Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
335
Favori
642.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kadar bilgi verici mesajdan sonra şu yazdığın hiç oldu mu?

Ayrıca en başta deseydin ya voyage titanic vs ile kıyaslıyorum diye. :)

Söz konusu oteli alan sayısı fazla olduğu için döndü bu muhabbet. Yinede teşekkür edelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki_gs

Geçen yıl Bodrum Crystal Green Bay de bizzat kaldım, bu yıl da Ağustos sonunda oradayım. Bu yıl birçok arkadaşın kafasınfa soru işaretleri oluştu, bu otel ne sunar ne sunmaz uzunca yazacağım. Yorum yazmadan önce herhangi bir ugrade vb. bu otelden almasım. Hatta yanlışlıkla daha küçük oda vermişler 2 gün orda, kalan 3 daha büyük olan kendi oda tipimde kaldım. Kendi beklentilerime göre yazıyorum, herkes kendine ne kadar uyar kendi karar versin.

Bizim için ilk kriter odalar. Temiz ve yeni olmalı, yoksa daha en başta midem bulanıyor, çocuk olmadan önce bu kadar değildim ama çocukta olunca oda temizliği önemli. Crystal Green Bay odaları da geçen yıl yenilendiği için orasını seçmiştim. Gayet temiz ve yeniydi. Tüm alanlar yeni düzenlendiği ve renovasyon gördüğü için ben memnun kalmıştım.

Alkol benim içiin en son planda. Otelden kaliteli bir alkol beklentim yok. Bira olsun, suluysa 10 susuzsa 5 içerim kafaya takmam. Diğer ağır alkolleri deniz tatilinde zaten tercih etmem. Green bayde biralar açık, alkoller de yerliydi. Buradan sizin için alkol önemliyse puan alamaz tabi ama benden puan kırmıyorım.

Yemekler gayet iyiydi. 5 gün sürekli yedim, bir öğünde bile şikayet etmedim. Tabi şöyle bir fark var, Voyage Göltürkbükü de de yediğim baklavalar meşhur Antep baklavacıları ayarındaydı, Green Bay normal baklava.

Koku durumu sadece bir gün yağmur yağınca oldu, onun dışında olmadı. Havuzlar gayet temizdi. Denizi gayet güzeldi. Taş vb. yoktu. Kaya hiç yoktu. Tekrar söylüyorum fiyata göre bodrumda daha iyisini ben göremedim. Ha bu fiyata Antalya tarafında çok daha iyileri tabiki vardır.

Sinek böcek her yerde olur, benim 150 mt villa da balayında jakuziden kulağakaçan çıktı :)

Kusur ararsanız her hotel de mutsuz olursunuz, kusursuz hotele burada yazacak vakti olan adamın parası yetmez zaten. Hep söylüyorum, otelde anın tadını çıkarın, eksiklere değil olumlu yanlara bakın.
    Teşekkürler üstad bilgilendirme için benimde beklentimi karşılayacağını düşünüyorum alkol kullanmadığım için aldığımız zaman fiyatı 18k idi şimdi 32k olmuş artık gidip keyfini çıkarmak lazım 🤙

• Crystal green bay google sahte 5 yildiz yorum yaptırıyor gösteriyorum, havuzlar, yemekler, alkoller, deniz leş diyorum. Dinleyen yok. Herkes istediği yere gider diyorum, abov diyorsunuz. Koşun daha ne deyim gidince anlarsınız. Paranızla rezil olmak neymiş. Bak açık söylüyorum butik otele gidin kafanız rahat olsun o kadar yani 2023 F/P Otel Fırsatları 2023 F/P Otel Fırsatları 2023 F/P Otel Fırsatları 2023 F/P Otel Fırsatları 2023 F/P Otel Fırsatları 2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mghxsds -- 27 Haziran 2023; 11:5:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mghxsds M kullanıcısına yanıt
    Kaça almıştınız hocam şu sebepten soruyorum çok ucuz ise millet başka çaresi olmadığı için evrene olumlama yapıp psikkolokman rahatlatmak istiyor olabilir kendini.

• 3 gece 15 bin verdim yakın zamanda aldim, google yorumlarına güvendim gittim bu arada onlarda sahte çıktı. Aslında konu basit, paran değerli mi dersiniz ne derseniz deyin bu kadar para verip, alkol alamıyorum, havuz kullanamıyorum, deniz de ayağım taşlardan kesiliyor, tatlılar krem santiden, yemekler kötü yağdan, etler ne eti belli değil, club yok disco yok. Bu mu ya tatil bu mu 5 yıldızlı ultra lux otel bu mu ultra hersey dahillik.

