Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
327
Favori
644.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soran arkadaşlara tavsiyem nurdan bakın Check24
    Uygulamasi mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İran halkının bizim halktan zengin olmasını yediremiyorum,Antalyada otellere iğne atsan yere düşmezmiş İranlı kaynıyormuşmuş nevruz nedeniyle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendrickk

İran halkının bizim halktan zengin olmasını yediremiyorum,Antalyada otellere iğne atsan yere düşmezmiş İranlı kaynıyormuşmuş nevruz nedeniyle.
    Türk zengini Monaco‘da tatil yaparken Monaco halkinin buna imrenmesi gibi bir sey bu. Zengin her yerde zengin.

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Buradan zamaninda dayim bizim icin rezervasyon yapmisti Limak Lara‘da, giriste bir sürü problem yasadik, fiyat farkini istediler v.s. Pek de güvenmeyin.

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Walla ben aralık ayında her biri 4 gece olmak üzere Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları için 3 farklı otel rezarvasyonu yaptım. Her biri de aldığım fiyatın üzerine %50 zam yaptı. Aldığınız otel önemli.

• osonguler kullanıcısına yanıt

Al benden de o kadar. 1 hafta önceye göre bile farkedebiliyor.

Yurtdışı siteden almak demek kafan rahat tatili yapıcam demek değil bu arada. Yukarda bi arkadaş yazmış işte otele girişte bi sürü kıllık yapabiliyorlar. Aradaki farkı isteyebiliyorlar. Benim başıma gelmedi ama ihtimaller dahilinde.

• osonguler kullanıcısına yanıt
    Toplam ne kadar ödediniz 80 bin tl var mı?

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Bugün Ankara'da Diverso ofisinde Coşku beyi ziyaret ederek Haziran ayında Sueno Beach Side için rezervasyonumuzu yaptık. Yardımlarınız, ilgi alakanız için teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forcury F kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl ailem için rezervasyon yaptırmıştım o otele
    Bu yıl baya yüksek çıkıyor fiyatı sizin tarih ve fiyat bilgisi paylaşmanız mümkün mü.

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Açıkçası her ne kadar söylemekten hoşlanmasam da sorduğunuz için söylüyorum 110 civarı tuttu toplam ama oteller Gloria Verde, Gloria Serenity ve Cullinan olduğundan bu kadar yüksek tuttu.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Hocam sharm guzeldir,cok oldu gideli ama temmuz agustos cok sicak olur.sharm da sadece otel degil mercan dalislari,snorkel,çöl gezisi,hatta kahire turu ile giza pramitleri iyi olur.pronto da uygun fiyatlar vardi bu sene.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    6-12 Haziran 2 yetişkin 1 çocuk 22000
    World karta 1000tl puan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt

25-29 Nisanda 4 gece için otel bakıyorum.Haziranda Kemerde Kimeros Parka gideceğiz 6 gece. Nisanda da 4 gece planlıyoruz 2 kişi. Bütçe 20.000 civarı. Açık havuzu ısıtmalı olması tercih sebebi olabilir.

ETS'den dikkatimi çekenleri yaklaşık fiyatlarıyla birlikte aşağı yazdım. Bunlardan veya bunlar dışında tavsiye ettiğiniz otel var mı? Nisan sonunda Antalya'nın ideal bölgesi neresi?

- Rixos Premium Tekirova 18.600 TL

- Rixos Beldibi 12.800 TL

- Gloria Verde 21.400 TL

- Xanadu Resort 20.800 TL

- Lara Barut Collection 24.000 TL

- Barut Hemera 23.300 TL

- Arum Barut Collection 18.100 TL

- Acanthus & Cennet Barut Collection 21.700 TL

- Voyage Sorgun 20.200 TL

- Akka Antedon 16.800 TL

- Akka Alinda 13.400 TL

- Adam & Eve 19.800 TL

- Kirman Sidemarin Beach & Spa 15.800 TL

- Kirman Belazur Resort & Spa 15.400 TL

- Sherwood Exclusive Kemer 17.800 TL

- Granada Luxury Belek 17.100 TL

- Bellis Deluxe Hotel 17.100 TL

- LIU Resorts 17.800 TL

- Miramare Beach Hotel 20.000 TL

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt

Selam.nisan sonunda belek kemer kaş fethiye alanya heryerde tatil yapmışımdır.şahsen o tarihte 20 bin harcayacağıma haziranda ki tatilden sonra temmuzda giderim bir daha tatile.haziran bile riskli çünkü.

illa gideceğim derseniz de sadece Alanya biraz daha sıcak olmakta diğer ilçelere göre

listenize bakınca da o fiyata rixos , gloria gibi isimler varken diğer otellerle işin olmaz.rixos premiumun 20 ettiği yerde diğerleri 6-7 bin tl ancak eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 25 Mart 2023; 9:18:33 >
  • Değerli forumdaşlarımız.

Ramazan Bayramı dönemi için ısıtmalı açık havuzlu tesis arayışında olanlar için,
    Hava ve deniz suyu sıcaklıklarının da Antalya'nın diğer bölgelerine göre daha efektif olacağı bölgede yer alan;

RUBI PLATINUM SPA RESORT SUITES

Tesisi fiyat/performans bakımından eşsiz bir seviyede.
    Deluxe Odalarda; 1. Çocuk 12, 2. Çocuk 3 yaşa kadar ücretsiz.

İlgili tesiste DH KULLANICILARINA ÖZEL İNDİRİMLER sistemlerimize tanımlandı.

Aracılığımız ile gerçekleştireceğiniz rezervasyonlarda aşağıdaki kampanyalar geçerlidir

- Fiyatlara iptal güvencesi dahildir
    - Vade farksız 12 taksite kadar yapılabilir (Yapı Kredi ve Vakıfbank World)
    - %1 ön ödeme rezervasyon anında, kalan ödeme otele girişten 1 hafta önce gerçekleştirilebilir.
    - Yapı Kredi ve Vakıfbank World karta 1000 TL puan hediye edilir (15.000 TL ve üzeri ödemelerde)

Bilgi, teklif ve rezervasyon talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiyle Kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

Merhaba bende tam olarak katılmıyorum Lara Barut bence ordaki en iyi otel içki ve yemek kalitesi ve konfor olarak ben ordaki çoğu otelele gittim Hatta arkadaşın olmadığı regnum , mardan, maxx dahil ama fiyat kalite olarak Barut ailesi çok iyi o listede Rixos ve Barut lara

Shafter a katılıyorum ama illaki seçeceksen rixos tekirova derim. Listende ki çoğu otel hatta bazılarının ücreti dahada fazla rixos tekirovayla kıyaslanamaz. Tek sıkıntı daha sonra otel beğenmekte zorluk yaşayacaksın.

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt

Rixoss hocam.Digerlerini düşünme bile.

Neden ilk mesajda Delphini eklemedin? Baya kaliteli otrl zinciridir Delphin.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.