Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: O.o.spawn.o.O Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.756
Cevap
229
Favori
476.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun pırıl pırıl panelin oldu SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• quote:

Orijinalden alıntı: volnes

3. Gelen panelde ölü piksel olmayanı yakaladık sonunda :) yamuklukta yok
    Allahın hakkı üçtür boşuna dememişler 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Eylül 2024; 23:47:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam samsung saolsun yine yuzde 50 indirim yaptı da değiştirebildik Servis hizmetinden de menun kaldim 3 kere getirdiler yeni paneli :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Vallahi Hocam bende mi şans yok yoksa her üç panelden 2 si olu pikselli mı bilmiyorum :)

• volnes V kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın çok sevindim sizin adınıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volnes

Vallahi Hocam bende mi şans yok yoksa her üç panelden 2 si olu pikselli mı bilmiyorum :)
    Maşallah diyelim inşallah bu sıkıntısız devam eder

• Reddit'te Samsung QN85D için pek iyi yorumlar okumadım, genellikle Dolby Vision olmaması üzerine, hazır Amazon'da uygun fiyatlıyken almak istiyorum ve uzun süre kullanacağım için alırken biraz daha dikkat etmek istiyorum.

• Emple kullanıcısına yanıt

Burası Oled konusu yalnız. burada sorunuza net cevap alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 6 Eylül 2024; 12:10:51 >
  • Tv (77S95D) dün geldi, bazı denemeler yaptım, 55 den 77 ye geçince tv yayınlarının çözünürlüğü baya dikkat çekici oluyor. Her türlü hata düşük bitrate vs. göze batıyor. 55 inç Samsung ks8080 e göre parlaklığı çok daha fazla, beni baya şaşırttı açıkçası, oled de o kadar parlak olmasını beklemiyordum. Renkler de acayip canlı ve parlak.

Mat ekran alışması biraz zaman alacak gibi ama avantajı inanılmaz, gündüz eski tv de full yansımamı görürdüm, bunda hiç bir yansıma gözükmüyor. Gündüz siyahlar ekran kapalı iken nasıl gözüküyorsa öyle görünüyor yani haliyle biraz grimsi ama akşam normal oled gibi simsiyah.

Hareketli görüntü işleme eski ks8080 den hiç farkı yok, o konuda biraz üzüldüm açıkcası. Keşke Samsung daha iyi bir görüntü işlemcisi koysaydı. O panele o işlemci olmamış.

Q-Symphony Q990D ile uyumunu beğenmedim, ses de gecikme oluyor ve istenmeyen bir yankıya sebep oluyor, bizim elle gecikmeyi ayarlamamızı istiyorlar ama hangi rakamları denediysem istediğim uyumu sağlayamadım. Bir yöntemini bilen varsa veya otomatik kendi kendine ayarlama gibi bir şey güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 6 Eylül 2024; 20:13:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ulwi U kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Şahsen oled tvyi siyah seviyesi ve kontrast yüzünden aldım. Mat panelle bu ikisi de gitmiş görünüyor. S95D serisi yerine güzel bir mini led alınır bence. Ya da bütçe varsa LG G4 OLED.

Soundbar için de geçen seneki Q990C’yi HDMI EARC ile bağladım herhangi bir gecikme yok.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 6 Eylül 2024; 20:40:36 >
  • Görmez kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, dediğim gibi herkese göre değil, ama gündüz parlak ekranlarda yansıma olunca da siyah ve kontrast zaten yok oluyor, akşam siyah da kontrast da normal oled den farkı yok.

Benim salonumda baya işlevsel oldu, daha deneme aşamasındayım tabi bakalım yasal olarak nedensiz geri verme hakkım bitene kadar iyice kurcalayacağım, tahminen kalır , geri verme ile uğraşmam gibi ama tabi az para değil, bir nedenle rahatsız olursam da alternatiflere bakarım.

Bu arada s95d bizim burada g4 den daha pahalı. Bütçe ile alakası yok, g4 teslimat süresi çok uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 6 Eylül 2024; 22:28:35 >
  • Geçen sene eylül ayında s95b tv’nin paneli değişmişti bu sabah tv’yi açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermedi power ışığıda yanmıyor s95b tercih ettiğime çok pişmanım tv bozulmadığı sürece çok güzel çalışıyor ama sorun üstüne sorun yaşatıyor bakalım servis ne diyecek artık tv daha fazla içi açılsın istemiyorum

• ulwi U kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. 800c serisi ile aldığım günden beri sorunsuz kullanıyorum. Hiçbir kopma yada ses geçikmesi olmadı.

Ayrıca s95D gerçekten güzel tv, son yıllarda aldığım ve mutlu olduğum nadir ürünlerden. Kullanmadan anlamak ve anlatmak biraz zor mat ekran olayını , akşam 2 tvyi yan yana koy kimse mat ve parlak olanı ayırt edemez. Gündüz ise yansıma olmaması odanızın durumuna göre baya önem arz ediyor.

Ayrıca diğer odamda lg G1 ve G1 ses sitemi var aldığım günden beri 2 günden fazla birbirine bağlı kalmıyor. Hep kopuyor sinir oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 8 Eylül 2024; 12:26:16 >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, benim router da bir sorun vardı onu düzelttikten sonra ve yeniden tv soundbar kurulumu yaptıktan sonra ben de de sorun çözüldü , şimdi q symphony özelliği ile kullanıyorum gecikmesiz olunca hoşuma gitti.

Tv yi kullandıkça daha çok hoşuma gitmeye başladı, özellikle gündüz parlaklığı muazzam, yansıma olmayınca en karanlık sahneler bile gündüz izlenebilir oldu. Ünlü house of the dragon 1x7 ,dakika 24 deki karanlık sahneleri örnek alabilirsiniz.

Q990D de baya yeterli geldi, hifi sistemden geçtim. Eski soundbar deneyimimden çok daha farklı ve iyi.

• Ben de Samsung 65s95c satın aldım. Hdr icerikleri çok iyi karasal yayınlar için de uygun renk ayarları inceleyeceğim. TV de kronik bir sorun var sanırım Xbox ps5 de 4k 120hz görüntüde sorun oluyor 4k 60hz kullanabiliyorum ancak

• MentosKola M kullanıcısına yanıt
    Xbox series x oyunları 4k da 120kare verebiliyormuki

• volnes V kullanıcısına yanıt

Evet oyuna göre değişir. Birçok oyun 60fps

• @SAVIAR hocam sağ olsun bana ayarları söyledi, o günden beri bir sıkıntı yok çok şükür.

özellikle renk derinliği ayarına dikkat edin 10 bit olsun.

edit: HDMI 2.1 kablo olduğunu var sayıyorum.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 9 Eylül 2024; 23:45:19 >

Xbox series x orjinal kablosu hdmı 2.1 destekli ayarlar da sizinki gibiydi bir kontrol edeyim tekrardan teşekkürler

Ayarları dediğiniz gibi yaptım ancak sorun çözülmedi. Xbox series x de 4k 120hz i seçtiğinde sinyal yok ekranı geliyor.

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.