiler hocam?
İnsan bazen televizyonu bozulsun isteyebilir o hâlde, tabii garanti devam ediyorsa 😂
Dostum tv den memnun musun herhangi bir sorun oldu mu bu süre zarfında bende kampanya denk getirdim 55s90c aldım ama bu yanma olayları filan kafamı karıştırdı ürün daha kargoda.
sabit kalmayacak tv uzun süre bir ekranda ve oled parlaklığını düşürüm %100 olmasın. Aynı kanalda saatlerce kalmasın tv
-
Malin kolesiyiz yani :)
Bu 70 ila 120 bin arasi Oled Tv" ler alinmaz artik..Yok yanacakti, logoydu, parlaklikti..Alacaksin Adam akilli eli ayagi duzgun Led Tv kullanacaksin..
Yorumum Ultra Alinabilir Butceli arkadaslara kapali tabi :)
Sadece kredi cekipte alinan Oled Tv'lerden kastım ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Ekim 2023; 10:58:50 >
Benim 55cx lg oled garanti biter bitmez yandı çöp oldu.oled alırsam artık kesinlikle Samsung yeni nesil oled dışında almam.
Samsung Yanmayacak mi ? Her Oled yanacak elbet..Belki 3 sene degil 4 sene sonra, belki 1 sene sonra pimi cekilmis bomba gibi Oled..
Goruntu kalitesini ayri tutuyorum, Oled izleyen Led izleyemez kolay kolay ama Gercekler de aci malesef..
O zaman bu temizleme olayı sadece "sözde"....
Ama diğerlerinde de bulutlanma,sızma olayları oluyor.
Ne alacağız arkadaş biz?
-
Sahsi fikrimdir Miniled alinir..En azindan yok logoydu, yok pixel temizlemeydi, yok sabit kalmasin yayin vs ugrasmaya gerek yok, izle saatlerce..
Hocam nasıl televizyon? Geçen süredeki tecrübeleri paylaşırmısınız?
-
Qd oled serileri lg oled serilere göre daha çok yanma eğilimli olduğu söyleniyor. yabancı forumlarda. Rtings yanık testlerinde b serisinde ciddi yanıklar oluşmuştu bakalım c serisi şuan testi devam ediyor.
-
Arkadaşlar son 12.500 tl lik parakart kampanyasına başvuran var mı? Servis elemanı bizim eve 2 kart bırakmış ama bir karta en fazla 2750 tl yüklenebiliyor. Bu da 5500 lira ediyor. Bu hesaba göre biri 1500 liralık olmak üzere benim 3 tane daha karta ihtiyacım var. Samsung u aradım, eleman not ettim dedi ama kayıt numarası veremiyoruz not ediyoruz telefonunuz açık olsun size döneceğiz vs dedi ama içimde bir his üzerine yatmaya çalışacaklar gibi geliyor. Sizde durum nedir? Teşekkürler
-
Kahve makinesi geldi. Toplu alım yapıp dağıttıkları için ses yokmuş. Sağolsunlar kayıtlarıma da dönüş yaptılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X