Samsung 2022 model tv lere xbox game pass geliyor artık konsol olmadan direk tv den oynayabileceğiz muhteşem bir özellik https://www.youtube.com/watch?v=_EivoB8L0go&feature=youtu.be |
2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (8. sayfa)
-
-
Qn95b samsung online mağazasında satışa çıktı 44.210 tl
https://shop.samsung.com/tr/qn95b-neo-qled-4k-smart-tv-2022/
-
Hocam 75 inç ile 65 inç arasında neden sadece 5 bin tl fark var sence? 75 inç olanın fiyatı yanlış mı yazıldı acaba, 48.947 tl diyor da
-
Evet çok garip 4000tl fark var. Bir araştırayım bende merak ettim
-
bu muhteşem bir haber. inşallah Türkiyede aktif olur.
-
Şimdi 65qn95b tv yi aldığım burak bey ile görüştüm. Ürün Türkiyeye henüz giriş yapmamış ve fiyat güncellenmemiş diyor. Türkiyeye 62.999 tl den girecek diyor. Muhtemelen stoğa girince fiyatı güncellenecek 62.999 tl diye
-
63 bin mi ? 65qn95b hangi araba markasının modeli.
şaka bir yana tv fiyatları gerçekten araba fiyatlarına geldi. artık tv forumlarını tv almak için değil de merakımızı gidermek için takip ediyoruz.
-
75 olanı 63.000 65 olanı 44.000 tl maalesef artık 60 da araba yok ekonomi çökmüş 1 dolar 18 e dayanmış durumda eskiden ne derdik bekleyelim fiyat düşer artık maalesef öyle değil. Çıkar çıkmaz aldın aldın yoksa o fiyata bir daha bulamıyorsun. Dolar devamlı yükseldiği için fiyatlara devamlı zam geliyor. Bu hükümet gitmeden de düzelmeyecek maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 11 Haziran 2022; 10:7:39 > -
Eskide takılı kalmanın manası yok. 63 bin tl ye araba mı kaldı Allah aşkına? Düzgün, az km li güzel bir araba alayım dedin mi milyondan başlıyor artık. Eski fiyatlara takılı kalan hiçbir şey alamaz
-
Hocam sitede stok gelince haber ver yazıyor fiyat olarak iyi fiyat ama şuan ürün henüz Türkiye giriş yapmadı gelincede muhtemelen 62.999 satışı olacak. -
Hocam aynen öyle -
Ben tv yi @Burak_Keskin06 dan aldım. Her konuda çok yardımcı oldu alacak olanlar gözü kapalı alabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 13 Haziran 2022; 10:32:13 > -
QN95B kampanya indirimleri başlamış :)
nakitte yüzde 10 indirim artı 2500 tl kullanımlık çek ..toplam 7 bin tl...
Fakat Burak beyin söylediği ses problemleri çözüldümü bilmiyorum....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nef1 -- 16 Haziran 2022; 12:17:1 > -
Bugün 65qn95b yi teknosada yakından inceleme imkanım oldu. Siyahlar oled ile aynı neredeyse görüntü ve renkler inanılmaz görüntü sanki ekrandan çıkacak gibiydi. Ben 65qn95b aldım ama teslim almadım. 1 ay sonra taşınacağım için mağazada bekletiyorum. Teknosada tv yi görünce heyecan bastı resmen pc de 4k 144 hz hdr nasıl görünür kim bilir.
-
Hocam Samsung modelleri bir güncelleme sıkıntısı vurmuş. Yerel karartmayı etkiliyormuş. O zaman sanırım sizin baktığınız modelde öyle şeyler yoktu? QN90B kullanıcıları durumdan şikayetçi ama QN95B’de aynı durum var mı bilmiyorum. Bu sitedeki bazı özelliklerin Avrupa ülkerinden farklı olmasıyla ilgili bir bilgi alabildiniz mi? Şimdi böyle yazınca beni de heyecanlandırdınız, sanırım QN95B’deki işlemci QN90B’ye kıyasla baya bir fark koyuyor ortaya. Almışken QN95B almak daha mantıklı olacak benim için de galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ev3t hocam bilgim var. avsforumda tartışılıyor genelde qn90b modelde var o sorun ama 10 kişiden 2 sinde oluyor yazılımsal değil deniyor birisi güncelleme yapmış sorun yokken diğeri hiç güncelleme dahi yapmadığı halde birden kendi kendine ortaya çıkmış. Nedeni nedir kimse bilmiyor ama qn95b de youtube incelemelerinde böyle bir sorun görülmedi ayrıca mağazada da baktım efsane siyahlar vardı ve görüntü oled gibide karanlık değil çok aydınlıktı çiçeklenme ışık sızması vs hiç görmedim.
-
Hocam sen böyle anlatınca daha da heveslendim açıkçası. Ben de bir ara gidip teknoloji marketlerinde bakayım bari :)
-
arkadaşlar 2021 model 75 inc qn90a modeli 36bin tl ye alınır mı sizce? 2022 model gelince 50bin liralar olacağı konuşuluyor. sizce bu 75 inc neo qled tv mi yoksa 65 inc oled tv mi almak lazım? ne dersiniz?
straw poll35-40bin TL'ye 75" Samsung Neo Qled mi alirsiniz yoksa 65" LG Oled mi?https://www.strawpoll.me/46084689 -
ips panel led tv ye para verilmez.alabiliyorsaniz oled almaya calisin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X