Şimdi Ara

2023 a3 mü 2023 508 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba araba almayı düşünüyorum ama a3 ve 508 arasında kararsız kaldım. Anladığım kadarıyla konfor ve sürüş olarak 508 daha iyi ama aracın piyasası ve ileride satılma durumu olarak ise a3 daha avantajlı gibi. Sizlerin fikirleri nelerdir merak ediyorum.




  • Fransız markalarına güvenmiyorum bana kaliteli ve sağlam gelmiyorlar. Ayrıca premium bir marka olduğu için ben Audi diyorum .
  • A3 tasarımı güzel, motoru çok tatlı teknoloji de tatmin edici ama odun gibi bir sürüş hissiyatı vardır söyleyeyim. Derdiniz genişlik değilse ve ben sürüş keyfi olarak çok bir şey beklemiyorum diyorsanız A3 diğer her kategoride birkaç gömlek üstünde 508’in. Değerini çok daha iyi koruyacaktır. Eski kasa halojen farlı A3 sedanlar için istenen paraları görünce kafayı yiyorsunuz zaten :)
  • 508 makyaj yedi. Şuan almazdım. Ama 508 daha iyi bir araba bence. Makyajlı kasa çok daha şık ve kaliteli duruyor. 2.el piyasası olarak A3 çok başarılı, 508 biraz yavaş bu konuda. Bu arada 508 dizel değil benzinli alınmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcadongusu

    A3 tasarımı güzel, motoru çok tatlı teknoloji de tatmin edici ama odun gibi bir sürüş hissiyatı vardır söyleyeyim. Derdiniz genişlik değilse ve ben sürüş keyfi olarak çok bir şey beklemiyorum diyorsanız A3 diğer her kategoride birkaç gömlek üstünde 508’in. Değerini çok daha iyi koruyacaktır. Eski kasa halojen farlı A3 sedanlar için istenen paraları görünce kafayı yiyorsunuz zaten :)

    Kullandınız mı bilmiyorum ama eski dümdüz hisli ve kuru darbe emişli sürüş yeni kasada yok, hem konforu çok tok ve güzel hem de çok dinamik 35Tfsi A3. Eski CLA'nın çok daha konforlusu gibi..


    Hatta aksine içi, plastikleri dekorları kesinlikle kalitesiz, asıl bu konuda 508'in gerisinde.. mutlaka 508'e göre işçilik ve boya kalitesi iyidir ama plastikler düpedüz kötü.. sadece çok alengirli, Lambo dizaynı gibi bir içi var insan bişey sanıyor başta, aslında eski aşırı sade 8V kasadaki efsane malzemelerden eser bile yok.


    Asıl iyi hatta premiuma göz kırpan kalite hissiyatı 508'de var.. A3 ise direksiyonu ciddi keskin ve hassas, virajı çok net ve kararlı araç hiç bozukluktan etkilenmiyor alayım basayım uzun yola dedim içimden.. 508de böyle düşünemedim, uzak kaldım araca, direksiyon falan çok suni, araba büyük, sportif görünümlü ama konfor-otoban odaklı..


    Dizayn ve karizma olarak kıyaslanabilir değiller, 508 çok önde.. logo hastası pek otomobilden çakmayan kitle için ise A3 kıymetli.


    İkinci elde A3 net önde. A3 fiyatına da 508 gibi Arteon ayarı bir araç alıyorsun o da var.


    Bu arada A3 30tfsi ise hiç bilemem, o araç torsiyonlu, torsiyonlu modelde en başta öyle direksiyon ayarlayamazlar. 508 yerine de 30 tfsi almazsın yani.


    Ben A3 35tfsi alırdım ama 508 kesinlikle daha üst düzey ve iyi bir araç..





  • aracın piyasası ve ileride satılma durumu

    =

    a3 alacam 508 yeşillik olsun diye koydum
  • 508 gibi arabalar, arabayı nasıl kullanacağından çok nasıl satacağını düşünüp, bile bile her açıdan daha geride olan seçeneklerle arasında tereddütte kalanlara uygun arabalar değil.

    Alın yine vosvosunuzu, caponunuzu, doblonuzu... mutsuz mutsuz biner, mutu mutlu satarsınız sonra. Nasıl olsa öyle yapmayacak mısınız? Kararınız belli zaten, aynı kafadaki birilerinin piyasa, usta, parça... diye içinizi rahatlatmasını bekleyerek zaman kaybetmeyin. Her gün alacağınız arabanın fiyatı artıyor.
  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Hocam forumu açarken 508’e daha yakındık bu mantıkla sormamıştık yanlış anlamışsınız

  • ilkerakar İ kullanıcısına yanıt

    Arabayı alıp hemen satmak gibi bir düşüncemiz yok. Zaten öyle bir ekonomik durumumuz da yok ama ileride satacağımız zamanı da düşünelim dedik hocam. Zaten forumu açarken de 508’e daha yakındık.

  • jjjjjjjttttt J kullanıcısına yanıt

    =

    508e yakındık ama bize esnaf arabası lazım a3 alalım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerakar

    508 gibi arabalar, arabayı nasıl kullanacağından çok nasıl satacağını düşünüp, bile bile her açıdan daha geride olan seçeneklerle arasında tereddütte kalanlara uygun arabalar değil.

    Alın yine vosvosunuzu, caponunuzu, doblonuzu... mutsuz mutsuz biner, mutu mutlu satarsınız sonra. Nasıl olsa öyle yapmayacak mısınız? Kararınız belli zaten, aynı kafadaki birilerinin piyasa, usta, parça... diye içinizi rahatlatmasını bekleyerek zaman kaybetmeyin. Her gün alacağınız arabanın fiyatı artıyor.

    bu tip vatandaşlar a3 gibi 508 in yanında meşe kütüğü kalan bir arabaya bavul dolusu para verecek olmanın üzüntüsünü tatmin etmek için bu tür konuları açıyorlar

  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Bugün formunuzda degilsiniz . Hayret Insignia önermemişsiniz  

  • 508 güzel araç gerçekten. Uzun yolda da çok denk geliyorum yoldaki genişliği ve duruşu çok başka. Sürüşü de keyifli olduğu söyleniyor. Bu iki araç arasında kalsaydım açıkçası 508 i alırsam daha mutlu olurdum. A3 ü almış olsaydım muhtemelen kendimi geri plana bırakıp sırf Audi logosu var diye ve ikinci eli iyi diye almış olurdum ki böyle bişey yapmam, canım kendim :))
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    adam gayet f/p aracı önermiş, neden insignia önereyim ki?

    zaten 508 almayacak,yeşillik olsun diye koymuş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Temmuz 2023; 12:11:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.