Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
334
Favori
642.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

crystal grubu bunu hep yapıyor. ben pandemi başlangıcında Cystal Flora'da kalmıştım. Bana google ve tripadvisor'da yorum yapmam karşılığında sahil kenarında özel localar armağan etmişlerdi. hatta sonrasında ala carte hediye de ettiler.

Otelleri tam bir pişmanlık. Yorum yaptım hediyeleri aldım da bir nevi güzel geçti. sonra kaldırdım yorumları çünkü hak etmiyorlar.

CRYSTAL grubu için bu forumda arama yaparak eski yorumları dikkate alın sonra gidin derim.

• Mghxsds M kullanıcısına yanıt

öncelikle geçmiş olsun. Crystal Grubunda ben de kaldım ama benim beğenmeme nedenlerim bu yazdıklarınız kadar değildi. O yüzden yazdıklarınıza göre biraz araştırdım da sanki siz yaşadığınız kötü bir olay yüzünden böyle yorumlar yapıyorsunuz gibi geldi.

Yani Reflu şikayetiniz varken bunu gizleyerek otelde kalmaya devam mı ediyorsunuz mesela? Alkol bu sonuçta ve sahte ise şu an kör olmuştunuz başka bir sebep olabilir mi?

İnstagram üzerinden online paylaşımlara bakıyorum otelde yemek çeşitleri de baya mevcut. konum olarak da çok güzel bir otel burası bence.

gece özel eğlence showları videoları izledim biraz önce hatta. bilemedim pek de inanmadım açık söylemem gerekirse.

neyse polemik için yazmadım ama sadece sizin yorumunuzla bütün tatil planını değiştiren var ise bence biraz daha araştırsın derim.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Evet en avantajlı olanlar Ekim Kasım Aralık gibi %25 ödemeli otelleri alanlar oldu. O zamandan bugüne kur %40 arttı. Ayrıca o dönemde, yurtdışı tatil daha ucuz yorumları vardı, onun da bir avantajı kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baia Bodrum oteldeyim hiç ama hiç memnun kalmadım ayrıntılı bir yorum yazacağım. Hizmet-yemek-kalite sıfır….

• eXaLs E kullanıcısına yanıt
    Alırken o kadar araştırdık konuştuk burda ve aldık. Yorumlar tavsiyeler vs üzerine. Bu saatten sonra asla iptal etmem zaten ben. Gidip görücez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Gidemediğim için üzüldüğüm oteldi bekliyorum yorumları Rez.

• Merak edip fiyatlara baktım bayagidir bakmiyordum bu oteller kafayı yemiş. Net şekilde kafayı yemişler başka izahı yok bunun. Bu işi bu raddeye getirecek cüreti de nerden buldukları belli. Avrupa Mısır piyasasına göre de kafayı yedikleri için geçen biri demişti bu sektörden aynı grubun mısır oteli ile Türkiye oteli arasında üç kat fark var bu şekilde sürdürülemez diye. Millete üç gün havuz deniz dandik içki vereceksiniz diye nedir abi geceliği 10 bini devirmiş orta segment yerler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

Şu an zaten uçuk. Aralık ayında temmuz-ağustos dönemi 4-5 gün 20k'ya alınan oteller şu an 40-50k arasında. Otel rezerv edecekseniz kasım-aralık ayında edeceksiniz. O zaman pahalı gelebilir ama sonrasında x2 oluyor.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

İptal sigortasıyla beraber ilk erken dönemde alır geçerim. Kafam rahat eder. Her sene böyle yaparım ve tavsiye ederim :)

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Ben zaten öyle alıyorum 7 senedir ama şu anda iş çığrından çıktı bu sezonu nasıl kapatirlarsa seneye yüzde 50 fazlasından açar çoğu.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Konuda otel yorumlarına dikkat edersen çoğu insan gittiği otelden şikayetçi fiyatlar arttıkça hizmet kalitesi berbatlaştı.
    Benimde şu an bulunduğum Le Bleu otelin akşam yemekleri berbat yemek seçen biriysen açsın ama ilginç olan turistler memnun

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Hizmet kalitesinde geliştirme umurlarinda olmamış demek ki,turistler için iki haftalık maaslariyla tatil imkanı olduğundan evde daha çok harcıyoruz diye dusunuyolardir,herkes biz mi Antalya da sezonda ortalama bir tesis haftalıkta dört aylık maaşımı istiyor. Manyak bunlar.