• Mghxsds M kullanıcısına yanıt
    Az parada değilmiş bundan 4-5 ay öncesine o paraya Antalyada en kral otellere rezervasyon yapıldı.

Ekşi sözlüğe bakılırsa bu otelde zehirlenme vakasıda yaşanmış
    ekşi sözlük
    crystal green bay resort
    https://eksisozluk1923.com/entry/70100368

• Arcanus trendline resort otele rezervasyon yaptirdim 4 gece agustos sonuna 19 bin. Yeni acilan bir otel cok az yorum var ama olumlu. Daha önce böyle yeni açılan maxeria blue didyma otele gidip cok memnun kalmistik hatta sonraki sene yine gitmistik ama hüsrandı. O acidan ilk sene iyi olacagini dusunuyorum buranın da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı duruyor

• Kuşadası pamucak'ta ki otelde denize gireceğim fakat deniz kestanesi mi ne diyorlar bir sıkıntı çıkartır mı, bir de denizi çok mu soğuk yoksa abartılıyor mu?

• Şu an Nirvana dolce vitadayım. 4 gece erken rezervasyon 27 civarı almıştık. Şu an herşey harika. 9 da odaya giriş yaptık. Gelecek olupta sorusu olanlar özelden yazabilir.

Green bay için gerçekten üzüldüm memnun kalmayan arkadaşlara. 5 gece Ağustos ayı için 18 e almıştım. 5 bin gibi bir ödeme yaptım, gerisini daha ödemedim. Umarım toparlar, ben yine de iptal ettirmek istemiyorum. Yeni yorumları bekleyeceğiz umarım toparlar.

• zeki_gs Z kullanıcısına yanıt

Yari fiyatina almissiniz hocam valla super fiyat. Hangi tarihte nerden almistiniz? Bir sonraki sefer kacirmamayim.

Iyi tatiller!

• Granada dan bildiriyorum an itibariyle yerli turist %30- yabancı turist %70.
    Küçük yerleşkeli bir otel.Hizmet kalitesi fena değil ortalama üstü diyebilirim.Simdilik snack restaurant performansı güzel akşam yemeği belli olur yiyecek kalitesi.İcecekler rubi ayarinda olmasa da kötü değil.Asiri kalabalık olsa da hizmette bunu çok hissetmiyorsunuz diyebilirim.Havuzlar küçük çocuk havuzu ve aqua küçük .Biralar Tuborg şişe.İstediginiz içkiyi actirabiliyorsunz gibi görünüyor şimdilik.Ust kalibre yok tabiki.Benim için f/p olacak gibi görünüyor .Herkese iyi tatiller

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar kafanıza yatan bir otel bulabildiniz mi ?

• Bugün ETS de takip ettiğim belli otellerde zam gözüküyor. Acelesi olan yoksa Perşembe vs. tekrar baksın. Genelde Salı Çarşamba fiyatlar yükseliyor sonra tekrar düşüyor. Geçen aylarda çok kez tekrarlandı.

• Ftrhüseyin kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam hangi granadadasınız?

• Dentisttry D kullanıcısına yanıt

bulamadım maalesef zaman yaklaşıyor hala karar veremedik, bizde arabada yok bunyüzden ulaşımda önemli datça tarafında koylardaki pansiyon apart tarzı yerlere baktım hesap kitap yapınca yeme içme vs 5 gün 30 bine yaklaşıyor haliyle bu kadar para vereceksem herşey dahil kendine ait plajı havuzu olan yemek masrafım olmayacak kafam rahat olsun moduna giriyorum sizin aklınızda bir yerler var mıydı

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Sizin için lokasyonu en uygun kuşadası olabilir

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Okurcalar hocam

• Swandor kemer temmuz 23 ünde açılacak,eski pgs kiriş. Eco oda vardı geceliği 4500 liraya geldi ETS den bonusla Ağustos a rezervasyon yaptırdım, tadilat yapılmayan odalardan birini aldık ama tesisteki yenilenmelerle bence f/p oranı yüksek olacaktır, inşallah kümes gibi bir oda değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Zamanında burada bu oteli çokça önerip duyurmuştum, birinin değerlendirmiş olmasına sevindim bu yılki fırsatı, zira seneye bu fiyatta olmayacaktır.
    Tatil dönüşü yorumlarınızı bekliyoruz hocam iyi tatiller şimdiden

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.