Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
327
Favori
644.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eklemediğim çok otel var delphine özel değil.kaçırdıklarımı mesaj atın veya alıntılayın ekliyim demiştim.yoksa 1000 tane oteli tek tek eklemem mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Pine Bay Hotel tatilimiz çok iyi geçiyor tam dediğiniz gibi çıktı şansımıza 2 gündür yaz gibi hava güneşleniyoruz bile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt

Cogunda kaldim rixos tekirova en iyisi. Beldibine asla gitmeyin dede oteli. Eglence animasyon kaydirak vs sifir. Ben mardani tavsiye ederim. Butcesi olan titanic mardan a gitsin. Rixoslarin adi rixos. Belek haric digerleri avam dolu. Mardan 1 kaya palazzo 2 dir benim icin...

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt

Senede genelde 3 Antalya otelinde tatil yaparız. Sayılan otellerden Rixos Tekirova da bir kaç sene önce villada kalmıştık. Açıkçası çok beğendiğimiz bir otel olmadı. Barut Lara da ise geçen sene yenilenene kadar 5-6 kez kaldık cidden beğendiğimiz bir oteldir fakat Gloria Serenity mesela ondan 1-2 tık daha üsttür. Verde yi bilmiyorum bu sene görecez. Sayılmayan otellerden Regnum da 3 kez kaldık tesis süperdir ama yemek kalitesi bence fiyatına hiç yakışmayacak kadar kötüdür. 2 kere gittiğimiz Maxx Belek de Maldiv Villasında da kaldık ve kusur bulmak zor fakat tercihimi sorarsanız gene de Gloria Serenity derim çünkü ondaki huzuru hiç bir otelde bulamıyoruz. Kısaca zevkler çok subjektiftir ve belli bir klasmandaki otellerin hepsinde ufak ayrıntılar tercihi belirler.

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

Bu arada kimsenin tercihi için eleştiri yapamam fakat hayatımda gidip de fiyatını hiç ama hiç yakıştıramadığım tek otel Kaya Palazzo dur. Otelde plajda yer bile bulunamadığı olabiliyor daha saçma bir şey görmedim.

• Ben gittiklerim arasında en beğendiğim forumda adı bile geçmeyen Regnum Carya dır. Sueno Selectum Titanik (Mardan Hariç) çoğu otelden gömlek gömlek üstün bir otel .. Bu arada kışın Lara Barut a gittim sömestirde çok beğendim içki kalitesi muazzam çerez isteyince direk sıcak antep veriliyor saf antep ( bir ara forumda konu olmuştu fıstık ağırlıklı çerez ) :) Yazın Titanic Bodruma gitmeyi düşünüyorum yine 4 sene önce gitmiştim çok beğenmiştim umarım bozmamıştır.

• osonguler kullanıcısına yanıt

Valla hocam nasil bir sezona denk geldiniz bilmiyorum ama gecen sene sezon ortasinda hem de bayrama denk gelen haftada kaya palazzodaydim yer bulamama gibi bir durumla asla karsilasmadim. Belki de size oyle denk gelmistir. Ozellikle deniz suyu dolu olan havuzda tedirgindim o bile rahat yer bulunabilir durumdaydi. Siz kaya belekte kalmis olmayasiniz cok sasirdim.

Bakin segmentindeki

Voyage belek

Gloria senerinty

Rixos tekirova gibi otellerden kat kat ustundur benim gozumde.

Ben tr de otele gitmeyi biraktim ama suan sorsaniz palazzo derdim.

• sezar kullanıcısına yanıt

Regnum carya

Max royal

Mardan

Ucu anltayada digerlerinden ayrilir.

Titanic bodrum her zaman iyidir ama ben olsam vogue tercih ederdim

• Yurtdisina bakiiiiin
    Bu konustuklarimizdan gomlek gomlek ustunler ucak dahil daha ucuza geliyor...

İnanın bilemem belki denk gelmiştir ama yönetimin yaklaşımı da çok sinir etmişti. Check out günü tripadvisor a kötü eleştiri yazınca tüm otelde bizi arayıp buldular ve yorumu değiştirtmek için her şeyi denediler biz de en sonunda tamam sileriz ne yapalım dedik. Denk gelmiş olabilir ama hayatta bir daha şans vermem o kesin.

