< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerDrinker_ -- 21 Temmuz 2025; 13:19:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (473. sayfa)

-
-
Ön yargıdan ziyade Oled TV'ye uygun bir uygulama değil, ekranın önüne fazladan bir katman ekleyerek yansımanın engellenmesinden bahsediyorum. Tabiî artık Oled TV alıp günük led tv gibi kullananlar çoğaldı ve Samsung bu potansiyel kitleyi hedefleyerek bu modelleri çıkardı. Daha önce Oled TV kullanmadıysanız, onca para verdikten sonra size muhteşem göründüğüne şüphe yok ancak renk canlılığı ve netliği olumsuz etkiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 21 Temmuz 2025; 15:3:11 >_____________________________ -
Açıkçası telefonum tabletim monitörüm ve televizyonum oled. Telefonum ve tabletim parlak, monitörüm ve televizyonum mat oled.
Aralarında en çok hoşuma gideni televizyonun mat oledi oldu. 2000 nits parlaklığın da faydası var tabi
Ekranda bir şey izlerken parlak oledde kendimi görmek pek hoşuma gitmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerDrinker_ -- 21 Temmuz 2025; 15:11:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, bu durumu ben de farkettim. S90D/F’ten sonra S95F bol ışık alan salonda yansımayı gerçekten iyi engelliyor. Ne kendimi me de pencere yansımasını görmüyorum.
Tabi ki bu subjektif bir tercih nihayetinde ama rtings puanları bile neredeyse 0.5 (ki bu yüksek bir fark) puan arada fark var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
Mecbur alacaksiniz cunku en tepe model..Alacaginiz en iyi degisim...
Parlak odalar da mat ekranin dezavantaji Siyahlarin gri'ye donusmesi ve renk parlakliklarinin dusmesi...
Sinema zevki biraz sonumluyor malesef ama parlak olmayan odalar da sorunsuz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam dur allah aşkına gözünü seveyim :) ben bu mat belası yüzünden 2 yıldır tv alamıyorum üst modeller mat büyük boyutlar woled derken 2 yıl oldu hala s90c talim ediyoruz bu yüzden...tam parlak kaplamaya alışmış birisi hayatta mat panel almaz kullanmaz ondaki o cam gibi derin görüntüyü netliği keskinliği mat kaplamayla görme şansın yok kim ne derse desin yıllardır tv ler ile ilgilenirim envai çeşit model gördüm bu mat kaplama kadar berbat bişey yok...
👏👏👏👏
Ben Mediamarket de gormustum isiklar altinda tabi, evde o kadar isik olur mu bilemem ama siyahlar kotuydu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 21 Temmuz 2025; 16:52:23 >
S90C candır 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Philips 55PFL7007/37PFL5405
HarmanKardonAVR165+HKTS16/BDP150 blurayplayer
Atlanta HDBox+digiturkHD+DsmartHD
PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet -
Son güncellemeyi yapan var mı 2032 yi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Samsung 77S95C
Onkyo TX-RZ50
Focal Chora 816 + Focal Chora Center + Focal Vestia No.4 + SVS SB 3000
Philips Hue 75" Lightstrip Gradient + Gradient Lightstrip 2m
Philips Hue Iris
Philips Hue GU10 Spot Color
Philips Hue E27 Bulb Color -
Samsung.com veya samsung shop mobil de seçili split klimalarda , yapay zeka destekli seçili beyaz eşyalarda ve tüm televizyon ve ses sistemi ürünlerinde %10 indirim kodu satıyorum.
ürün katalog listesi ve kod bilgisi için pm atabilirsiniz.
Digitürk modül üyelik kullanan var mı? Güncel fiyat nedir acaba? Tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Philips 55PFL7007/37PFL5405
Hocam modül üyelikten kastınız. Paket alarak smart tv üzerinden seyretmekse eğer, Beinconnect de kablo tv olmadan bağlantı yapmıyorlar. Onun yerine Tod üzerinden satın alıp smart tv den izleyebilirsiniz.
Tod güncel yıllık spor paketi aldım. 3.948 TL
Babam da Digirtürk üyeliğini yeniledi. Aylık 360 TL olması lazım aynı paket
Beinconnect değil ufak bir plastik parça tv’nin arkasına takılan. Beinconnect nasıl stabil mi maç yayınlarında. Görüntü kalitesi, takılma vs
İnternet üzerinden olduğu için her türlü takılma ve kalite düşüklüğü yaşayacaksınız. Özellikle derbi maçlarda internet hızınız ne olursa olsun hissedeceksiniz. Hiç bir yayın direkt uydu üzerinden alınan yayın ile kıyaslanamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Samsung 77S95C
Onkyo TX-RZ50
Philips Hue Iris
Philips Hue E27 Bulb Color -
İptv’den bir farkı olmaz yani. Ben de o yüzden pek sıcak bakmamıştım. Kutunun kabloları vs onunla da uğraşmak istemiyorum açıkçası. Televizyonun arkası kablo mezarlığı gibi oldu 😁 O yüzden modüllü üyeliği araştırıyorum.
Yanlis anlayip cevap veriyorsunuz :)
Modullu uyelik her zaman en iyi goruntu kalitesini verir..Digiturk Kutu yayinlari bana gore kalitesiz..
Modul direk uydu yani Tv'nin Upcasle yetenegine gore daha iyi goruntu sunar..
merhaba güncel yazılım versiyonu nedir sizlerde bilgi rica
Neyi yanlış acaba cevabımın @19karabulut07 isimli arkadaşın internet üzerinden izlenecek maç yayınlarının kalitesi için yaptım bu yorumu. Zaten dikkat ederseniz "uydu üzerinden" alınan yayının kaliteli olduğunu savundum burada modülden veya kutudan bahsetmedim. Zaten ikiside aynı kapıya çıkıyor.
_____________________________ Samsung 77S95C
Onkyo TX-RZ50
Philips Hue Iris
Philips Hue E27 Bulb Color
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X