Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
345
Favori
639.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kasım için 13 yaşında oğlımla kirman belazur mı yoksa Rubi yi mi önerisrsiniz? Hava durumu kötü olabileceği için kapalı alanı daha büyük olan olan başka bir otel tavsiyeniz olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

Kısmen katılıyorum, alkol kalitesi otel kalitesini belirleyen kriterlerden biri ancak her zaman en doğrusu değil. Şuna emin olun hem yemek, hem alkol, hem eğlence olarak iyi olanların fiyatı zaten farklı oluyor. Hani diyorsunuz ya aynı fiyata satılan otellerde alkolü iyi olanı tercih ederim diye, işte noktada alkolden kısan yemekten artırır, alkolden artıran eğlencede kısar. Hiçbirinden kısmayan zaten aynı fiyat sıkalasında kalamaz.

Benim dediğim öncelik sürekli alkolde ancak alkol daha ulaşılabilir bir şey. Dediğiniz gibi alkol markaları nettir, otelde de içseniz evde de içseniz aynı. Ama eğlence farklı, yemek farklı. Bi kritere bakıyorsam alkol sevmeme rağmen diğerlerinin daha iyi olması önceliğimdir.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Oha! Ağzım açık okudum yuh diyorum sadece.

Cok buyuk bir kaza yasamis. Otel acisindwn buyuk bir rezalet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ftokan F kullanıcısına yanıt
    Üstad duja bodrum nasıldı. biz bu yıl belek te granada luxury de kaldık. otel büyüktü ortak kullanım alanlarına ve denize ulaşım zordu. ayrıca bizi en çok rahatsız eden şeyler oteldeki turist profili (ortadoğu yoğunluklu) ve özellikle barmenlerin yabancı turist ile yerli turiste farklı davranışları oldu. yemek kalitesi de beklentimin çok aşağısındaydı. sakin bir ortam arıyoruz bu yıl. bir de 4 yaşında kızımın eğlenebileceği alanlar olması önemli tabi. (aqua,havuz,çocuk etkinliklik alanı gibi)

Ailem bu pazar döndü bu otelden.
    Vay be adamı rezil etmişler.

Hani kanıtınız var mı, belki ayağı kaydı düştü” burası şok etti beni.

Gelecek yıl fiyatına göre ben bile gitmeyi düşünüyordum. Artık düşünürmüyüm bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 4 Ekim 2022; 21:4:52 >
  • Tesislerin hemen hepsi böyle,dünya kadar insan zaten çoğunluğu yabancı ve odakları onları memnun etmek olmuş bir hizmet anlayışı,yerli kendi ülkesinde gariban olmuş otelinde mi olmayacak. Bu adam hangi şartlarda hakkını arayıp alabilir kaldı mı o güven , sosyal medyadan adalet umar olduk.
    Senin kim bilir ne zaman yapilip yıllardır bakımını yapmadığın köprü merdiven neyse kırılıyor,adam belki ömür boyu felç kalacak,belki ölecek, ucuz atlatıp ayağını kırıyor 40 günde kendine gelemiyor,üstüne günlüğüne asgari ücret çektiğin tesise 3 gün kalan hakkını gel kal diye arayacak yuzsuzlugu de bulmuşlar kendilerinde. Senin bu adama adaletin olduğu yerde yattığı gün kadar maaşını, başına gelen iş yüzünden de kallavi bir ceza odemen gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 4 Ekim 2022; 21:31:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takibe alındı

• https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode12&messageId=154071076&url=https://eksisozluk.com/sueno-beach-side-hotel-rezaleti--7428283?a=popular

Yuh diyorum. Bu nedir Allah aşkına bundan daha büyük rezalet olamaz. Bu forumda sueno ile ilgili daha önce yazdıklarımı adeta ispatlıyor. Sueno diyince sinirleniyorum, bunu görünce sabah sabah daha da sinirlendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Bodrum o tarihte buz gibi olur denizi. Mayıs fiyatı da diğer dönemler için gerçekçi olmaz.

• Mickael Pote M kullanıcısına yanıt

Hocam düşündüğümüz bir otel biraz bilgi alabilir miyiz?

• Çocuğu okula giden aileler için bu tarihler nanay....

• AZOR_Ahaii kullanıcısına yanıt

Duja Bodrum güzel bir otel değildi. Yemekler için orta denilebilir belki ama içecekler felaket. İlk kez tatilde öğlenleri snack restoran yerine ana restorana gittik. Snack restoranda yarım saat bekledikten sonra sipariş ettiğiniz ürün kalmadı falan diyorlardı.

Denizi çok güzel. Bizim çocuklar büyük olduğu için denize iskeleden girebildik. Sahil kısmının oldukça taşlı olduğunu duydum. Otel yamaçta kurulu olduğu için sahile asansör ile iniliyor, bana pek zor gelmedi.

Aquapark var ama otelin denize en uzak bölümünde. Golf araçlarıyla gidiliyor. Dönüşte yürümek zorunda kalabilirsiniz. Çocuklar için diğer etkinliklere hiç dikkat etmedim.

Turistlerin bence yarısı Türktü. Ortadoğulu turist hiç yoktu diyebilirim. Sturbucks vardı ama çocukların istediği ürünlerin neredeyse hiç biri yoktu. Olanların da lezzeti kötüydü.

Oteli beğenmememe rağmen erken rezervasyonda düşük bir ücret ödediğim için mutsuz da ayrılmadık.

Geçen sene Barut Kemer'de de kalmıştık. Müşteri profili, yemekleri, içecekleri, hizmet kalitesi (sınırsız alakart hakkınız var, rezervasyonlu alakart sabah kahvaltısı da mevcut) bence çok iyiydi. Sessiz sakin pek de büyük olmayan bir oteldi. Oranın fiyat açıklamasını bekliyorum. Çocuk etkinliklerine maalesef hiç dikkat etmedim:)

• ftokan F kullanıcısına yanıt
    Değerlendirmeniz için teşekkür ederim hocam.

• ETS Tur Erken Rezervasyon sayfası açılmamış henüz ben göremedim ama  

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Bilmeden yorum yapmayın. Daha önce aynı tarihte aynı otelde idim, hafif serin ama müthiş bir deniz vardı. Girilemeyecek demek buz gibi deniz demek. Öyle değildi. Bilerek satın aldık yani. Tahminleriniz sizin Deniz sıcaklığı algınıza göre geçerli, tüm otel denize giriyorduk, havuz bomboştu.

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Kızmayın yahu. Ben de Mayıs sonu Haziran başı Voyage Torbaya gitmiştim. Dondum ki ılık deniz severim. Hayırlı olsun.

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

bende 21 mayısta bodrum tatili almıştım. eşim ve kızım 1 kere dizlerine kadar suya girdi, bir daha soğuk sudan dolayı hiç girmediler. bu nedenle o tarihler uygun olmasına rağmen almıyorum.

• Herkesin her tatilden beklentisi farklı olduğu gibi denizden yemekten vb. Aldığı keyif te farklı olabiliyor, bu sebeple girilmez girilmiyor gibi cümleleri doğru bulmuyorum,
    Biz giremedik, çocuk giremedi gibi ifade ettiğinizde daha doğru oluyor

• Barut Hemera ve Barut Sunwing agoda üzerinden alınabiliyor. Yüksek mi fiyat yoksa mantıklı mı hiç gitmediğim için bilemedim düşünen varsa bakabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.