Şimdi Ara

2022 KPSS HAZIRLANIYORUM TAVSİYELER NELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ortaöğretim kpss den teknisyen olmak için hazılanıyorum geçenler kendimi bi denemek için girdim 69 aldım çalışmalara başladım 85 yapma gibi bi amacım var 0 tarih 0 coğrafya 0 vatandaşlık 0 güncel biliyorum 69 puanı almamdaki etken matematik bilgim ve türkçe paragraf bilgim idi taihten şuan konular bitti artık bilgim var yarın bi büyük genel tekrar yapıcam bakalım daha önce hazırlanıp atanan varsa neler yaptı ve nelere dikkat etti yazarsa iyi olur :)

• 90 alman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

hallolur hocam daha 1 sene var okullar açılsın birde dershaneye yazılıcam

• benim de lisanstan girmem lazım da +90 almak konusunda kendime güvenmiyorum ondan başlamadım daha

• 98.9 alman lazim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abicim ben de 2020 kpss ile ilk merkezi alımda tekniker olarak atandım. Sana vereceğim tek tavsiye 1 yıl boyunca matematik ve türkçe çalış. Kalanları max 4-5 ayda halledersin

• Çok çalışma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önümüz yaz , muhtemelen unutacaksın. 2022'ye hazırlanacaksan Eylül başlamak için daha mantıklı olabilir. Unutmam üstüne koyarak giderim dersen de başla tabi zararı yok. Dersleri çalışma tarzını kendin en iyi şekilde belirleyebilirsin. Bütün dersleri beraber götürmeyi ben daha çok sevdiğimden öyle çalışmıştım . Bir dersten sıkılınca diğeriyle zamanı doldurmak daha iyi olur.

• 95.4 aldım tr 121. Oldum kendi alanımda 1.yim ilk atamada trrcih yapmadım yerleri beğenmedim temmuz atamasında yapıcam güzel yer gelirse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.