< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (464. sayfa)

-
-
Büyük ihtimalle savunma bile yapmayacaklar. Bende 65s90d yi verdim thh ye savunma yapma gereği bile duymadılar. Şimdi bilirkişi gelecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Savunma yapıyorlar. Bilirkişiye samsung istiyor. Onlarn talebi ile geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende savunma yapmadılar. Ondan sonra bilirkişi atandı. Yaptıkları zaman başvuru sayfasına düşüyor. Bir arkadaş daha yazmıştı telefon ile ilgili onada yapmamışlardı. Hatta o kazanmıştı sonunda.
-
Zamanında Mutlu hocam defalarca uyarmıştı beni bu konuda valla, adam haklıymış be... Yamuk olmama imkanı yok iyi bak falan dediydi. Panelin S çizmesini geçtim benim TV alttan üste doğru da yamuk. Askı aparatında aşağı eğimli durması gereken TV tavana eğimli gidiyor. Onun da resmini çektim.
_____________________________ Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBi 235 HP/340 NM - Rosso Competizione (2013)Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011) -
Arkadaşlar selamlar. Az önce 65s95f model tvmin kurulumunu yaptırdım. Herhangi bir panel veya diğer sorunla şükür karşılaşmadım. Malzeme kalitesi iyi duruyor.
Swallet başvuru sürecimi başlatınca sizi bilgilendiririm.
Not olarak: Televizyon her açıdan inanılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerDrinker_ -- 2 Temmuz 2025; 14:4:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, güzel günlerde sorunsuz kullanın inşallah.
Eklemeyi unuttum. Uygulama mağazada kullanılabilir olan IPTV lere bakar mısınız vakit bulunca. Ücretli ücretsiz neler var merak ediyorum.
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 2 Temmuz 2025; 14:36:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam teşekkür ederim, iptv işinden hiç anlamıyorum fakat bakıp araştırıp size yardımcı olacağım.
Bir sürü uygulama var fakat IPTV Smarters Pro'dan şaşmayın derim. TV'yi aldığımdan beri yüklü ve sorunsuz.
_____________________________ Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBi 235 HP/340 NM - Rosso Competizione (2013)Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011) -
teknoloji haberleri - log
Samsung, OLED TV pazarında Türkiye’nin yeni lideri olduklarını duyurduhttps://www.log.com.tr/samsung-oled-tv-pazarinda-turkiyenin-yeni-lideri-olduklarini-duyurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Alt yazılı ve ses dili seçimi yapılamıyordu. sıkıntı vardı en son. Düzeldi mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Sedef SiyahMSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1 -
Çok teşekkür ederim. Zahmet olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Sedef SiyahMSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1 -
Selamlar dün 65S90F aldım. Vatan Online dan S wallet da sorun yaşıyorum. S wallet form yükleme de sorun yaşayan var mı acaba?
Her şeyi doldurdum ama hala resimde sarı ile işaretlediğim şekilde hata veriyor. Hata ne olabilir?
_____________________________ -
Aynı sorunu ben de yaşamıştım , burada bana “online mağaza seçmeyin Samsung mağaza seçip kampanya katılım kodu istenen yere 1111 “ yazın denmişti , aynı gün müşteri hizmetleride arayıp aynı şeyi söyleyip kampanya katılım no yazan yere seri numara girip gönderin demişti öyle yaptım ben beklemedeyim şuan için. Bi arayıp sorun muhtemelen bu tarz bir çözüm sunacaklardır.
Siz ne zaman başvuru yaptınız hocam? Hala tutar cüzdanınıza geçmedi mi?
_____________________________ -
3-4 gün oldu hocam. 3 hafta sonra yatacak diyor, onaylayamadığınız ekranı onaylayınca siz de görürsünüz orada gerekli bilgilendirmeler mevcut.
Hangi model sizin TV? S90c var bende ama android box olduğu için hiç bakmadım iptv uygulamalarına
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Philips 55PFL7007/37PFL5405
HarmanKardonAVR165+HKTS16/BDP150 blurayplayer
Atlanta HDBox+digiturkHD+DsmartHD
PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet -
Hocam ben de Samsung online aldım
Online Samsung seçince Hata ile karşılaştım
Çözüm Samsung mağaza kod 11111111 yazdım
Sizden değil ama sistemden kaynaklanan hata
Kod alanın çıkmaması
Kampanya satış noktasında telefon ya da QR kod ile alıp kasiyere ilettiğiniz KAMPANYA kodudur (KOD1) *
Bence online Samsung veya vatan vs sistemde kod1 gözükmüyor ama kayıt için orasının dolmasını istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zqrzqr -- 2 Temmuz 2025; 19:55:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X