Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
344
Favori
639.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalniz temmuz 2023 icin bakiyoruz. Ozamana kadar savas bitmisde olabilir. Bir Rus neden gelipte geceligi yaklasik 400 euroluk full konsept otel tutsunki? :)

Gider en ucuz pansiyon tarzi bir yer tutar, disardada ucuza yemek yer diye dusunuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni açıklanan otellerin fiyatlarını yazarsanız ilk sayfaya taşınır.

Limak Lara temmuz ortası 5 gece 32.000 TL ( standard oda).

• benmisim kullanıcısına yanıt
    Geceliği 400 euro dan neden tutsun ki ? Yok mu turistik acenteler Almanya gibi. Daha geçen hafta paylaştım uçak bileti içinde 20 gün tatil 619 euroydu. 😉

• SonyFun S kullanıcısına yanıt
    Yalniz burda Rusyadan kaçanlarda bahsediyoruz.
    Birde bahsettigin 20 gecelik tatil gelecek yaz icin degildir ;).

Yalnız kaçmayanlar da var, kışın gelen yazın gelmez mi sanıyorsun. Pansiyona olan ilgi artınca otomatikman fiyatları şişiriyor. Tabi pansiyona gidiyorsa …

• SonyFun S kullanıcısına yanıt
    Bakip görecegiz yalniz ne yapacagiz bilemiyecegim.

Hayırlısı.

• Agoda’dan rezervasyon deneyimi olan var mı? Bir sorun yaşar mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pore -- 6 Ekim 2022; 17:26:14 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt

Sabırsızlıkla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya uzun yıllar takıldım ve şunu gördüm , Bir kişi bir otel hakkında sezon boyunca yazıp çizip övüyorsa kesinlikle çıkarı vardır inanmayın , eline fırsat geçtikçe bir oteli kötülüyorsa yine kesinlikle inanmayın

bu tür kişiler bu forumda çoğunluk mudur hayır değildir ama etkilidirler ..

Dürüst insanlar çoğunluktadır ama kolpaçinolar gibi etkili değillerdir , çünkü sabah akşam aynı oteli yazıp durmazlar

Gittiği otelle ilgili deneyimini paylaşır ,soran olursa cevap verir ..hepsi bu

Bazıları gibi buralardan güç devşirip otellerle , acentelerle fiyat pazarlığına girmez ..

• şahıs ismi vermeden örneklendirebilirim , ilk buraya takıldığımda gündemde olan megasaray isimli bir otel vardı , forumun her sayfasında illa ki Megasaray otelinin ismi geçiyordu

sonraki yıl jiva geldi ,aynı şekilde jiva da jiva sayfalar dolusu yazılar..

o bitti , Granada Luxury Belek geldi gündeme (dikkat denizden 3-5 km uzakta)

o da bitti sueno geldi

şimdi bunların hepsi tu kaka , en son sueno ya da bir tekme vurulmuş

şimdi denilebilir ki bunlar performans oteli olduğu için o yıl gündeme geldi

Yok öyle bir şey ,ister inanın ister inanmayın ,size kalmış

bu senenin modasını duyurmaya birisi hazırlanıyor:)

eeee biz nereden öğreneceğiz en uygun kaliteli ve nispeten düşük fiyatlı oteli (ucuz demiyorum , ucuzluk kavramını önce turizm bakanımız sonra da enflasyon tedavülden kaldırdı, bakanımız şimdi yazın tatile gidemiyorsan kışın gidininiz diyor)

valla google haritalar yorumları , tripadvisor, ve buradaki yorumlar mukayese edeceksin , acentelerdeki fiyat hareketlerini takip edeceksin ,otel eğer tek acente ile çalışıyorsa tekel kurmuştur istediği fiyatı verir ben uzak dururum

a kartına böyle , b kartına böyle diye dandik uygulama varsa direkt otelle temasa geçeceksin vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrsy -- 6 Ekim 2022; 19:51:47 >

Gloria hotelleri gelmiş hocam yorumunuz nedir

Sayın röntgenci gurbetçilerle ilgili birşey dedimmi ben şimdi senin söylediklerine atifda bulundum sadece ayrıca sırf otel dolsun diye çocukları ücretsiz alıyorlar çocuklardan da ucret alınsın İtalya ve İspanya'da Geçiriyorlar deyip ama ne hikmetse 0 14 yaş iki çocuk ücretsiz oteldede konaklama gerceklestiriyorsun kısacası soylediklerinle altı kaval üstü Şişhane

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • m.kemALL kullanıcısına yanıt

acikcasi serenity e o paralari vermek yerine voyagelar degerlendirilir.

ancak verde ozellikle ,ardindan golf kesinlikle su ana dek aciklanan oteller arasinda f/p lerden birisi diye dusunuyorum.

verde bu yaz bile 5 gece 40 bin tl cikiyordu.1 sene sonrasina bu senekinden uygun fiyatlarla almak mantiksiz degil.

ben verde alabilirim yarin kuzen ile gorusup.

gloria rezervasyon yaptiran olursa da haber versin bana.

en son kuzeni ziyaret ettigimde muge anlidan tut , bakanlar filan vardi tatil yapan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 6 Ekim 2022; 20:49:39 >

Hocam gloria Verde için bir aksiyon alırsanız haber verin lütfen. Ciddi anlamda bende düşünüyorum

• seziast S kullanıcısına yanıt

ets yi aradim bu otele % 25 on odeme yokmus.daha tanimlanmamis.tanimlansaydi almistim.30 bin kesinlikle iyi fiyat.

• Gloria Golf ve Serenity bitişik, Verde’den de Serenity tarafına servisler varmış sanırım. Daha önce giden varsa ve Verde kısmında kalanların Serenity kısmını kullanabilmeleri hakkında bilgi verebilirse güzel olur.

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Ne diyon yav. Git bahçende oyna birseyler yap kafan biraz dagilsin.

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Çok dogru söylüyorsun. Yalniz nereye takilalim simdi :).
    Sherwoodlar falan acilsada kararimizi versek.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.