Hele kusura bakmayın ama bence Serenity ile kesinlikle aynı segmentte değil. Benim için en üst oteller Maxx ve Serenity dir. Yemekleri düzelirse Regnum da sayılır. Dediğim gibi beklentiler zevkler değişir herkes farklı düşünür. Ama maalesef 15 yıldır Antalya da senede 3 otele gideriz Kaya Palazzo kadar hayal kırıklığına uğradığımız otel olmadı. Şans diyelim 🤷‍♂️

• Bu senenin fp otellerini yaziyorum orta seviye icin
    Belek icin
    Gloria verde
    Rixos park
    Ic santai(cocuk icinse en iyisi budur)

Dip not rixos beldibi en kotu fp oteldir

Ustad ben de her yaz antalyada uc otele giderdim. Size hak verdim soyleki sizde cok otele gitmissiniz bir seye caniniz sikildiysa otel size dar geliyor haklisiniz belki de yasadiginiz sikinti katlamistir stresinizi. Ben hiiic dusunmuyordum yorumlarda bina eski yazdigi icin. Uc guvendigim arkadasim onerince hadi gidelim dedim. Inanin oyle keyif aldikki anlatamam. Icki konusunda hassasimdir. Bir cok single.malt dahi mevcuttuki belekte tek cesit ya olur ya olmaz genelde

• Oylesine geldim cok uzattim dedigim gibi tr ile isim bitti. Ya suan singapura bir hafta gidip gokdelen otelde kalip donsem voyage dan ucuza geliyorki git gel ucak sirf 50bin. Saka gibi ama durum bu. Bu sene misir ve hirvatistandan yana kullanacagim hakkimi. Ikisi de rixos

Alkol konusunda hakketen çok iyi ona katılmamak imkansız 😄

Dediğiniz gibi çok fazla otele gidince insan başkalarına hiç batmayan ayrıntılardan bile aşırı rahatsız olabiliyor. Örneğin geçen sene de NG Phaselis i çok kötü bulduk ama o da çok beğeniliyor.

Walla inşallah herkes en güzel tatilleri geçirir sonuçta herkes bütçesinden epey bir miktar ayırıp en güzel günleri geçirmeye çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar

Ben gittiklerim arasında en beğendiğim forumda adı bile geçmeyen Regnum Carya dır. Sueno Selectum Titanik (Mardan Hariç) çoğu otelden gömlek gömlek üstün bir otel .. Bu arada kışın Lara Barut a gittim sömestirde çok beğendim içki kalitesi muazzam çerez isteyince direk sıcak antep veriliyor saf antep ( bir ara forumda konu olmuştu fıstık ağırlıklı çerez ) :) Yazın Titanic Bodruma gitmeyi düşünüyorum yine 4 sene önce gitmiştim çok beğenmiştim umarım bozmamıştır.

Söylediğiniz otelin forumda adı nasıl geçsin hocam ? Amazon indirimi sayfasına girin millet 1 kutu kek indirimi için kapışıyor. Söylediğiniz otelin 5 gecesi 95k :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar. Şarm-el Şeyh veya Hurgada için herşey dahil otel tavsiyesi olan var mı? O bölgede gördüğüm kadarıyla çok mümkün değil ama sığ deniz ve güzel yemek önceliklerimiz

• ermac20 E kullanıcısına yanıt

Accor all u kurup gozunuz kapali alabilirsiniz. Ben ikisinde de rixosu tercih ettim ama accor da bir cok otel var

Accor all fransanin ets sidir

Turkiyede rixoslara giderken bile buradan aldim.

Edit: sharm da hersey dahil ucuz olarak movenpick var ama rixos seagate butceniz yetiyorsa on numaradir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_Webster -- 26 Mart 2023; 20:20:19 >

Ustad simdiden iyi tatiller. Sharma gelirseniz denk gelirsek bir iki kadeh atariz

Eyvallah çok isterim 👍

Teşekkürler hocam. Rixoslar aşıyor açıkçası beni pickalbatros grubunu gözüme kestirdim bu oteller yada benzer bütçedeki oteller için bir bilginiz yada tecrübeniz varmı hocam

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.