< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (488. sayfa)

-
-
65s90f sorunsuz kurulum yapıldı, nb p65 askı aparatı tam uyumlu bu arada, hiç bir portu girişi kapatmadı iki diş yukarı kaydırınca, resmini çekmeyi unuttum, sadece duvardan çok ayrık duruyor oled ekranın kasa ile kalınlık farkından dolayı, miniled tv lerde daha estetik durur, oled lerde sabit sıfır mesafeliler korkmadan alınabilir, Gel gelelim ekran yamukluğuna, ekranın tam orta üstünde hafif bir eğim mevcut, buraya atılanlar kadar kötü değil. Açıklık vs, yok. Bu şekilde kullanacağım bakalım :) Boyuttan mıdır nedir 55qn90d görüntü olarak daha güzel geldi gözüme.
-
TV hayırlı olsun, güzel duruyor.
Ben de malum almayı düşünüyorum da, Samsung menüsünde bir yerde ilk 20 gün galiba soundbarlar için indirim kodu çıkabiliyormuş %20, rica etsem biraz kurcalayabilir misiniz? Soundbar i sonradan almak daha mantıklı olacak eğer öyle birşey var ise.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun.
Hocam tv den 50km uzaktayım şuan, samsung promotions da çıkıyor sanırım. Gidince bakarım, 10 15 dk baktım kabaca(yamukluk,ölü piksel, çekimi zayıf kanalları kontrol vs), sonra kapatıp çıktım evden.
Sanırım sabit aparat alacağım.
-
Hocam 20 gün falan değil bildiğim kadarı ile. O kod tv ye tanımlanıyor. Şu an mesela %20 son kullanma ağustos sonu diyor. Fakat süre bitince kullanılmayan kod un süresi tekrar yenileniyor kullanana kadar sadece indirim miktarları değişiyor %25-30 gibi. F serisinin kodu kullanılmadığı sürece en az 1 sene geçerli olur diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler, o zaman soundbar'ı sonradan almak daha mantıklı, beraber alınca 5000 TL. daha bakiye yükleniyor karta, %20 indirimde ürün daha ucuza gelmiş oluyor.
Aparatın kalitesi nasıl peki? Sağlam izlenimi veriyor mu? TV'nin boyutundan dolayı tam 90° kadar sağa sola dönmuyordur tahminim.
Hocam North Bayou aparatları metal kalitesi yönünden rakipsiz, duvarınız sağlamsa hiç bir sorun çıkarmaz. Tam 90 olmuyor hocam onun için 65 inç için 75cm lik uzunluk lazım bunda 50 cm sanırım
https://www.ergoflexturkiye.com/urun/nb-p65
https://www.ergoflexturkiye.com/urun/nb-p6
İki üründen de memnunum, montaj yeriniz biraz gömülü ise direk bunlardan alın, yoksa sabit ürün daha estetik duracaktır.
-
-
Sizin için gayet uygun görünüyor, vogel's in oled için olan kısa çubuklusu olsa alacaktım, bir de 5605 almak istemiştim o da çok pahalı geldi north bayou lara göre.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X