Şimdi Ara

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
8
Favori
25.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • QN90B ve QN95B arasında görüntü kalitesi olarak bir fark var mı?

• guguk kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam bu tv lerin bi kötü yanı var alışınca o saatten sonra dandik tv yi kabullenemiyor gözler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

Sağol hocam teşekkürler aynen dediğiniz gibi oluyor başka yerde tv izleyince kötü gözüküyor göze eve gelip tv yi açıp film dizi izleyince üstede ps5 pc oynayınca çok mutlu oluyorum.

• Tvlere yeni yazılım güncellemesi geldi. Bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 18 Temmuz 2022; 20:5:11 >

qn95b modelleremi geldi gece bir bakayım bende ne değişti acaba. birde hocam sizim para karta hediye para yüklendimi

• byvolcan kullanıcısına yanıt

yok henüz yüklendi mesajı gelmedi bekliyorum.

• Moonfall ilk sahneyi tekrar çektim dinamik mod film modu biraz karanlık oluyor

2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 18 Temmuz 2022; 20:59:54 >

qn95b de hangi sürüm yüklü hocam sizin 1302 benim başka güncelleme yok diyor tv :)

1303 yazılımı aratınca çıktı bende indirip kurdu. Yurtdışı forumlardada kurmuşlar pek bir fark yokmuş

Pep karta para yüklendi ama bunu nasıl kullanacağız o parayı çekemiyoruz galiba

bana da yüklendi sabah ama eksik yüklemişler 1500 lira geldi 1000 eksik mh ile görüştüm çözecekler bakalım.

para çekme yok hocam 1 ay içinde harcaman lazım kartı kullanıp

Evet müşteri hzimetleri ile görüştüm. 1250+1250 tl olarak 2 ayrı karta yükleme olmuş bunları ayrı ayrı kullanmam lazımmış 2sini birleştirin tek 2500 tl yapın tek seferde kullanayım dedim onuda yapmıyorlar biraz saçma olmuş kampanya

hocam yasa gereği bu tip kartlara max 1250 lira yatabiliyor bu yüzden 2 kart verdiler zaten samsung ile ilgi değil yani durum

Tüm parayı birleştirdim. Hepsiburada hepsipay cüzdanına tüm parayı aktardım. Zaten alacaklarım vardı hepsiburadan iyi oldu.

aynen hocam iyi olmuş o şekide 👍🏻 benimde 1000 lira eksik onu düzeltmeye çalışıyorlar bakalım

Düzeltirler hocam sıkıntı yapma kendine sonuçta faturası smsler vs herşey duruyor.

dönüş yaptılar bugün servis 55" diye bildirmiş bu yüzden eksik yatmış. 1000 lira yüklü yeni bir kart gönderecekler

Hadi geçmiş olsun. Ben parayı yedim bitti 2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? 

• Arkadaşlar 4 temmuzda bende vatan bilgisayardan QN95B 65 inç tv alarak aranıza katıldım. Ancak tv ile ilgili bir takım sorunlar yaşadığımdan dolayı samsung servis ve merkez ile 20 gündür uğraşmaktayım. Ekte bir kaç resim ekleyeciğim. Sizce bu görüntü normal midir ? Ayrıca karelenmeler sadece mavi renkte bu kadar bariz bir şekilde belli oluyor. Diğer renkler de bu kadar olmasa da az az belli şekilde.

QN95B tv kullanan arkadaşlar ölü piksel testinde mavi slaytta bu testi yaparak paylaşım yaparlarsa fikir olması açısından çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mayers! kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir sorun yok panelde problem var gibi duruyor değişim yapılması lazım. Peki bir tek bu ekranda mı öyle gözüküyor yoksa film dizi oyun vs de de böyle gözüküyormu.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.