Şimdi Ara

2022 Haziran'da askerlik tecilim bitiyor fakat ben YKS 2022'ye girmek istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: this is me trying

Sen kaç yasındasın kaçıncı mezundasın önce bu önemli ben 2. Mezundayım bu sene 20. Yaşıma girdiğim sene olduğu için sene başımda bana salak salak mesajlar gelmişti zaten işte kaçaksınız vs diye. Ama önemi yok sadece yoklama gibi bir şey yapıyorlar lise belgeni götürüyorsun hiç takmıyorlar bile zaten 2dklık iş. Sonraki seneye erteliyorlar o zaman da edevletinde üniye kayıtlı olduğun gözüktüğü için yine hiç umurunda olmuyor

hocam 2. mezun senem şu an 20 yaşındayım ve bu yaz 21'e gireceğim. Seneye yani 2022'de haziran ayında tecilim bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3132CD1BE -- 2 Haziran 2021; 22:29:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklısı gidip sormak ama çok sorun olacağını sanmıyorum çünkü seneye sınava girdiğin zaman bitiyormuş 2 ay sonrasında zaten bir okula kayıtın olmuş olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok bilgim yok fakat tanıdık anlayışlı bi doktora rica edebilirsin. Bazı hastalıklara bir sene erteleme veriliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neden hep ben N kullanıcısına yanıt
    Muayeneyi olduktan sonra o işin dönüşü yok tekrar tecil ettiremez. Kaçakken okulun insyatifine bağlı olarak kaydını yaptırıp askere gider gelir. Vakıflarda bunun yapılabileceğini sanmıyorum devlet istiyorsa muhtemelen sorun yaşamaz. Hedef çok yüksek değilse kırıkla hazırlansın ya da ilk celpte gitsin dönünce sınava hazırlansın.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Kaçak adam nasıl tecil ettirecek kardeşim bilginiz yoksa insanları yanlış yönlendirmeyin. Normal lise mezunlarına 3 yıl tecil verilir bu da 21 yaşına kadardır. Yani 21 yaşındaysan 3 yıl tecil de alamazsın.

• babayı izle kullanıcısına yanıt
    üniversite kazandıktan sonra tecil hakkı geliyor. kaçaklık düşüyor.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    2022 Haziran'da askerlik tecilim bitiyor fakat ben YKS 2022'ye girmek istiyorum
  • Kaçağa düşersen bedelli hakkın yanar diğer konularda bilgim yok. İyi araştırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 3 Haziran 2021; 9:1:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.