Şimdi Ara

2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
14
Favori
90.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
  • Yeni Accord un ekim 2021 de, yeni civic in de kasım 2021 de geleceği söyleniyor. Yeni civic varken yeni accord un çok satmayacağını düşünüyorum. Kasa olarak zaten oldukça benziyorlar ve accord da doğal olarak daha pahalı olacağından pek tutulmayacağını düşünüyorum. Megane 4 ile talisman gibi olabilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 17 Eylül 2021; 22:39:7 >

Çok can yakar. Gücü ne acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gücünün düşürüleceği aşikar motor soğutma ve daha az benzin püskürtülmesi için optimizasyon sebebiyle. Beygir gücü konusu lpgde eleştirilebilir belki düşürüldüyse, onu da lansmanda öğreniriz2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 17 Eylül 2021; 22:38:45 >

Orijinalden alıntı: Dr.GU

Yeni Accord un ekim 2021 de, yeni civic in de kasım 2021 de geleceği söyleniyor. Yeni civic varken yeni accord un çok satmayacağını düşünüyorum. Kasa olarak zaten oldukça benziyorlar ve accord da doğal olarak daha pahalı olacağından pek tutulmayacağını düşünüyorum. Megane 4 ile talisman gibi olabilirler

Civic %50 ile gelmezse zaten ne accord ne civic satilmaz city 220den 260a itelerler ne güzel dünya

Civic i bilmem de Accord kesin 400 üzeri rakamlarla satışa sunulacaktır. Full paketi 500 bile olabilir. O fiyatlardan da çok fazla satılacağını sanmıyorum. Şahsen benim 500 bin param olsa A5 falan alırım. Bakalım hayırlısı

2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] 2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] 2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR] 2022 YENİ KASA >Honda Civic< [GÜNCEL BİLGİ-VIDEO ve FOTOLAR]

• Dr.GU kullanıcısına yanıt

Renk ve jantlar çok güzel.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.