|
2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (21. sayfa)
-
-
Teşekkürler Burak Bey, Teknosa online dan aldım. Sizinle de görüşmüştüm aslında ama Teknosa ile aynı Holding e bağlı çalıştığım için ek indirim yapıldı yoksa sizden alacaktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, servis gelip inceledi ölü pikselin göründüğü testlerden resim vs aldı birde yamukluğun daha iyi belli olması için ip kullandılar video ve resimler çekti, samsung size dönüş yapar dediler normalde 1 ölü piksel değişim sayılmıyor 5 tane olması lazım ama sizde yamuklukta var dönüş bekleyin dendi ben de aksi durumda thh başvuracağımı söyledim.
Anladım hocam büyük ihtimalle tesir ürün göndermişler direk gönderin değişim talep edin servis geldiğinde 8 piksel kadar normal diyebilir bilginiz olsun. -
Teşhir olacağını pek sanmıyorum kutu içeriği çok iyiydi ve tv de kılcal çizik hatta leke iz bile yoktu az önce gelip baktılar tv nin resimlerini aldılar yamukluk olmasa 1 ölü pikseli önemsemeyeceklerdi dönüşe göre Teknosa ya da Thh üzerinden çözüm arayacağım
Hocam yamukluk ve ölü piksel varsa direk değişim olur büyük ihtimalle bilginiz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her ihtimale karşı lö lö yaparlarsa 1 ölü pixel için LG ye karşı çıkmış karar ve konu burada
https://forum.donanimhaber.com/olu-piksel-tuketici-hakem-heyeti-kabul-karari--134054628
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar sizde de her gün tv ekran koruması için sizden bakım istiyor mu? Bende istiyor ve bir 5-10 dk falan bakım moduna alıyor kendini kapalı gibi oluyor tv.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde beklentim o yönde tekrar teşekkür ederim. Burak Bey
Bir kaç güne belli olur diye düşünüyorum. Bilgilendirme için teşekkürler
Hocam tv henüz 2 günlük 2 gün içerisinde fazlasıyla kurcaladığımız için çok açık kaldı ve cam karşısında olduğu için ful parlaklıkta çalışıyor bakım vs gibi bir şey istemedi ya da biz göremedik
Hocam rica ederim,
İyi forumlar. -
Bende 1 veya 2 günde istiyor.
-
65s90c 2 gun once Teknosada 60.300 tl’ydi.
Simdi 71.700 tl
Haftayada 58 olur, sürekli fiyatlar değişiyor.
-
Bugün servis tekrar gelip tv ye baktı pembe renkli görünen hatalı pikselin panel yenileme ile zamanla geçeceğini belirttiler tv de panel yenileme işlemini de başlattılar yamukluk içinde merkezleri net ölçü istemiş üst kısımda 4-5 mm arası yamukluk ve tv nin sağ yandan aşağı doğru kısmında ise ortalama 2-3 mm yamukluk olduğunu belirleyip videoya aldılar videoda teknisyen kendisi de 4 mm üstü yamuklu var baya yamuk gibi söylemlerde bulundu samsung un dönüşüne göre ya Teknosa ya iade etmeye çalışacağım ya da Thh başvuracağım
Geçmiş olsun. Benimde 2 tane S90c serüvenim oldu, ikiside sağ üst ve sağ yan yamuk çıktı. İki Tv’de farklı şehirden satıcıdan ama ne hikmetse hep sağdan yamuk denk geldi.quote:
Orijinalden alıntı: erturul
Bugün servis tekrar gelip tv ye baktı pembe renkli görünen hatalı pikselin panel yenileme ile zamanla geçeceğini belirttiler tv de panel yenileme işlemini de başlattılar yamukluk içinde merkezleri net ölçü istemiş üst kısımda 4-5 mm arası yamukluk ve tv nin sağ yandan aşağı doğru kısmında ise ortalama 2-3 mm yamukluk olduğunu belirleyip videoya aldılar videoda teknisyen kendisi de 4 mm üstü yamuklu var baya yamuk gibi söylemlerde bulundu samsung un dönüşüne göre ya Teknosa ya iade etmeye çalışacağım ya da Thh başvuracağım
Teşekkürler hocam.
Siz de süreç nasıl işledi, servisten gelen arkadaşlar 3 mm ve üzerinde yamukluk olması gerekli değişim için dedi çektikleri videoda 4 mm den fazla yamuk olduğu net görünüyor ve kendileride sesli olarak belirtti sanırım değişim olur diye düşünüyorum beklemedeyim
İlkinde 3mm ye kadar normal dediler kabul etmedim.
İkincisi 4mm gibi çıktı oda normal dediler güldüm 😂
Yaw panelde bir ayıp var diretmeyin işte.
Ama sağolsun Samsung genel merkezden yetkili çok ilgilendi, teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X