Bildirim
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (465. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Samsung TV'yi hub olarak kullanan bir kaç arkadaş vardı. Bir bakabilirler mi smarttings ana ekranına ulaşabiliyorlar mı. Tv de hiç bir ekli cihazı göremiyorum. Telefondan da yeni cihaz ekleyemiyorum. Smarttings de mi bir problem var anlayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Samsung 77S95C
Onkyo TX-RZ50
Focal Chora 816 + Focal Chora Center + Focal Vestia No.4 + SVS SB 3000
Philips Hue 75" Lightstrip Gradient + Gradient Lightstrip 2m
Philips Hue Iris
Philips Hue GU10 Spot Color
Philips Hue E27 Bulb Color -
Teşekkürler hocam aradılar. Dediğiniz şekilde yapılması gerekiyormuş. O şekilde yaptım formu yolladım.
_____________________________ -
Destek hattından arayıp. Samsung mağazadan aldım. Kampanya kodunu da 1111 yapın onaya gönderin sorun yok dediler. Teşekkürler
LG yi geçmişler tebrikler
https://www.log.com.tr/samsung-oled-tv-pazarinda-turkiyenin-yeni-lideri-olduklarini-duyurdu/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox gamescore: 1.926.000
Games Played: 1259
Achievements Won: 31.800
%100 Completed Games: 811
Completion Percentage: %82
XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008 -
İyi günler arkadaşlar. S90d(55 inç) için saçma sapan bir sorun yaşıyorum. Kumandadan açma tuşuna 1 kez basmama rağmen televizyon açılıyor ve anında tekrardan kapanıyor. Sonra tekrar açma tuşuna 1 kez bastığımda normal olarak açılıyor. Neden kaynaklanıyor bu sorun acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Teknik servis dönüş sağladı cumartesi gelecekmiş. Tekrar ölçüm yapacaklarmış belli ölçümün üzerindeyse değişim onaylanacakmış değilse onaylanmayacakmış. Bunu yazılı olarak beyan şeklinde geldiğinizde teslim edin bana dedim thh verirken elimde olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
3.2mm veya 5mm arayacaklar. Laser Slim dizayn bir panelin 3-5 mm yamuk olması zaten direkt olarak kırılması anlamına geliyor
_____________________________ Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBi 235 HP/340 NM - Rosso Competizione (2013)Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011) -
Muhtemelen öyle hocam. Gelirken bunları yazılı olarak bana bildirdiğiniz evrakları getirin dedim. İade sürem dolmadı bi yanımda iade et gece indiriminde c4,g4 kovala diyor.
Hayır değişim isteyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle yapacam ya vazgeçtim iade işinden. THH ile başvurur geçer ürünü sonuçlanana kadar kullanırım.
Tv yi indirimden mi aldınız hocam. İade süreciniz dolmadıysa ve şuanda fiyat aynıysa değerlendirilebilir iade. Thh ile falan vakit kaybetmemiş olursun.quote:
Orijinalden alıntı: BurnCooLz
Muhtemelen öyle hocam. Gelirken bunları yazılı olarak bana bildirdiğiniz evrakları getirin dedim. İade sürem dolmadı bi yanımda iade et gece indiriminde c4,g4 kovala diyor.
Kamu mağazadan almıştım orda da şuan fiyat aynı değil Malesef hocam. O yüzden vazgeçtim iade işinden.
2021 yılından beri LG C1 48'' kullanıyordum. Boyutu itibariyle artık küçük gelmeye başladı. 65 S90F aldım. İki TV'nin görüntüsünü kıyaslamayacağım ikisi de harika TV ama imkanı olan kesinlikle 65'' altında TV almamalı... İnanılmaz bir deneyim.
Firma ünvanına ne yazıyoruz hocam THH başvururken?
Aldığımız yer mi yoksa Samsung mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bende kalmadı hâl
Hisler alışkanlık oldu "mal gibi kaldı insanoğlu" her derde güler oldu
Oldum bende lâl -
Faturadaki yer
Teşekkür ederim.
Birde talep türü önemli mi? Malın yenisi ile değiştirilmesi seçeneğini sectim. Bazi arkadaslar 6502 sayılı kanun olan seçeneği seçmişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bende kalmadı hâl
Hisler alışkanlık oldu "mal gibi kaldı insanoğlu" her derde güler oldu
Oldum bende lâl -
6502 Tüketici kanunu 11. Madde ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme seçeneği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltazar_16 -- 4 Temmuz 2025; 15:54:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X