Savaş hocam siz bilgili birine benziyorsunuz E-Arc'ı kapatmanın standart Arc ile kullanmanın bir dezavatantajı var mıdır? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 24 Temmuz 2024; 11:43:48 > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (336. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Selamın aleyküm, 55q70c televizyonum için askı aparatı arıyorum. Bu modeli buldum sizce alınır mı, hareketli istiyorum. BONTEC 23-70 inç LED LCD Düz ve Kavisli TV'ler için TV Duvar Askı Aparatı, Eğilebilir Çift Kollu Tam Hareketli TV Askı Aparatı 45 kg'a kadar taşır, HDMI Kablosu, Su Seviyesi, Maks. VESA 400 x 400 mm https://www.amazon.com.tr/dp/B08H5JP1Q4?ref=cm_sw_r_apan_dp_B1A1DY9FXYETAFZ2ZPTQ_1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_B1A1DY9FXYETAFZ2ZPTQ_1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_B1A1DY9FXYETAFZ2ZPTQ_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğer TV ile beraber açılıp kapanan PS5, Xbox, PC vs kullanıyorsanız manuel açıp kapatmanız gerekir. Başka da dezavantaj diyebileceğim bir şey yaşamazsınız hocam. 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A. Selam.
Aynısını 65S95C'de kullanıyorum gayet güzel. Eğer 77 inç ve üzeri televizyon asarım ileride derseniz bir üst modelini tavsiye ederim.
-
Peki çok teşekkür ederim. Sesin 1 saniye geç gelmesi çok problem değil
-
Merhaba hocam. Ses sistemini güncellemeyi deneyin. Bende de olmuştu. Yeni gelen Tv güncellemesi sebep oldu sonrasında ses sistemine gelen güncelleme ile düzeltildi. Umarım sizin sorun da düzelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aleyküm selam hocam,
Bu ürün çok başarılı ve çok kaliteli tavsiye ederim, -
Ses sistemini nasıl güncelleyeceğiz peki?
SmartThings ile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme yapayım, servis çağırdım geldi ve televizyonu götürdü panel tamir merkezi varmış samsung'un anlaşmalı olduğu paneli tamir edeceklermiş. Yenisiyle değiştirir diye bekliyordum ancak malesef tamir yolu gözüktü, 1 haftadır tv tamirde.
-
Yanan ekran nasıl tamir edilecekmiş ki
-
Soundbarin bir türlü tanıtamadim ama teşekkürler
Hocam yanan panel tamir edilmez yeni panel ile değişim olur. -
Valla bende öyle biliyorum ancak bu işlerden anlayan birine sorduğumda ekran altında bulunan soketlerin değiştirilerek sorunu çözebildiklerini söylediler ama bilmiyorum gelince sonucu göreceğiz bakalım.
-
Hocam sorun çözme farklı bir durum panel yandığı yan yenisi ile değişim olmadı sürece çözümü olmaz. -
Doğrudur hocam ancak panel değişecek olsa herhalde bunu kendi servislerinde yaparlardı, servis özellikle anlaşmalı oldukları panel tamir servisine ürünün kargo ile gideceğini belirtti sanırsam tamir etmeye çalışacaklar.
-
Hocam panel tamir olmuyor yenisi ile değişim oluyor,
Yetkili servis geldiğinde rapor tutuyor durumu merkeze iletiyor merkezden yeni panel siparişi veriliyor servis noktasında veya evde müsaitlik durumu varsa değişim oluyor -
Çok geçmiş olsun hocam. Normalde bu tür durumlar için cihaz değişimi talebinde bulunmanızı öneriyoruz, ama sizin süreciniz başlamış. Olur da 20 iş gününü geçecek bir süreç yaşarsanız bilgilendirmeniz yeterli, gereken desteği sizlere sağlarız.
Peki size gore yanik neden oldu.Tahmininiz var mı? Logo olan kanallarda cok mu sabit kaldi?
Hocam ilk 6 ay içinde olsa isteyecektim ama şuan öyle bir hakkım olmadığını düşündüğüm için ısrarcı olmadım genel merkez tamir demiş bakalım 17 Temmuz da aldılar tvyi ses yok hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X