• Turizmcinin pekte umrunda değiliz o bakımından mantıklı kendi açılarından

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl Bodrum Crystal Green Bay de bizzat kaldım, bu yıl da Ağustos sonunda oradayım. Bu yıl birçok arkadaşın kafasınfa soru işaretleri oluştu, bu otel ne sunar ne sunmaz uzunca yazacağım. Yorum yazmadan önce herhangi bir ugrade vb. bu otelden almasım. Hatta yanlışlıkla daha küçük oda vermişler 2 gün orda, kalan 3 daha büyük olan kendi oda tipimde kaldım. Kendi beklentilerime göre yazıyorum, herkes kendine ne kadar uyar kendi karar versin.

Bizim için ilk kriter odalar. Temiz ve yeni olmalı, yoksa daha en başta midem bulanıyor, çocuk olmadan önce bu kadar değildim ama çocukta olunca oda temizliği önemli. Crystal Green Bay odaları da geçen yıl yenilendiği için orasını seçmiştim. Gayet temiz ve yeniydi. Tüm alanlar yeni düzenlendiği ve renovasyon gördüğü için ben memnun kalmıştım.

Alkol benim içiin en son planda. Otelden kaliteli bir alkol beklentim yok. Bira olsun, suluysa 10 susuzsa 5 içerim kafaya takmam. Diğer ağır alkolleri deniz tatilinde zaten tercih etmem. Green bayde biralar açık, alkoller de yerliydi. Buradan sizin için alkol önemliyse puan alamaz tabi ama benden puan kırmıyorım.

Yemekler gayet iyiydi. 5 gün sürekli yedim, bir öğünde bile şikayet etmedim. Tabi şöyle bir fark var, Voyage Göltürkbükü de de yediğim baklavalar meşhur Antep baklavacıları ayarındaydı, Green Bay normal baklava.

Koku durumu sadece bir gün yağmur yağınca oldu, onun dışında olmadı. Havuzlar gayet temizdi. Denizi gayet güzeldi. Taş vb. yoktu. Kaya hiç yoktu. Tekrar söylüyorum fiyata göre bodrumda daha iyisini ben göremedim. Ha bu fiyata Antalya tarafında çok daha iyileri tabiki vardır.

Sinek böcek her yerde olur, benim 150 mt villa da balayında jakuziden kulağakaçan çıktı :)

Kusur ararsanız her hotel de mutsuz olursunuz, kusursuz hotele burada yazacak vakti olan adamın parası yetmez zaten. Hep söylüyorum, otelde anın tadını çıkarın, eksiklere değil olumlu yanlara bakın.

• zeki_gs Z kullanıcısına yanıt
    Hocam alkolu takma,yemeği takma,sinek böceği takma eee o kadar parayı ne diye veriliyor uymadan uymaya girdiğin bi oda için mi garip gerçekten anlam veremedim.
    Bu vakte kadar odaya takan nadir insanlardan biri olabilirsiniz

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Hocam mesajım sanırım net anlaşılmadı, hani fiyatına göre diyorum, mutlu olmak lazım diyorum. Marmariste sentido orca Lotus beach diye bir hotelde kaldım, yemin ediyorum 3 gün patates püresi yedim. Waffle hazırlayan adam elini yalayarak siliyordu. Ama bütün turistler mutlu mesut yaşıyordu. Leblebisi ile birasını içip harika denizin tadını çıkardılar. İş inanın mutlu olabilmekte. Bu yıl Crystal Green bsy oteli katarlılar almış söylentileri mevcut. Belki son sene diye bir salıklıkta olabilir, bir kaç gerçek kullanıcı yorumu daha alalım bakalım durum nedir anlaşılır.

• Crystal muhabbeti sıktı artık, başka bir sürü otel yorumunu engellemeyelim.

Son sözüm, isteyen istediği yere gider.

Voyage, titanic gibi otelleri bilmeyen görmeyen crystal e otel der.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mghxsds M kullanıcısına yanıt

Ne kadar ayıp hocam, herkes bütçesine göre bir tatil yapmak, ailesiyle güzel zaman geçirmek için forumda. Tatile daha az para ayırabilen arkadaşları küçümsemek hiç olmamış. İsteyen istediği yere gider ne demek hiç anlamadım zaten, burada amaç arkadaşlara yardımcı olabilmek.

• Fore resort kemer ile ilgili bilgisi olan var mi

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.