insallah hocam rahat bi tatil gecirirsiniz 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
insallah hocam rahat bi tatil gecirirsiniz 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen yılki tatilimizden sonra bu yıl da yine Coşku Bey aracılığıyla iki adet rezervasyon gerçekleştirdik. Temmuz sonu ağustos başı kimeros park holiday village ve liu resort'a rezervasyon yaptırdık. Kimeros için bir çift arkadaşımız daha bize eşlik edecek. Otel seçimi sırasında ve ödemede yardımları için teşekkürler. Otellerle ilgili görüşlerimizi dönüş sonrası paylaşmayı planlıyorum |
Göreme'de kalın hocam her yere oradan ulaşım sağlayacaksınız tavsiye ederim..ben karavanla gitmiştim mükemmel deneyimdi |
çocuklarin yasini bilmedigim icin bu sekilde aciklik getireyim. limak arcadia ve limak atlantis arasinda gecen sene gidip gidip geldim ama cocuklar icin daha eglenceli oldugu icin Arcadiayi sectik. butceniz nedir bilmiyorum ama 5 gece 6 gun 16-18 bin civarinda suanda. bu sene orta- iyi full konsept icin temmuz ayinda 20 bini gozden cikarmak lazim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler 7 yaş. Bizde atlantise gitmiştik çocuklar çok eğlenmişti, BU sene fiyatı bi tık daha az atlantise göre arcadianın ; Siz arcadia an memnun kalmışmıydınız çocuk kulubü,yiyecek içecek kalitesi ve genel olarak. |
cocuklar icin havuzu bol, kaydiraklari bol, cocuk eglence yerleri olsun memnun kaliyorlar zaten :). Sahilde dibimizdeydi. otelin herseyi mukemmel olupta cocuklar eglenmiyorsa zehir ederler tatili size ;). yemekleri iyidi, hergün kirmizi et vardi ama korona önlemleri yüzünden her otelde oldugu gibi gecen sene kuyruklar olustu. Buda ister istemez milleti strese sokuyordu. Bize özel garsonlar taze sıkılmış portakal suyu getiriyorlardı. Kahvaltıda o şekilde isterseniz getirirler yoksa ucuz kalitesiz portakal suyu getirirler. hatta çıkışta 1 veya 2 litrelik portakal suyu doldurup uğurlamıştı garsonlar ;), kanki olun onlarla. yemekleri Atlantisle aynı kalitede diye düiünüyorum çünkü ikiside aynı şirketin oteli. Otelin kendisi ve odaları eski, bu bir gerçek Atlantise göre. otelin eski olmasını bile bile gittik ve yinede memnun kaldık. bu sene bir diğer Limaka Lara deluxe gideceğiz. Fiyat olarak o bölgede en pahalısı Limaklar arasında. Bakalım orası nasıl. yorumlar iyi, hayırlısı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim gibi Ege veya Akdeniz bölgesinde pansiyon-apart tarzı sadece gece yatmadan yatmaya eve girecek yer arayan yok mu? Ben o bölgenin her yerini gezmeyi seviyorum, tüm gün otelde kalmak bana göre değil. Eşim ve 4 yaşındaki kızımla araştırıyorum, şuanda ilk tercihimiz Bodrum.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 27 Nisan 2022; 12:12:27 > |
Samsung Galaxy note 10.1 n8005
Huawei P10 Lite |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
valla bende merak ediyorum her sene mail atınca dönüş yapıyorlardı bu sene paylaşamıyoruz dediler |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 28 Nisan 2022; 12:30:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |