Şimdi Ara

2022 Yılında bu konuyu hortlatacağım. [Mesajınızı Bırakın-09.02.2016-Geri Döndük 14.02.2022] [2023]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
13
Favori
6.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bu hesabım banlanırsa yeni hesabımlada olsa hort yapacağım. 6 sene sonra hortlatacağım.
    Cevap atan tüm üyeler konudan haberdar/@mention edilecektir.

Sağlıcakla kalın.

2022 Yılında bu konuyu hortlatacağım.  [Mesajınızı Bırakın-09.02.2016-Geri Döndük 14.02.2022] [2023]

Merhaba, geldik 2022 yılına. Hala forumda takılan var mı bilmiyorum ama bu süreçte acı tatlı bir çok olay yaşadım. Okulumu bitirdim, çok sevdiğim insanları hayatımdan çıkardım, çok seveceğim insanları aldım. 2019 yılında babamı kaybettim, hayatın acı hisleriyle yüzleştim. Zaten durgun olan tavrımı olgunlukla harmanladım. Önce ehliyetimi aldım, üniversitenin son senesinde ilk arabamı aldım, sattım. Pandemi girince 2020 yılında haziran-kasım arası askerliği bekledim. Acemi kütahya 3.bölük / Usta Eskişehir Hava KK. da askerliğimi yaptım. Askerden sonra da işe girdim ve hala bir şirkette çalışmaya devam ediyorum.

Acı tatlı birçok olay yaşandı, hala hayattayız ama hayat mı yaşıyoruz tartışılır. Ya sizde neler oldu ? Hayat nasıl ? :)

2023/7 edit : Selam herkese, aradan kaç sene geçti, büyük felaketler atlatıldı. Buraya yorum yapıp aramızda olmayanları rahmetle anıyorum. Yola devam ettiklerimizin yolları umarım güzeldir, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTK YGLort -- 31 Temmuz 2023; 14:46:26 >

• First.
  • Rezervasyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlendin mi
    Düzgün bir yerde çalışıyor musun

• TTK YGLort kullanıcısına yanıt
    Öğrencisin diye evlenemez misin?
    Düzgün bir yerde çalışamaz mısın?

• Bakalım okulum bitecek mi? Hayatım nasıl olcak? En önemlisi mutlu muyum? görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKY -- 9 Şubat 2016; 22:52:50 >
  • Reserved

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerdesin?

• sen de unutursun ben dee
  • Pekii

• 09.02.2016
    Mezun Öğrenciyim , hayallerime ve hedeflerime çabalıyorum.
    Radyo Sinema Televizyon yada Gazetecilik istiyorum.
    Umarım bu uzun zamanda toplu para elime geçmiş olur ve yatırım yaparım.
    Toplu para gelirse miktarına göre iş de kurulabilir , zaman göstericek.
    Çok zengin değil rahat geçim istiyorum.
    Evlenir miyim bilmiyorum , taş kemiririz artık.
    Şimdilik bu kadar.
  • Rez editlerim

• Öğrenciyim
    Sınavlara çalışmam lazım
    adam akıllı bölüme gitmem gerek
    inş çalışırım
    ne yaptım ulan

bakacazz
  • Edit: şu anki ülke durumu ise Sur ve Cizre de operarasyonlar bitti. YPG'ye karşılık veriliyor. Halep'e gircez gibi. Rusya ile ABD durumlar çok iyi değil. Türkmen Dağı direniyor. Benim için bu sene TEOG (liseye geçiş sınavı) var. 2022'te galiba üniversite 2-3e geçecem. Lise olarak anadolu (ticaret) istiyorum. Yeni telefon alacam (lenovo p70). Beni haber etmeyi unutma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 14 Şubat 2016; 21:06:39 >
  • Şöyle yerimizi ilk sayfaya alalım

İngilizce durumu nasıl?

SolidWorks, Catia, AutoCad gibi programlarla haşır neşir misin

Dilara durumu nasıl? Sana çok çok çok aşığım ben. 4-5 senedir oldugu gibi hala platonik misin? Yoksa açıldın mı?? Yoksa evli misiniz? O kadar degil, ya nişanlı?? O da mi değil? Çıkıyor musunuz peki?? Ulan muhabbetin var mii en azindan???

Şirketlerin durumu nasıl? Büyüme, gidişat iyidir insallah. Güzel yerlere geliyor muyuz? Merdivenleri ikişer ikişer çıkıyor muyuz?

Dilooşş ben sana çok aşığıımm yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 9 Şubat 2016; 23:24:44 >
  • Bilkent EE bitmiştir?
    ABD'ye yerleştin mi?
    Doktora yapıyor musun?
    Hayatından memnun musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 9 Şubat 2016; 23:11:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, üniversite bitmiştir inşallah, neyse kendime ek 2 sene hak tanıyorum hazırlık meselesi felan.

İmkansız birşey Aslı'nda ama acaba hala o tatlı gözlüklü kızla iletişim halindemiyim? Hani bana İstanbul'u gezdirecekti.

Baya büyümüş ve olgunlaşmış olamıyım, sonuçta o kadar yıl geçti artık yanlış yapmayan birisi olayım.

Üniversite olarak İstanbul istiyordum, ama heralde Ankara olmuştur belkide yurtdışı olmuştur he, hukuk fakültesi istiyorum. Bugün okuldan anneme verilen kağıtta hukuk için uygun olduğum yazılı. Kişisel olarak hukuk için kendimi adapte etmeye şimdiden başlamıştım.

Kendimi keşfedip neleri yapabileceğimi anlamış, dini olarak yanlış bir kişi olmamış ve başarılı insan olmalıyım
    İnşallah olmuşumdur

• Yerleşelim şöyle
  • Bir zamanlar "o" vardı dillerden düşmüyordu ne oldu başardın mı. belki başkası gelmiştir yerine. Ona da selam buradan :) Anlatırım ben sonra "esboç" olayını. Sadece : tgb. aklına gelir oradan.

(çok şifreli konuştum ama anlarsa anlar anlamazsa koy d.tüne rahvan gitsin. gerçi anlar ya hatırlar bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp3446 -- 9 Şubat 2016; 23:36:58 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.