Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
643.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz ayında Selectum Family Resort'ta iki kişi + bir çocuk 8800 liraya 3 gece konaklamıştık, rezervasyonu da şubat ayında yaptırmıştık. Gelecek yıl yine gideriz derken bu fiyatlarla şok oldum, daha uygun bir yer bakacağız artık..

• Kurban Bayramına da denk gelecek şekilde 24-28 Haziran arası 4 gece tatil bakıyorum, 12-14 arası bütçem var, Kemer civarına bakıyorum yine. Crystal Aura Beach’e en son 9 sene önce gittim sanırım memnun ayrılmıştım. Şu anda nasıldır geçen yıl konaklayan oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

ETS'de bulamadım link atabilir misiniz?

• cmshn kullanıcısına yanıt
    Asteria diye arayınca çıkıyor 😁

etstur
    Selectum Deluxe Kemer | Etstur
    https://www.etstur.com/Asteria-Hotel-Kemer

• isikayhan kullanıcısına yanıt

Selectum diye arıyorum  

• isikayhan kullanıcısına yanıt

Üstadım, bu fiyatlar sadece Bonus karta özel fiyatlar mı? Bir de ben sizi memurlar.net forumunun efsanelerinden olarak hatırlıyorum, doğru mudur? :)

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ;)

Bazı otellerde Bonus’a şu oranda indirim diye yazıyor
    Yazmayanlarda sanırım fiyat standart olsa gerek

• 4-6 agustos bodrum la blanche island rezervasyonumu tamamladim ama mesele antalya tatilimi almakta fakat bu gidişle bodrumdan geri döneriz gibime geliyor :-(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt

Nereden yaptırdınız hocam rezervasyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Parafly travelden hocam , 2 gunluk tatillerimi oradan alıyorum puanlarımıda kullanmak için, bugune kadar hicte bir dezavantijinı gormedim açikcası.

• Crystal Green Bay Resort & Spa

Club Hotel Turan Prince World

arasında kaldık bizde arkadaşlar.

Coşku bey den de son olarak turan için bir teklif istedik diğerine teklif vermişti zaten

İlginç bir şekilde Crystal için tatilbudur da diğerlerine göre çok daha uygun çıkıyor fiyat ama setur yada ets den almak istiyorduk biz daha güvenli olur vs. diye.

Oteller hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmi. Teşekkürler.

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt
    Hocam nacizane fikrim turan otellerine bi giden pişman bi gitmeyen başka secenekleri degerlendirin ama bu fiyatlarada orayi degerlendiriceginize şuraya gidin demedigimiz surece cokta konuşmamak lazim tabiki :◇(

• Crystal Green Bay Resort & Spa oteline giden var mıdır? Nasıldır?

• waybe kullanıcısına yanıt

Bu sene gittim seneyede yine rezervasyon yaptırdım diyen bi arkadaş vardı.

Bende araştırdım ettim ve oraya yaptırdım.

Konuda 3 kişiyiz sanırım rez yaptıran.

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Gectigimiz yillarda oldugu gibi bu yil da Cosku Bey' in tavsiyelerine guvenerek Belek Beach Resort otele Diverso araciligi ile rezervasyonumuzu yaptirdik. Liu erken rezervasyon henuz acilmadi ama fiyati uygun olursa degistirmeyi dusunebilirim:) Ayrica Isbankasi Maximiles Black kartin otel rezervasyonlarinda aylik max 1000 tl olmak uzere %5 ekstre indirim kampanyasi mevcut, on odemesiz olarak tum odemeyi rezervasyon asamasinda taksitlendirdigim icin indirim bugun kartima yansidi.

• Şirketteki arkadaşlarım gitmiş , bende düşünmeye başladım kendi izole koyu olması , Ege’de olması avantaj bence , gelen insanların kalitesi iyi dendi

• Herkese merhaba.

Pazar günleri hariç saat 09:30 - 18:30 saatleri arasında hem forumda hem de whatsapp işletme hattında bizzat ben aktif oluyorum.
    Her türlü soru, görüş, teklif, rezervasyon talepleriniz için iletişime geçebilirsiniz.

Bazı hatalı bilgiler görüyoruz, kafa karışıklıklarınızı gidermek adına her sorunuzu çekinmeden danışabilirsiniz.
    Bilgimiz ölçüsünde cevaplamaktan keyif duyarız.
    Ayrıca sizlerin konaklama tecrübelerini, yorumlarınızı da dinlemeye talibiz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü
  • teşekkürler hocam yorum için, genel olarak iyi gibi duruyor sanırım otel değil mi?

• waybe kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi o fiyat bandında bana göre en mantıklı seçenek. Denizini beğenmeyenler olmuş ama beklentiyle alakalı. Ben dalga olmasın taş olmasın yeter derim. Hemen derinleşmesi problem değil. Kumsalı olması gayet iyi. Daha önce benzer şekilde olan kendi koyu olan Bodrum Park ta kalmıştım ve oranın denizi efsaneydi. Ama burda da renk dışında bi problem yok gibi. O da umrumda değil. Dalga olmaması yeterli.

Yorumlar vs gayet iyiydi. Hem tripad hem otelpuan hemde Diverso Coşku Bey'in yorumlarına istinaden girdik bu yola bakalım.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.