Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.452
Cevap
225
Favori
460.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında teşhir KEF haporlör almıştım. Sonra arızası çıktı. MM kesinlikle kabul etmedi garanti konusunu. O zaman uğraşmamıştım. Ancak yine de Türkiye'de OLED teşhir konusu bana çok uzak. Herkesin kararı kendine tabi. Bu arada ikinci nesil QD Oled bu sene TV ödülünü alacak gibi. Fiyatların düşmesini bekliyorum sonbaharda.

• S95C'ler 2.Gen QD-OLED kullanıyor diye biliyorum hatta aynı paneli yeni monitörleri G9 OLED'de de kullanıyorlar.

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt

Evet. Ve 77" S90C.

• theraptorx kullanıcısına yanıt

Bende LG C2 var ama yeni alacak olsam kesinlikle S95C bakardım.

Bu saatten sonra W-OLED alınmaz,2.gen QD-OLED'ler parlaklık ve renk açısından farklı bir seviye OLED.

• Kara532 K kullanıcısına yanıt

hocam benim tv bir sağ bir sol şeklinde yamuk ve değişim yapılmadı.

• HY Gaming kullanıcısına yanıt
    Ne dediler tam olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HY Gaming kullanıcısına yanıt

tüketici hakem heyetine başvuracağınızı , alacağınız yere başvurarak iletin.

örnek başka bir modeli canlı olarak görür iseniz, fotoğraflayın ve teyit edip, doğru beyan verdiğinizi kayıt altına alın.

sonrasında üretici firmaya doğrudan konuyu iletin ve değişim işlemi konusunda değerlendirmeyi olumlu yönde çözeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 29 Ağustos 2023; 15:34:27 >
  • resmus kullanıcısına yanıt

bu konuda mağaza insiyatifi önemli.

o arkadaşlar istese, servis ile görüşüp , fabrika saat ayarını sıfırlayabilir. ürünü kendi kolisine paketler

size indirim adı altında (eski ürünlerin mağaza durması hoş karşılanmaz ve elden çıkarmaları şarttır) 40.000 tl ye sıfır olarak satar.

servisi eve gelip sıfır gibi kurulumu tamamlar gider, sonrasında problem çıktığında, bir sıfır cihazın garantisi ne ise o şekilde işleme alınır.

Fakat, atlanılmaması gereken; samsung mağazalara açılan ürünlerin tüm seri kodlarını vs alır ve işler. Sorun olacak konu, böyle bir işlemin yapıldığı belli olur ise, sizin bu durumda madur bırakılmamanızdır.

karar sizin.

40.000 tl ye 65" premium oled, evet alınır. Ama sı yukarda yazdıklarım.

Merhaba

bu modeli canlı görmek isteyen arkadaşlar

izmir deki bulunan avm lerdeki Samsung mağazalarını ziyaret edebilirler.

satılabilir stokda mevcuttur.

Nisan ayından bu yana aşağıdaki kod'lu ürün mağazalarda satışa sunulmuştur.

SAMSUNG QE55S90CATXTK 55inc 138 cm 4K UHD Smart OLED TV,Uydu

QD oled - W oled kısmını bilmiyorum, detaylı olarak bakmadım.

• ShinQda kullanıcısına yanıt
    Garantisinin fatura tarihi olarak kapalı kutu gibi olacağını söylediler. Bakalım artık. Çok teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu modeli kastediyorum 55S95C. Gelse aslında iyi satardı bence.

Stokdan bakayım bende varmı bizde. B serisinde vardı 2 side.

• Arkadaşlar yeni aldığım S90C televizyonumda uygulamalarda Exxen Blutv falan yok aplikasyon storeunda da çıkmıyor aratınca bu normal mi ?

Bir de Philips Hue uygulamasını satın alabilmek için bölgeyi amerika veya ingiltere yapmam gerekiyormuş sanırım bu işlemi nasıl yapabilceğim hususunda yardımcı olabilcek bir kaynak var mıdır acaba?

• resmus kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürün olduğunu sözleşme yada fatura üzerinde belirtmedikleri takdirde , sıfır ürün almış gibi işlem görürsünüz. Lütfen lütfen çok dikkatli inceleyin. İleride oluşacak sorunda, zaten teşhir ürün aldınız diyerek sizi uyutmasınlar

Yanık testleri falan yapacağım dikkatli şekilde ama ister istemez hala kaygılarım var. Çok sağol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 65s95c modelınde uydu yayını ve kanal değiştirme hızı nasıl acaba? 80 bın tl+kahve makınası nasıl fıyat?

• S95c'nin görüntüsü muazzam ama şunu bilin isterim ki Samsung televizyonlarda küçük bir arıza yaşadığınızda sizi sürüm sürüm süründürürler hatta sağlam televizyonu teknik servis bile hasarlı hale getirebilir ve suçu sizin üstünüze atabilir bunların hepsini bilerek bu televizyonu edinin derim

• ibocan1978 İ kullanıcısına yanıt

Sanırım bende bu modeli alacağım. Fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.